Capitolul 19

4.4K 176 7
                                    

A trecut o luna de cand m am culcat cu Aiden.Acum mi am gasit un nou iubit bine inteles ca e se plictiseala.Iar vacanta noastra acolo s a terminat dupa o saptamana de la incident.Sincer imi pare rau ca ne am mutat aici.M am saturat de plaja.....dar nu vreau sa ne mutam iar si iar.
Dimineata
Ma ridic din pat si imi fac un dus apoi ma imbrac cu o pereche de pantalonti scurti de blug negri,mulati,fix pana sub fund si un hanorah fara fermoar de culoare gri.La machiaj imi fac codite la ochi si un ruj negru mat.Imi pun o sapca neagra in cap si o intorc la spate.Cobor jos si le vad pe fete stand jos iar copiii pe scaunele lor.
Eu:Ce asteptati?
L:Sa vina cineva sa ne faca de mancare!
Eu:Voi nu aveti maini?
Ele:Nuuu!
Rad de ele cum fac ca niste copii.Iau telefonul si comand 4 pizza si 4 portii de clatite.Oo si copiii ce mananca......Le face bona...ooooo bine zis.Nici bine nu termin de vorbit ca intra bona pe usa.(bona se numeste Loly)
Lo:Buna fetelor!
Noi:Buna!
Isi lasa ghiozdanul pe canapea si incepe sa le faca copiilor mancare.Aud soneria si ma duc sa deschid.Platesc pizza si clatitele apoi merg in bucatarie si le pun pe masa.
Eu:Loy hai sa mananci si tu.
Lo:Nu,multumesc!
K:Loy cand Hope zice sa mananci mai bine mananci singura daca nu vrei sa iti bage mancarea pe gat.
Loy se uita la mine speriata dar eu doar ii dau un zambet inocent.Se lune Loy si mancam toate.Ne am rugat de ea sa manance si clatite da nu a vrut.A terminat de facut mancare si i am hranit pe copii apoi Loy le a facut baie si i a imbracat.Ii urcam in masina iar afara incepe o furtuna groaznica.Fetele i au pus in scaun pe copii si apoi s au asezat si ele.Cat de nebune am fi tot ne punem centura.Am pornit masina si mergem spre gradinita....am dat muzica la maxim pentru ca se speriau copii.Mbine tuna si fulgera tare de parca se rupea cerul in doua.Pe drum o vedem pe Loy fugind prin ploaie.Trag pe dreapta si claxonez sa intre.
Lo:Multumesc mult!
Eu:N ai pentru ce!
Fetele au adormit.O duc prima pe Loy la liceu si ma duc cu ea sa ma asigur ca e bine.Cand am intrat in liceu toti ne au fluierat.
Eu:Sa ai grija Loy!
Lo:Daaa!
Am vrut sa ies din liceu dar am primit o palma peste fund.Nu ma intorc dar aud.
Lo:Nu e bine ce ai facut!
?:De ce nu?
Ma intorc la tipul brunet si il apuc de guler.Il ridic si il trantesc de dulap.
Eu:Pustiu,te las ca sunt in intarziere dar daca te mai prind ca faci asta te bat de te refuza si morga!
Il las pe jos si plec spre iesire dar il aud pe tip dinnou.
?:Iti e frica pisi?
Cand sa ma intorc intra fetele in liceu.Ohh si mai bine. Ma duc spre pusti si il trantesc pe jos,ii intorc mainile la spate si il fac sa stea pe ele apoi ii dau cativa pumni in gura si ma ridic de pe el.Ii dau doua picioare in burta si astept sa se ridice.Cativa baieti vin spre mine dar fetele se pun in fata mea.Pustiul se ridica de jos si si eu ii dau un sut unde nu rasare soarele apoi el se apleaca si ii dau inca 2 pumni in gura iar el scuipa sange.
Eu:Fetelor haideti sa mergem ca intarziem!
Fetele nu zic nimic decat zambesc victorioase.Ne urcam in masina si pornim spre gradinita.Dintr o data se descarca un fulger in fata si trag de volan.
Autor P.O.V
Fetele au fost lovite de tirul de pe contra sens(habar n am daca am scris bine).Lumea s a oprit si le au scos din masina cu ajutorul uneltelor care le aveau in portbagaj dar Hope,Hope era extrem de grav......

Nu va asteptati la asta?Pacat.....
La mine a plouat super tare si a tunat si fulgerat de parca se rupea cerul in doua...la voi?
Next la 10 voturi.
Va pup Cupcakes

TocilaraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum