Продължение на глава 16

175 15 1
                                    

Хей, добре ли си, знам, че гледката е прекрасна, ма чак пък толкова.
Аз не казах нищо, само отметнах поглед, а бузите ми щяха да се изпържат. Той се приближи и седна до мен, сърцето ми биеше силно, постави ръка на крака ми и ме погледна.
-Липсваше ми.-продума и ме целуна по бузата, аз се обърнах, в този момент не ми пукаше за нищо и бързо слях устните си с неговите, поставих ръка на стегнатите му полочки и той ме избута да легна по гръб.
След което започна да задълбочава целувката, аз му отвърнах без да се замисля. Започна да оставя страстно целувки по врата ми, оставяше и смучки, свали блузата ми и започна да целува корема ми. Аз се гърчех от удоволствието. Бавно и внимателно премахна и сутиена ми заигра се с едното ми зърно и започна да целува гърдата ми, като оставяше навсякъде смучки. Усещах твърдия му член, който се надигаше под кърпата. Той свали и панталона ми останах само по бельо. Тогава той посегна да свали и него, но аз го спрях. Сехун ме погледна объркано, а аз се усмихнах.
-Оппа, сега е мой ред.-казах и го целунах, след което махнах кърпата му и пред мен се яви огромния му твърд като камък член.
Обърнах ни така че той да легне, а аз да съм отгоре ,започнах да оставям целувки по плочките му, слизайки все по -надолу и надолу. Докато не стигнах до члена му, поставих ръката си върху него и започнах да я движа нагоре надолу. Оголих главичката му и леко я облизах. А той започна да стене и охка. Тогава го поех целия в устата си, стоновете му ме караха да полудявам.
- Забързай движенията си. - той застена още по -силно. Беше на път да свърши и аз спрях. Той се надигна и каза:
-Леле, много си добра, но чакай да видиш твоя оппа какво може.
Отново се озова върху мен започна да шари с ръцете си по цялото ми тяло, оставяйки мокри целувки навсякъде. Започна да разтрива с едната си ръка интимното ми място, започнах да мъркам като маркова писана. След което разтвори краката ми и започна да целува вътрешната страна на бедрата ми, докато езика му не се озова върху мястото, започна да върти езика си бавно, като правеше кръгове, това ме подлудяваше, стенех името му силно, тогава той постави двата си пръста в устата ми и ми каза да ги овлажня. Направих го и той се върна към работата си, но този път бавно завря пръстите си в мен, отначало болеше много, но с всяко вкарване и изваждане болката беше заменяна с удовоствие. Вече бях на предела си, когато той извади пръстите си и ме целуна мина веднъж през члена с ръката си и го постави на входа ми, бавно навлезе в мен. Доста болеше, хванах чаршафа силно и затворих очи, а той започна да се движи в мен. След няколко вкарвания и изказвания удоволствието отново се появи. Крещях името му, а ръцете ми шареха по тялото му, той забърза, удоволствието ме заливаше, тялото му се блъскаше в моето, след няколко последни тласъка свърших, той изкара члена си от мен и започна да движи ръцете си по него, след няколко минути бялата течност започна да се стича по мен. Той опъна глава назад и си отдъхна след което легна до мен.
-Е, хареса ли ти?- попита. Аз кимнах и се сгуших в него, той ме прегърна силно и неусетно заспах.

Не ме плашишWhere stories live. Discover now