77.- Chapter

505 58 23
                                    

Další den mě Justin pozval na večeři za všechen ten stres a všechno, co mi způsobil poslední dny, i když vlastně by měl být spíš on ve stresu než já a on je, to moc dobře poznám. Nemohla jsem opět spát. Nezamhouřila jsem oči, kvůli tomu, co se opět děje. Zase procházíme obrovským stresem a něčím, co by se nestalo, kdyby mě Justin aspoň na chvíli poslouchal a dával na moje rady, které mu říkám. On si myslí, že to říkám z buzerace, ale já se o něj jen bojím. Nechci, aby se mu něco stalo nebo se dostal do vážných situací jako je tahle. Kdyby Justin nedělal chyby, život bych měla hodně nudný. Nemohla jsem stále uvěřit tomu, co se mu právě teď děje. V podstatě příští týden až proběhne ten soud, tak se dozví, jestli umře nebo ne. Nedokážu si představit, to že bych žila bez něj nebo vychovávala sama Dylana.

"Mrzí mě, že jsem ti to neřekl už, když jsem se to věděl, předtím." Prolomil Justin ticho, když jsme byli na cestě na večeři. Nechtěla jsem, aby se za to vinil. Chápu, že v ten moment si to pravděpodobně neuvědomil, takže se nebudu zlobit jen mě štve, že vůbec nepřemýšlí o následcích jeho činů.

"Já vím, že tě to mrzí jen si nedokážu představit, co budu dělat, pokud nastane to nejhorší. Nezvládnu to tady bez tebe, Justine." Hrnuly se mi pomalu slzy do očí, tak jsem začala rychle mrkat, abych je odehnala. Nechtěla jsem na to myslet, když si s ním dnešní večer chci užít, pokud to má být jeden z posledních.

"Strašně mě to mrzí." Zavzlykal, když jsme zastavili před jednou z velice přepychových a luxusních restaurací ve městě. Otočila jsem se na něj a vzala jeho tvář do dlaní. Uslzené červené oči, ze kterých padaly slzy jedna za druhou, opuchlé tváře, jak si utíral obličej do dlaní, aby si nezašpinil sako. Setřela jsem slzy, které mu stékaly po obličeji a políbila ho na čelo.

"Neplač, Justine, to je v pořádku. Vím, že jsi nechtěl, aby to takhle dopadlo a chápu, že se bojíš a mrzí tě to, ale zvládneme to. Nějak to zvládneme." Políbila jsem ho a pohladila po vlasech zezadu hlavy. Snažila jsem se ho utěšit, protože jsem si vážně tenhle večer s ním chtěla naplno užít.

"Tak pojď, lásko, užijeme si to dneska večer." Políbil mě do vlasů a vystoupil z auta. Než jsem se já stihla rozkoukat, už byl u mé strany a otvíral mi dveře, abych mohla vystoupit.

"Slib mi, že dneska si to, ale vážně užijeme. Žádný pláč a žádný smutek." Vzala jsem ho za ruku, když zamkl auto a šli jsme směrem k restauraci.

Usadili jsme se ke stolu a objednali si jídlo a pití, abychom to měli oboje už odbytý.

"Víš, mám kurva kliku za tohle všechno, co mám." Držel mi Justin ruce, které jsme měli položené na stole.

"Co tím myslíš?" Zasmála jsem se trochu a čekala na jeho odpověď. Koukal se na mě s širokým úsměvem a já jsem trochu znejistila, co z něj vypadne. Konec konců je to Justin, takže to může být vážně jakákoliv kravina.

"Myslím tebe a Dylana a všechno, co mi dáváte. Nikdy bych nebyl schopný prožít si ty věci, které jsem prožil s tebou. Kdybych tě nepotkal, tak bych nikdy neměl to, co mám teď. Jsem nehorázně šťastný, za to že tě mám, a že vůbec existuješ," všichni okolo nás ztichli a koukali na nás. Poslouchali, co Justin říká," jsi to nejlepší, co mě mohlo v životě potkat, Katherine Somersová, a já ti navždy budu vděčný za všechno, co jsi mi dala a dopřála." Slzy mi telky po tváři a možná jsem měla rozmazanou řasenku a make-up, ale to všechno mi bylo úplně jedno, jakmile si kleknul před mou židli s červenou malou krabičkou v rukách. Dala jsem si ruce před pusu a nechala slzy téct silným proudem.

"A tak se tě, Katherine, po všech těch krásných chvílích, které jsme spolu zažili, i když nebyli někdy úplně dokonalé, ptám na otázku, kterou jsem chtěl položit už tak dávno. Vezmeš si mě?" Otevřel krabičku, která ležela v jeho dlani a já začala rychle kývat hlavou, protože jsem nebyla schopná mluvit. Nasadil mi prsten a já jsem ho rychle obejmula okolo krku. Zvedl mě ze země a obtočil s se okolo své osy. Slyšela jsem, jak všichni tleskali a gratulovali nám, ale v ten moment mi to bylo vlastně všechno jedno. Soustředila jsem se jen na jedno, a to byl muž, do kterého jsem naprosto zamilovaná.

p

Friends sister is beautifulKde žijí příběhy. Začni objevovat