On Bir

6.1K 521 90
                                    

Ona hastaneden başlayıp dün Bangtan yurdunda sonlanan hikayemi anlatırken Areum karşımda krizler geçiriyordu.

"Jimin boku!" dedi sinirle. "Bu çocuk hep böyle aptaldı. Hangi kızla yakınlaşsa en yakın arkadaşı ilan etti. Yani şeyden sonra tabi." Sesi sonlara doğru kısıldı ve bakışlarını benden kaçırdı. Bunu bugün sorgulamayacaktım. Bütün bu gizemler beni çok yormuştu.

"Aramızda bir yakınlaşma olduğu yok." Bunu şiddetle inkar ettim. Dile getirmezsem gerçek olmazdı.

"Zaten sadece arkadaştık."

"Tabi canım ben de Taetae'e vurgun değilim. Vay be senin karşında onun adını anabilmek ne mükemmelmiş." Kocaman sırıttı. Kocaman sırıttım. Arkadaşımla aramızda sır kalmadığı için mutluydum.

"Ee Leylak," dedi bana imayla bakıp. "Sen Kedicik'in Jimin olabileceğini neden düşündün ki?"

"Senin bana Kedicik'in senin için kavga ettiğini söylediğin gece ikisi de bir kavgaya karıştıklarını söylediler."

"Ah haklısın." Kafasını aşağı yukarı salladı. "İlk başta Taehyung beni tek başına savundu ama tabi mağlup edildi. Oradan kurtulup beni taksiye bindirdi. Buraya kadar ben vardım. Minik uzaylımdan sonradan aldığım bilgilere göre sonrasında sarhoş cesaretiyle Jimin'i alıp arka sokakta adamların üstüne gitmişler. Ama bilirsin onlar sadece dans etmeyi biliyorlar. İkisi de haşat olmuş. Sonra da -nedenini kendi de hatırlamıyor- ayrılmaya karar vermişler. Taehyung kendini o halde yurda atıp durumu Namjoon'a anlatınca o da Jimin'i aramaya başlamış ve nerede olduğunu sen de çok iyi biliyorsun." Bir an durdu ve düşündü. "Vay be! Hastanedeki her şeyi gizleyen mükemmel doktoru anlattıklarında bunun en yakın arkadaşım çıkacağını düşünmemiştim. Seninle gurur duyuyorum Da Hyeon. Ve Da Eun! Seçmelerde! Harika bir haber bu. Bana anlatmadığına inanamıyorum."

Bir anda o kadar çok şey söylemişti ki hangisine tepki vereceğimi şaşırmıştım. Beynim hata veriyordu ama en azından artık o kadar gergin değildim

"Bu kadar kavga edip nasıl basına yansımamışlar ki? Ayrıca Da Eun'u söylemek için tüm bu olayları anlatmam gerekiyordu ve Kedicik'in gerçek kimliği beni biraz geriyordu."

"Jimin'le zaten sadece arkadaştınız demek. Eminim Jimin'le beni daha çok yakıştırdığın için Taehyung çıkması ihtimali seni çok germiştir. Üzgünüm bebeğim, Jimin benim için sadece bir okul arkadaşıydı."

"Dalga geçme," dedim koluna vurarak. Gülümsemekle yetindi.

"Partide başka ünlülerde vardı. Bu yüzden içeriden yayın yasağı vardı. Zaten o iki serserinin bize ilk sataştığı yer karanlıkta kalmış küçük bir köşeydi. O yüzden bizi gören olmadı. Diğeri de bir ara sokakta olmuş. Diğer iki adam da ellerinde kanıt olmadığı için ya da sarhoşluklarından onları tanıyamadıkları için sessiz kalmışlar. Senin de el atmanla bu olay sonsuza dek saklı kalacak."

Anladığımı belirtir gibi başımı salladım. Aramıza küçük bir sessizlik girdi. Birbirimize bakıyorduk. Sırıtmadan edemedim.

"Biz neyin içine düştük Da Hyeon?"

"Hiçbir fikrim yok Areum."

"Jimin'in geçmişi hakkında ekstrem bilgilere sahip olduğumun farkındasın, değil mi Da Hyeon?"

"Farkındayım Areum."

"Sormayacak mısın Da Hyeon?"

"Bugün değil Areum." Başımı iki yana salladım. "Bugün daha fazla gizli bilgi kaldırabileceğimi sanmıyorum."

Koltukta yanıma yaklaşıp kolunu omzuma sardığında yüzünde hain bir sırıtış belirmişti.

"Bütün bunları kutlamamız gerekiyor bebek. Hayatımıza hem ağlamalı hem de gülmeliyiz. Bizim için güzel planlarım var."

Lilac | JiminHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin