3 начина да разберем дали сме бременни

104 21 2
                                    

Внимание: Не си поплювам. Главата може да се стори обидна на някои от вас, може и да не ви се хареса езика ми. Четете ако искате, пиша го за да се посмеем, не за да обидя когото и да било. Понякога хумора ми е извън границите на нормалното. Тук няма скрити обиди, обещавам.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Най-очевидното: КОРЕМА ВИ Е BIG AS FUCK.
Не го казвам като body shame, но замислете се, коремите с такива размери или държат дете или държат пропадналия ви живот и любовта ви към прекаляването с бира. Оставете шишето да си почине малко, де!
Още повече, че ако беше body shaming, нямаше да споменавам само корема, тъй като мазнините се разпределят из цялото тяло, така че ако имате палачинков гъз и нямате тлъстинки отстрани на кръста, значи чакате бебе или алкохолизъм.

Друга разновидност е: Ако сте момче, и надебелявате необичайно много (и зърната ви започват да лактират), ЧЕСТИТО! вашите са ви лъгали, че сте момче, само защото искат да са хипстър родители и детето им да е транссексуално. Изнасяйте се максимално скоро, но им оставете детето да го гледат. Как изобщо не сте усетили, че някой ви е оплодил? Лайк, момчетата нямат яйчници.
ОЩЕ ЕДНА БЕЛЕЖКА: Знам, че звучи трансфобично. Но не го целя. Прочетете го отново. Родителите ги карат насила. Това не е окей. Единственото по-лошо от хомофобия в семейството, е това вашите да ти втълпяват сексуалността и пола ти. Тва не е #якичко.

И последно: Ако сте момиче, което през последните 9 месеца е качило няколко килца, и един ден усещате неистовата нужда да изкарате огромно лайно, при това от грешния изход, е, ЧЕСТИТО! Гаджето ви ви лъже, че е използвал презерватив, и че роклатя ви стои добре.
(Забележете частта с лайното. Reference към главата "Как да разберем дали лайното ни е гей?")

Отново повтарям, не целя да обидя никой. Надявам се никой, който чете това да не е бременен и непълнолетен, или ако има такъв случай, поне да не доведе до усложнения, психически и физически, в живота ви занапред.
Е, това беше от мен засега.
#ТиКвоРаждаш?
(Освен нелепи идеи за книги, това го правим всички 😂)

#ТиКвоЗнаеш?Where stories live. Discover now