Selvmord?

893 29 1
                                    

Camerons synsvinkel

Kelsey sad bare der og græd. Jeg vidste at jeg skulle gøre noget... jeg havde bare ingen ide om hvad. Jeg satte mig op ad døren ved siden hende. Kelsey kiggede på mig med røde øjne. "hvad hr du gjort cameron?!" råbte kelsey af mig. Jeg var chokeret og forvirret på samme tid. "hvad mener du kels" sagde jeg med en beroligende stemme. Jeg havde aldrig set kelsey så oprørt. "du ved godt hvad jeg snakker om cameron! " sagde hun aggressivt. "hvad fanden mener du kelsey!?" sagde jeg og rejste mig hurtigt op. "cameron... hvad gjorde du siden nash endte på hospitalet? " sagde kelsey roligere og rejste sig op. Jeg vendte ryggen til hende og tænkte mig om. Der skete ikke rigtig noget ugerne før nash tog en overdosis undtagen en enkelt fest. Jeg prøvede så godt jeg kunne at huske hvad der skete til den fest, men det meste var sløret. Jeg var fuld til den fest, men kan dog stadig huske jeg gik hjem med 4 andre drenge. Nash var nok en af dem og jeg er ret sikker på at aaron også var til stede, andet kan jeg ikke huske.

"snak med aaron" sagde jeg ufølsomt. Jo jeg ville gerne have kelsey her, men ikke hvis nash var grunden.

Jeg åbnede døren og gjorde til at hun skulle gå. Hun tørrede tårerne væk og trådte ud af døren. Min aften var nu ødelagt, for det eneste jeg havde i tankerne var synet af kelsey så ødelagt. 

Kelseys synsvinkel

Det regnede endnu mere nu mere nu men mine tårer varmede mine kinder. Jeg vidste ikke hvor aaron boede så jeg valgte at skrive til ham at han skulle møde mig i centeret.

aaron kom til tiden og jeg havde nu helt røde øjne, det var tydeligt at jeg havde grædt. Det var også sent, klokken var næsten 11 om aftenen. Han kom bagfra og gav mig det største chok. "whats up? " sagde han og satte sig ved siden af mig. Jeg kiggede på ham og hans uskyldige forsvandt og blev til et alvorgligt ansigt. "øhm... jeg har lige været hos cameron" sagde jeg trist. "har cameron gjort dig noget?!" spurgte han laggerasivt. "vi vidste at de her ville ske! " sagde han igen frustreret. "hvad mener du? " spurgte jeg. Aaron kiggede overrasket på mig.

"så cameron har ikke tvunget dig til noget du ikke ville? " spurgte han forsigtigt. "nej... vent, hvem er 'vi'" spurgte jeg koldt. "mig, nash og taylor" svarede han. "hen det her noget at gøre med hvorfor nash tog en overdosis? " spurgte jeg. Taylor sukkede. "skal vi ikke sætte os et andet sted hen? " spurgte han alvorligt og sammen gik vi mod Starbucks. Aaron bestilte os 2 kaffer og fortalte mig derefter hele historien.

Aarons synsvinkel

            

                  *Flashback*

Cameron piftede af en blond pige med den fedeste røv. Han maste sig gennem alle de svedige teenager på dansegullvet og satte sig ved siden af pigen i baren. Efter 5min var de væk, men detaligevel også noget han gjorde næsten hvert gang vi var i byen.

1 time senere kom cameron alene tilbage. Han begyndte at snakke om hvad han fik til jul i 3. klasse. Han var fuld, fuldere end nogensinde før. "hvordan var hun?" spurgte taylor med selvfedt  smil på læben. "næsten lige så god som kelsey" svarede han og begyndte at grine mens Nash kiggede undrende på mig og taylor. "har du været sammen med kelsey" spurgte nash. "næ... men det kommer jeg til" sagde han med en irriteret undertone. "som om det kommer til at ske?!" sagde taylor. Ameron var nu sur og fornærmet. "så må jeg jo bare voldtage hende" sagde han og begyndte igen at grine. "hvad fanden er det du siger cam?!" råbte nash. "du ved godt at jeg altid for min vilje" svarede cameron flabet tilbage. Nash trådte et skridt tættere på cameron og slog ham så han faldt på gulvet. Cameron blev bare ved med at snakke om hvad han ville gøre med kelsey. Nash blev ved og ved med slå ham indtil to vagter kom og stoppede ham.

                *Flashback slut*

Kelseys synsvinkel

"de følgnde uger havde nash haft mareridt om det cameron sagde og det var blevet så slemt at han bare prøvede at sætte en stopper for det..." sagde aaron trist efter at havde forklaret mig hele historien.

Var alt det her min skyld?

Players want it tooWhere stories live. Discover now