Capitolul 11

1.1K 116 84
                                    

Simt cum toate oasele îmi ard, iar fiecare gură de aer pe care o iau îmi face gâtul să ia foc. Prind cearceaful ud de pe corp cu degetele împleticite și îl dau la o parte. Deschid ochii și clipesc de câteva ori, apoi privesc în jurul meu. Nu sunt în camera mea, ci într-o cameră puțin mai mică, însă mare pentru o cameră obișnuită. Mă sprijin în coate și, gemând de durerea datorată oaselor, reușesc cu greu să mă ridic în șezut și să analizez împrejurimile.

Pereții sunt de un albastru închis, aproape de bleumarin, plăci de lemn de culoarea stejarului acoperind peretele din fața mea, în centrul său fiind o plasmă mare. Pe restul pereților sunt ticsite cărți și agende, fiecare fiind așezate total dezordonat pe numeroase etajere de aceeași nuanță cu plăcile de pe perete și cu parchetul. Un covor gri pufos se întinde pe jumătate din podea, ajungând până sub patul înalt pe care sunt întinsă. Mă uit spre sursa de lumină și observ niște geamuri mari acoperite parțial de draperii gri. Un birou de aceeași dimensiune cu cel din mansardă stă ascuns într-un colț, fiind acoperit cu desene cu clădiri, poduri și case.

Un zâmbet larg îmi acoperă chipul când realizez unde mă aflu. În camera lui Cole.

O durere în piept mă face să țip accidental, simțindu-mă ca și cum cineva mi-a sfârtecat trupul. Reușesc să îl strig pe Cole, deși nu îmi pot da seama dacă mă aude, și îmi las trupul să cadă din nou pe saltea, capul meu cufunându-se în perna moale. Aud pași grăbiți venind de pe hol și realizez muțumită că ușa dormitorului era crăpată. Șatenul intră total răvășit în cameră, inspectându-mă cu atenție în timp ce se apropie spre pat. Observ că are o piersică pe jumătate mâncată în mână, tricoul său alb fiind pătat de sucul fructului, la fel ca și buzele și bărbia sa. Arată de-a dreptul adorabil și pot pune pariu că este extrem de dulce și la propriu, nu doar la figurat. Întind ușor mâna spre el, iar acesta își împletește degetele cu ale mele, mușcându-și buza inferioară la contactul cu pielea mea.

Probabil ard foarte tare.

-Ești bine, scumpo? Mă întreabă, așezându-se cu grijă lângă trupul meu.

- Nu cred că știu răspunsul, zic cu unul dintre colțurile gurii ridicate. Îmi este foarte cald, adaug, trăgându-l mai aproape de mine, până când fața lui ajunge extrem de aproape de a mea. Iar tu ești murdar pe botic precum un copil mic, spun înainte de a-mi lipi buzele de ale sale ușor. Gem când observ cât de rece este el față de mine și, cu puținele forțe pe care le am, îl trag peste mine. Încearcă să se împotrivească, mormăind ceva legat de cum nu sunt într-o stare prea bună, însă el habar nu are cât de rece este față de mine, și nici faptul că atunci când m-a atins durerea a început, printr-un mod teribil de ciudat să se diminueze. Îi ling ușor buzele, apoi bărbia și locurile cu suc de piersică, apoi mă depărtez de buzele sale total hiponotizate de mine. Tot corpul său tremură de dorință, însă au trecut doare câteva secunde. Mâinile sale sunt pe șoldurile mele, sub maieu, răcorindu-mi trupul într-un mod extrem de plăcut.

- Acum ești mai curat, șoptesc cu un zâmbet inocent. De ce nu m-ai dezbrăcat când ai văzut cât de udă era? La propriu, adaug repede, făcându-l să râdă.

- Ai spus să nu te mai dezbrac dacă dormi, îmi răspunde, încă privindu-mi cu atenție buzele. Dar acum ești trează, murmură înainte să îmi dea cu grijă de pe mine bucata neagră de material, apoi colanții.

Când termină, îi spun că mă face să mă simt mai bine și nu atât de fierbinte când e lângă mine, așa că își dă jos tricoul, rămânând doar în niște pantaloni scurți de yoga. Se întinde lângă mine cu atenție ca apoi brațele sale să mă înconjoare. Scâncesc când mă atinge și micile scântei de gheață dintre noi apar, apoi îmi întorc gâtul spre el și îl sărut unde ajung, adică pe umăr și pe bărbie în semn de mulțumire.

Tabăra Pry HillsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum