Slipper mig för gott

407 21 4
                                    

Dagen efter

Jag gick in i den trånga korridorren då jag snabbt kände ett par händer runt min handled, jag vred huvudet och såg att det var Martinus.
- "Släpp mig " Lämnade mina läppar men han fortsatte att dra med mig till slutet av korridorren där dem stod, Måns, William, Anton och Eric.
Jag slet mig ur greppet och drog bak en hårslinga bakat örat.
- "Vafan vill ni?" Lämnade mina läppar kollandes på killarna, ett flin placerade sig på Måns läppar. "Vaddå jävla hoe? Om det är någon som ligger runt är det för fan du Martinus" Killarna bara flinade. "Förstår inte varför ni är så arga på mig bara för jah slutade hänga med killen som krossat mig hjärta flera gånger"
- "Vaddå krossat mitt hjärta flera gånger om det är någon som krossar nåns hjärta är de ju du" Slängde Martinus ur sig, jag la handen för bröstet och höjde ögonbrynen.
- "Jag? Ursäkta? När?"
- "Vafan tror du Olivia? Lämnade Måns läppar "Du ignorerade Martinus i flera veckor"
- "Kanske för Lulu fucking hotade mig föratt hänga med honom" Skrek jag på Måns och han såg chockad ut.
- "Men om jag har sårat dig varför börjar du då hänga med min jävla brosha?" Lämnade Martinus läppar argt.
- "Föratt jag har inga andra vänner här! Och Marcus var den ända som ens brydde sig lite"
- "Nadja då? Eller gick hon ba upp i rök eller?"
- "Fattar ni inget eller? Ni hatade ju henne och hon hatade er! Och eftersom jag började hänga med er hela tin så blev hon sårad och nu hatar hon mig!"
- "Skaffa nya vänner då" Suckade Eric och hans äckliga flin var placerat.
- " Det behövs inte längre" Lämnade mina läppar och Martinus kollade förvirrat på mig.
- "Varför? Eller har du hittat en vän? Kanske Karl?" Sa Eric som fick killarna att skratta medan jag bara ville gå fram och smälla till dem eftersom Karl är utstött från klassen, ganska rund men han är ganska snäll och rolig men ingen ger honom en chans.  "Bara för ni mobbar honom behöver ni inte skratta åt honom era falska fittor" Skrek jag på dem. "Asså ni är så omogna"
- "Chilla" Skrattade Måns "Du försöker ju bara försvara din nya vän eftersom du inte behövde skaffa nya"
- "Nej för jag ska fucking flytta, ja ni hörde de jag ska fucking flytta tillbaks till Gävle! Så nu kan ni jubla för ni hatar ju mig så jäkla mycket, orkar fan inte med er längre så jävla elaka mot allt och alla"
Deras flin försvann direkt till ett mer chockat och ledsen min speciellt Martinus.
-"Jag förstår inte ens varför ni ens bryr er om mig? Var inte jag den där jobbiga tjejen från Gävle med konstig dialekt, som bara klänger på Martinus som en apa och bara är anmält äcklig och ful?!" Sa jag sårat och kollade seriöst på dem.
Men dem sa inget, bara stod och kollade på mig. Men Martinus öppnade långsamt munnen föratt försöka säga nått.
"Nej juste ni bryr er inte ett skit! Så det gör nog inget om den störiga tjejen flyttar tillbaks där hon hör hemma" Sa jag och vände mig om men jag gick bara några steg och vände mig om igen "Så tack för erat stöd men den störiga tjejen från Gävle som pratar för mycket har börjat trötta på att vara själv hela tin så hoppas ni njuter nu när ni äntligen blir av med mig för gott"

With you[m.g/1]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora