🗨F1 S E A S O N 2016-ARANYKÖPÉSEK🗨

717 28 57
                                    

Sziasztok!
A 2015-ös Magyar Nagydíj óta szokásom felírni a közvetítések során a két kedvenc kommentátorunktól elhangzott aranyköpéseket, amiket viccesnek találok. Azóta jócskán összegyűlt már és úgy gondoltam megosztom veletek. Először a tavalyit, mert a 2015-ös az pendrive-on van kép formájában, így azt csak később olvashatjátok majd. Az ideit pedig év végén.

Jó szórakozást!
--------------------------------------------------------

"-A Stuttgart-i oroszlán előbújt barlangjából"-Szújó Zoli:Ausztrál Nagydíj időmérő Q1.

-Nézd ki van a második helyen!
-ALONSO!!-Szújó Zoli és Wéber Gábor: Ausztrál Nagydíj Q1, ALONSO A 2. HELYEN!!

"-Lassan megérkezik Daboklész kardjának az első suhintása."-Wéber Gábor:Ausztrál Nagydíj, amikor elérkezik a Q2-ben a 9.perc. (szerk: Emlékeztek még a tavalyi időmérőre, amit bevezettek és csak a Bahraini Nagydíjig tartott?)

"-A Mclaren fellépett ide valahova. Majd mindjárt megmondjuk, hogy hova."- Wéber Gábor: Ausztrál Nagydíj időmérő Q1, a McLaren-Honda fejlődéséről.

"-2-ből 3-ba, 3-ból 4-esbe és ez pedig gyorsabban történik, mint ahogyan ezt kimondtam." Wéber Gábor: Ausztrál Nagydíj, Hamilton rossz rajtjáról.

"-Most a Ferrarinál azt mondják, bár a 16-os motorokat adtuk volna a Toro Rossonak"-Wéber Gábor: Ausztrál Nagydíj, amikor Hamilton több körön keresztül üldözte Max Verstappent.

"-Hátul nincs szeme, nem zavarja"-Wéber Gábor: Ausztrál Nagydíj, amikor Kiminek lángra kapott az autója a feje felett.

"-Ferrari grillparti a boxutcában"- Wéber Gábor: Ausztrál Nagydíj, amikor Kiminek kigyulladt az autója.

"-Jól ismerik azt a motort a Toro Rossosok, tudják hol lehet rajta hozni."- Szújó Zoli: Ausztrál Nagydíj, a Renault motorról.

"-Most a szülői értekezleten azért fagyos lehet a hangulat."-Szújó Zoli: Ausztrál Nagydíj, híres apukákról, Jonathan Palmer, Carlos Sainz senior, Jos Verstappen.

"-Na a Toro Rossos vonat átvonult Jolyon Palmeren."-Szújó Zoli: Ausztrál Nagydíj, amikor a kisbikások megelőzték Palmert.

"-Az ezüst nyilak története így kezdődött, hogy túlestek a súlyhatáron, ezért leszedték a festéket.
-Ezért lett az Ezüst Nyíl, ezüst nyíl."- Wéber Gábor és Szújó Zoli:Ausztrál Nagydíj, a Red Bull matt festésével kapcsolatban, és az Ezüst nyilakról.

"-Na nézzük akar-e a Toro Rosso Honda motort jövőre."-Szújó Zoli:Spanyol Nagydíj, amikor a 15-ös és 16-os Ferrari motorokat összehasonlították.

"-Ez. Most. Nagyon érdekes."-Wéber Gábor:Spanyol Nagydíj, amikor Sebet 8 kör után kihozták újra a boxba.

"-Lehet elromolott a Ferrarin a guminyomást mérő okosság?-Szújó Zoli:Spanyol Nagydíj.

"-Rendbe hozták az elromlott házasságot a Renaultval"-Szújó Zoli:Spanyol Nagydíj.

"-Véget ért a sisakfólia szappanopera"-Szújó Zoli: Monacói Nagydíj 3.szabadedzés.

"-Az létezik, hogy Daniel Ricciardo szuperlágyakon autózta meg a második helyet?
-Neked is azt mutatja? Ha így történt, akkor nagyot néznek, meg a többiek is."- Szújó Zoli és Wéber Gábor: Monacói Nagydíj időmérő Q2.

"Kvyat:Miért mindig velem történik ez?
-Szegény Kvyat,majdnem hogy sírva beszélt a rádióban."-Szújó Zoli:Monacói Nagydíj, amikor Danynek nem akart működni az autója :c

"-Tessék megpróbálni megelőzni, gondolhatja magában Rosberg."-Szújó Zoli: Monacói Nagydíj, amikor Rosberg feltartotta a mezőnyt.

"-Egyre többen zöldülnek be."-Szújó Zoli: Monacói Nagydíj, amikor egyre többen váltottak intermediate-re.

FORMULA 1Where stories live. Discover now