Holiday

947 54 17
                                    

Ik zit met mijn voeten in het water aan de oever. Opeens voel ik twee handen om mijn ogen. "Wie ben ik?" Zegt een stem.

"Ehhh, Remus?"
"Fout,"
"Ehhh, Severus?"
"Hey!"
Ik draai me om en kijk recht in de ogen van Sirius. Ik sta op en druk een kus op zijn mond.

"Hou op met al dat vieze gedoe en kom naar de les!"hoor ik James roepen. "Nog maar een les," zeg ik. Hand in hand lopen Sirius en ik naar binnen.

Morgen begint de zomervakantie. Sirius blijft bij James logeren, gelukkig maar, want dat is fijner dan bij die rare ouders van hem.

"We hebben potions," zegt Kim. We lopen met zijn vieren naar het lokaal. Severus staat er al, ik zit altijd naast Severus bij Potions.

"Hoi, Sev," zeg ik vrolijk. Als Severus me ziet zegt hij ook vrolijk gedag. We lopen naar binnen en gaan naast elkaar zitten.

"Stop, stop!"roept hij als ik iets in mijn ketel wil gooien. "Je doet het fout," zegt hij. "Maar er staat in het boek dat je moet snijden," reageer ik. "Geloof me als ik zeg dat pletten beter is," ik kijk in de zwarte ogen van Severus, ik zie dat hij niet liegt. "Oké, ik probeer het, maar als ik een slecht cijfer heb is het jou schuld," zeg ik.

Gelukkig had Severus gelijk. De toverdranken van ons waren beter dan die van ieder ander. Na de les zeg ik gedag tegen Severus. "Tot volgend jaar," "tot volgend jaar," er komt een ongemakkelijke knuffel en dan loop ik weg.

De treinreis lijkt heel kort, maar ik weet dat hij even lang duurt als normaal. Als we aankomen moeten we gedag zeggen. Na wat gejank, geknuffel en telefoonnummers wisselen gaan we allemaal naar huis. Ik heb het meeste moeite met Sirius gedag zeggen, we hebben afgesproken dat we elkaar opzoeken in de vakantie.

Ik pak de hand van mijn moeder en we verschijnselen naar huis, de zomervakantie is begonnen.

New Girl ~Marauders Fanfictie~ ✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang