JASON MCCANN - 16 Let (2)

2.4K 83 3
                                    

JASON MCCANN - 16 Let (2)

15+

Nikdy bych neřekl, že dopadnu takhle. Ještě před čtyřmi lety bych nikdy neřekl, že bych skončil v pasťáku, opustí mě rodina, a potom mě zavřou do blázince místo toho, aby se pokusili přijít na to, co mě donutilo k činům, které jsem za poslední rok udělal. Nikdo se ani nepokusil najít mou rodinu, nikdo se ani kurva nezeptal, jak mi je a myslel to vážně ne jenom kvůli debilnímu protokolu.
Ležel jsem na posteli, připoutáný k zábradlí silnými pouty, které mi každým maličkým i jemným pohybem řežou do zápěstí. Už několikrát mi je měnili kvůli tomu, že jsem je zakrvácel, protože jsem se snažil z nich nějakým způsobem dostat, i když jsem moc dobře věděl, že se z nich nedostanu.
"Jasone, prosím nedělej to už. Z těch pout se nedostaneš, jen si zaneseš rány infekcí a budeš mít otravu krve." Prosila mě jedna z sestřiček, nebo kdo to sakra je. Byla docela hezká a milá, ale můj typ to rozhodně není. Je taková hrozně otravná upřímně prostě ten její obličej už mě otravoval. Měla tmavé černé vlasy a zelené oči, které se schovávali za brýlemi, které jí seděli u kořene nosu. Sledoval jsem jí, jak mi čistila zápěstí, nějakou dezinfekcí, která smrděla docela nepříjemně.
Když dočistila obě zápěstí, jako skoro každou noc, kterou za mnou potají chodila, tak jsem jen tak seděl a koukal do zdi. Někdy mi přišlo, že je semnou posedlá, protože riskuje svou práci kvůli mně.
Vzal jsem jí rychle za zápěstí a položil jí na postel tak, že jsem byl nad ní. Zrychleně dýchala a koukala se mi celou dobu do očí. Měl jsem strašnou chuť zasunout a to klidně i do ní. Byl jsem bez toho už dlouho, až moc dlouho, a když mám šanci tak ji využiju.
"Jasone, co to děláš?" Promluvila a hned přestala, když jsem jí začal líbat krk a místo toho začala vzdychat.
"Sklapni aspoň na chvíli." Zašeptal jsem a vyhrnul jí sukni. Přesunul jsem se dolu a pomalu ji líbal cestu od stehna až po její nejcitlivější místo. Sundal jsem jí kalhotky a políbil ji přímo na klitoris, potom jsem si rozepl kalhoty a vyndal svůj penis, který jsem do ni strčil, jakmile mi dala svolení, že je připravená.
Začal jsem hned přirážet tvrdě a rychle, protože v jedenáct chodí kontrolovat pacienty a vím, že když mi dočistila rány bylo půl jedenáctý. Muselo to být rychlý, protože ještě mě musí připoutat zpátky a odejít.
Snažil jsem se přirážet, co nejrychleji a cítil jsem, že už to bude jenom chvíle a udělám se a to stejný ona. Začala se pode mnou kroutit a tahat mě silně za vlasy.
"Kurva." Zašeptal jsem, když jsem se udělal hned po ní. Cítil jsem, jak mi zarývá nehty do zad, ale to mi přidalo ještě víc na slasti.
Vysunul jsem z ni a nandal si zpět pyžamové kalhoty. Ona se také upravila a beze slova, potom co mě připoutala pouty zpět k posteli, odešla pryč.
"Všechno v pořádku, Jasone?" Zeptala se další sestřička, která mě přišla zkontrolovat a dát mi léky na zklidnění a na spaní. Jen jsem na ni koukal, jako vždycky.
"Jop." Otráveně jsem odpověděl a chtěl, aby už vypadla, takže jsem do sebe hodil ty pitomý léky, a když konečně odešla, tak jsem usnul. Ta holka se mi nelíbila ani jsem k ni nic necítil, ale potom co jsme se spolu vyspali jsem se cítil trochu líp, abych pravdu řekl, protože to bylo aspoň to nejmenší uvolnění, které jsem si mohl momentálně dopřát. Celá ta situace pro mě nic neznamená, jen jsem potřeboval nějaký fyzicky kontakt.

BIZZLEKde žijí příběhy. Začni objevovat