Bölüm 3:Kırılmış kanatlarıma birkez dokunabilir misin?

5.1K 416 68
                                    

*Kalbimdeki tüm kırıklar sen varsan birleşip bir bütün olur ancak.

*Kırılmış kanatlarıma bir kez dokunabilir misin?

Bu iki bölüm başlığı arasında kalmıştım. İkiside dursun şurada. 😊
+100 oy Sınır koysam kızmazsınız umarım. Sınır geçer geçmez bölümü yazıp atacağım. Söz .Sözlerimi tutarım. Çünkü bu fice değer veriyorum ve öylesine okunup geçilmesinden rahatsız oluyorum. Umarım anlayışla karşılarsınız.
İyi okumalar. (≡^∇^≡)

.


.
.
.

"Hyung sakin ol. "


Ji Won kesik kesik ağlayan ve eli karnında olan hyunguyla ne yapacağı bilemez haldeydi. Hastaneye gelmişlerdi gelmesine hatta Chanyeolu bile görmüşlerdi. Ama uyuduğu için sessizce başındalardı.




"Hyung o iyi ,sadece yol kayganmış o kadar bak hiç bir şeyi yok o çok iyi.
"diye en sonunda dayanamayıp Baekhyunun karnında olan elini sıktığında ikisini de yerinden hoplatan ses odada yankılanmıştı.




"Yerinde olsam ona dokunmazdım. Kardeş falan dinlemem döverim. Bak hala tutuyor. O eller bana ait, bırak çabuk! "Diye Chanyeol yatakta biraz doğrulduğunda Baekhyun kanepeden hızla kalkıp varlığıyla can bulduğu adamın boynuna kollarını dolamıştı.
Karnı yüzünde istediği gibi sarılamasada kokusunun tekrar üzerine sinmesine yetecek kadar yakındı .

"Kötü adam. Kalbim paramparça oldu Chanyeol. Ben öldün sandım hastane de olduğunu duyunca Chanyeol. Lütfen gitme bir yere,benden hiçbir yere gitme yalvarırım. "Diye Baekhyun soluksuz konuşurken Chanyeol içten içe onu bu kadar endişelendirdiği için kendine kızıyordu.



"Baekhyun, seni, sizi bırakıp hiçbir yere gitmem. Ufak bir kazaydı. Yol kötüleşmişti o kadar. Ben iyiyim. Lütfen daha fazla ağlama. Döktüğün her gözyaşı ruhuma düşüp yakıyor. Yalvarırım ağlama. Bana söz vermiştin. Evlendiğimiz gün. Ne olursa olsun ağlamayacaktın. Hadi silelim şunları. "diye boynundaki kolları açıp Baekhyunun kızarmış gözlerini, kırmızılaşmış yanaklarına göz gezdirdi.






"Şuan çok yenilesi duruyorsun ama varlığım Ji Won'a iyi örnek olmalıyız. "Diye gülüp önce Baekhyunun gözlerinden öpüp, daha sonra yanağına kısa bir öpücük kondurduğunda Baekhyunun dudakları tekrar titremeye başlamıştı.






"Ögkk kusacağım. Yalvarırım bu kadar aşk kokan şeyler yapmayın. Kalbim kaldırmıyor. "Diye Ji Won 'tch'layarak ayağa kalkıp kapıdan çıktığında Baekhyun tek kelime etmeden tekrar her şeyini adadığı adama sıkıca sarılmıştı.

.

.

.

"İyisin değil mi gerçekten, bak beni dinle bir gün daha kalalım Chanyeol çok çok iyi ol öyle gidelim. "Diye Baekhyun yatakta Chanyeole sarılmış nefes almasını zorlaştırırken Chanyeol halinden memnundu. Baekhyunun olduğu her yer onun cennetiydi. Baekhyunun kokusunun sindiği her yer eviydi. Şimdi gibi.


"Hey, hazır hastanedeyiz bu ay ki kontrolüde yapalım meleğim. Biliyorsun dışarı çok sık çıkmıyorsun ve bir kaç gün sonra çıkarak yorulmanı istemem. "diye Chanyeol Baekhyunun saçlarını usulca okşarken Baekhyun mayışmanın hoşnutluğuyla saçlarını Chanyeolün eline daha fazla yaslamıştı.

Ya Sonra ... [Chanbaek]Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt