3.bölüm

1.3K 87 23
                                    

- Mira'dan -

    Daha demin biz havuzdayken gizlice çektiğim resimleri inceliyorum (montaj dahil (ू•ᴗ•ू❁)) ilerde bunları hep koz olarak kullanacağım! Bir anda gelen su sesi ile başımı telefondan kaldırdım ve o tarafa baktım bir süre ses gelmedi, sonra bir anda sudan Natsu ve Lucy çıkınca hızlı bir'kaç' resim çektim, ikiside kızarmıştı, ne oldu ki?! Havuzun dibinde ne olabilir? Yavaşça yürüyen Lucy'nin yanına gittim ben daha bir şey diyemeden elini dur anlamında kaldırdı "Hiç sorma!" Dedi ve şezlonguna uzandı, neler oldu? Ben de shipper mira isem bunu öğrenirim!

- Laxus'dan -

    Natsu ve Lucy sudan çıktığında ben daha çok 'Ne yapıyo' bu mallar' bakışlarımı atıyordum, Natsu'nıun suratındaki ifadeyi görmemle garip bir şey olduğunu anladım ve yanına gittim Lucy ile aynı anda "Hiç sorma!" dediğinde kesinlikle bir şey olduğunu anladım, acaba ne oldu?!  Bak yine merak sardı.

-Havuz ve denizden sonra yurtlarda
- Fairy hills kız yurdu
- Fairy dust odası

- Mira'dan -

    İki saattir Lucy ile havuz hakkında konuşmaya çalışıyorum, ona "Lucy! En yakın beyaz saçlı arkadaşından neler olduğunu saklayacak mısın?!" dediğimde "Evet" dedi ve kitabına geri döndü, strateji değiştirmeliyim!

    Kitabına bakarak "Okuduğun kitabın adı ne?" dediğimde bana baktı ve "Gece Nöbeti" dedi

Not : yazar okuduğu kitabı yazdı
Polisiye - gerilim seven varsa kesinlikle tess öneririm
Belli bir sıraya göre okursanız daha iyi  olur

Cerrah - çırak - günahkar - siliniş

Neyse hikayeye devam edelim

Ona bakarak "konusuna ne?" dedim bana şüphe ile baktı ve "Neden soruyorsun?" dedi, bende "Bilmem o kadar heyecanlı bakıyorsun ki kitaba merak ettim" dedim bana "Bir yandan sebepsiz yere acile gelen ve kaçan bir adam, bir yanda bakıma muhtaç bir anne, ve öteki yandan zenginler bölgesinde çıkan salgın, ve hepsinin arasında kalan bir kadın doktor" dediğinde anladığımı belli eden sesler çıkardım ve "Heyecanlı gibi" dedikten sonra devam ettim "Bak şimdi, kitabın ilerleyen sayfalarını veya sonunu merak ediyor musun?!" dediğimde bana bakmadan kafasını salladı "Ne kadar?" dediğimde "Çok" dedi gülümsedim ve "Ben de çok merak ediyorum!" dedim bana baktı ve "Kitabın sonunu mu?" dediğinde kafamı salladım ve "Hayır! Havuzda ne olduğunu!" dedim, sıkılmış bir şekilde nefesini verdi ve "Ben istediğimde sana gelip söyleyeceğim! Ama şimdi değil!" Dedi ve kulaklıklarını takıp kitabına döndü
Yine öğrenemedim! Ben öğrenemiyorsam başkaları öğrenir!
Hıza levy'nin yanına gittim ve "Hey! Levy! Senin hasta olduğun için yapamadığın proje ödevini yapıpta seni sınıfta kalmaktan kurtarmıştım ya!" dedim bana baktı ve "Evet! Hala minnettarım" dedi, ben de ona Lucy'yi gösterdim ve "Senden bir iyilik isteyeceğim, onun yanına git ve havuzda olanları sor, öğrendiğinde de ilk ve son bana gel" dedim ve onu gülümseyerek Lucy'nin yanına ittim, Lucy kesinlikle ona söyleyecektir!

    Levy geldiğinde bana baktı ve "Üzgünüm Mira, bana  bile söylemiyor" dediğinde kafamı salladım. Ne saklıyor bu kız?!

- Lucy'den -

Odanın içinde olmayan Juvia'yı telefonla aradım, nerde bu kız? üçüncü çalışta açan juvia "Alo?" dediğinde "Jubi. Nerdesin?! " dedim bana "Eski sevgilimi hatırlıyor musun?!" dediğinde "Evet, Bora" dedim bana "Şu an o çocuk yerde ve sanırım bayıldı, ups, hayır! Bayılmamış! Lucy gelsen iyi olur" dediğinde sinirlerim tepeme gelmişti "Onu açıkça uyarmıştım! Neredesiniz?!" dediğimde bir kaç saniye sessizlik oldu ve "42. yolun çıkmaz sokağında" dedi bense çoktan hazırlanmış ve çıkmıştım.

Fairy tail - Lise (Düşman Okullar) - [TAMAMLANDI] Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon