12.Chapter

5.6K 237 17
                                    

Justin

To bylo dokonalé! Nepředstavoval jsem si, že náš první sex bude vypadat takhle, ale bylo to perfektní, jen chci vědět, co se stalo Katherine. Snažil jsem se si stoupnout. Pomalu jsem si sedl na posetel a spustil nohy na zem. Stoupl jsem si a chytl se rámu postele, šel jsem trochu nahrbeně protože, když jsem se narovnal, tak mě začaly štípat rány. Přidržoval jsem se zdi až do pokoje který patřil Kath.

Otevřel jsem dveře a viděl ji jak sedí na posteli, pomalu jsem k ni přišel a sedl si vedle ni. Hned jak cítila prohnutí postele otočila se na mě.

"Co tu děláš? Máš ležet a né tady chodit po domě." Stoupla si a rozhodila rukama. Chtěl jsem ji to vysvětlit, ale přeci nemůžu mluvit. Zase jsem si pomalu stoupl a přešel k jejímu stolu. Vzal jsem z něj blok s tužkou a sedl si zpět na postel. Ukázal jsem ji prstem minutku a psal na papír. Mezitím si Kath sedla vedle mě na postel.

"Co se stalo?" Přečetla nahlas vzkaz na papíru. Přikývl jsem a ona si povzdychla.

"Já jen mám pocit že jsme se spolu neměli vyspat. Nechci přijít o nejlepšího kamaráda, kterého mám." Celou dobu jsem to chápal asi, tak že mi to vyčítá. Nechci, aby na mě moje princezna byla naštvaná, miluju ji a chci, aby byla štastná.

"Nevyčítám ti to, Justine, je to moje chyba, neměla jsem se nechat ukecat, i když jsi vlastně nic neříkal, ale tvé oči mluvili za celé tvé tělo."

Nejradši bych na ten papír napsal ty dvě slova, které ji chci tak dlouho říct, ale nemůžu. Sama mi řekla, že o mě nechce přijít, ale jen jako o kamaráda.

"Justine, nezklamal jsi mě a nemusíš se mi omlouvat." Pohladila mě po tváři a usmála se.

"Hele zapomeneme, že se to stalo a já uvařím oběd. Dobře?" Stoupla si a já ji ještě na chvíli zastavil.

"Chaz jel na týden s tátou na nějákou akci." Přikývl jsem a spolu s Kath jsme šli dolů. Posadila mě na gauč a podala ovladač.

"Jsem v kuchyni kdyby něco." Řekla a pak odešla vařit oběd.

"Dnes se slaví 10.akce na záchranu verlyb modrých. Mamé tu jednoho návštěvníka Pane, jak se cítíte?" Zeptala se moderátorka Chaze."

Jsem v televizi! No to mě poser jsem slavnej. Chci pozdravit ségru a kámoše." Mával do televize a já se začal neslyšně smát. Kath přišla a začla se taky smát.

"Sakra oběd." Vykřikla a zase běžela do kuchyně.

O měsíc později.

"Kath, jdeš?" Zeptal se Justin a já přikývla. Momentálně jsem u Justina doma a chystáme se jít na pláž. Ne nechodíme spolu, ten úlet jsme hodili za hlavu a šli dál. Jediné co mě zaseklo bylo, že jsem měla po každém jídle nevolnosti. Zamkla jsem se v koupelně u Justina a vytáhla z kabelky test, který mi dala Ester. Ester je kamarádka od základky, takže BFF, ale na Justina nemá. Čekala jsem na výsledek a doufala jsem v jednu čárku, přímo jsem se modlila. Zavřela jsem oči a dokola si opakovala, že je tam jen jedna čárka. Vyšla jsem z koupelny a sedla si na postel. Koukla jsem na test, na kterém se ukázaly dvě čárky.

"To nemůže být pravda." Zašeptala jsem, ale ani jsem si nevšimla, že Justin seděl vedle mě.

"Co to?" Vzal mi test z ruky a koukl se na mě.

"To...". Zamkl se Justin.

"Jo je pozitivní." Začala jsem brečet."

"Notak neplač bude to v pořádku." Obejmul mě a utěšoval.

"Spolu to zvádneme." Hladil mě po vlasech.

"Je to semnou, že ano?" Odtáhli jsme se a já přikývla."Justine, já si to nenechám." Zašeptala jsem, aby mě slyšel.

"Co? Kath, zvládneme to spolu. Udělám všechno jen si to nech." Koukla jsem se mu do očí.

"J-já rozmyslím si to."Sklopila jsem pohled ale on mi zvedl hlavu.

"Pojd půjdeme se projít." Chytl mě za ruku a spolu jsme šli ven, hned jak jsem se znovu namalovala.

Friends sister is beautifulKde žijí příběhy. Začni objevovat