9.

85 14 0
                                    

Már 3 hónap eltelt.
Ebédidő van és Sugát várom, Jimin most egy fiúval ebédel, de a nevét még nem árulta el. Így most két ember miatt izgulok..
Yoongi miatt, mert nem ez lenne az első alkalom, hogy feleslegesen várom, néha belemerül a munkába.
És Jimin randia miatt igazán jó lenne egy kis öröm neki is.
Meg holnap után jön Álex és Maja gondolom szeretne nekik bemutatni valakit. Ilyenkor ki jön Jimin-ből a versengés és próbál nagyzolni, nem lemaradottnak tűnni.
Yoongi megfeledkezett rólam, szóval elmegyek meg ebédelek, mert nem sokára lejár az ebéd időm.
Pont mikor végeztem és már majdnem az autóhoz értem láttam, hogy Jiminie éppen egy nekem háttal álló elég jó vágású fiúval beszélget. Tuti ő az a fiú, nem zavarom meg őket majd bemutatja ha úgy érzi itt az ideje. Meg kíváncsi vagyok lesz-e csók...nem pervez vagyok hanem inkább huncut. Elköszönnek, de csók nincs csak egy érzelmes ölelés. Oda sétálok az autóhoz Jimine mögé aki az elsétált fiú alakját nézi ahogy távolodik. Én várva arra, hogy meg forduljon csöndben figyelem őt hát ha a frászt hozom majd rá. De meglepődve hallom, hogy motyog valamit.

-Miért vagyok ilyen gyáva?! ~alig hallhatóan mondja, de én közel vagyok hozzá így hallom.
-Nem vagy gyáva csak bizonytalan. ~ezzel a mondatommal felismerést nyert, hogy valaki közvetlen mögötte áll és hallotta amit mondott.
-Jézusom!! ~ugrott el tőlem amitől akaratlanul is feltört belőlem a hangos nevetés.
-Mi a faszomat ilyesztgetsz Jio!! Majd nem szívrohamot kaptam! Francba már! Szokj le erről. ~kapkodja ijedtében a levegőt és mellkasán tartja a kezét.
-Ne-ne haragudj drágám de ez kihagyhatatlan volt! ~nevettem tovább.
-Utálom,hogy ezt csinálod. És akkor láttad azt a fiút akivel ebédeltem? ~meg utoljára nagy levegőt vesz és lássan ki fújja majd felegyenesedik.
-Csak hátulról. Valami infót adsz?
-Véletlen meg ismerkedés volt..nem terveztük. Még nem járunk legalabb is azt hiszem. Még nem csókoltam meg. Egy városban nőttünk fel és fiatalabb nálam 2 évvel. És egy adonisz! ~utolsó mondata után csajba vált és olvadozik nekem.
-Nyugi cica fiú elhiszem. Az nem baj, hogy ő 24, attól lehet komoly. Hogy-hogy nem tudod jártok-e? ~miközben várom további válaszát be szállunk mind ketten a rendőr autókban.
Ő vezet most, cserélni szoktunk. Délelőtt én, délután ő.
-Nem, mert úgy érzem, mint ha nálam is komolyabb lenne. Úgy, hogy nem jött még témába ez a kapcsolat dolog.. Meg.. nem merem megtenni az első lépést. ~miközben járőrözünk mindig kitalálunk valami témát, szerintem ez hosszú beszélgetés lesz.
-Akkor tényleg nagyon tetszhet ha nem mersz lépni. ~tekintetemet hol rá hol a tükrökre emelem.
-Igen az a baj, hogy pár hete ismerkedünk csak de már bele... habarodtam. ~látom rajta, hogy fél csalódni fog, de én tudom, hogy ő erős egy isten pasi és tuti bejön a pasinak.
-Én előre látom, hogy ti nagyon szép párt alkottok majd. Nem vagyok vak.. Láttam sok párodat, de egy se ölelt meg ilyen szenvedéllyel.. Mint ha else akart volna engedni.. Lehet ő is azon gondolkodott lépjen-e. ~meg simogatom vállát jelezve kicsit lazítson, így is tesz.
-Lehet igazad van, te jó ember ismerő vagy. Hát ha úgy járok, mint te és Yoongi. ~egy pillanatra felém fordult és édes mosolyát villantotta nekem.

Ezután estig eltöltöttük az időt egy két helyre ki kellett mennünk vagy csak járőröztünk. Majd haza vitt, mert holnap ő dolgozik és így haza viszi az autót. Nekem még el kell intéznem egy pár dolgot így elcseréltem a műszakomat.
Vacsorát főztem és lefeküdtem egy nagy kád jó meleg habos vízbe. Telefonomat nyomkodom Majával beszélgetek és várom, hogy Yoongi írjon jön-e és ha igen mikor. Fél órája áztatom magamat mire csippan a telefonom.

*Szerelmem: Ne haragudj rám drágám.. az ebédet be pótoljuk és a vacsorát is, ígérem! Sajnos nagyon sok a dolgom nem szeretnélek felébreszteni így ma nem ott alszok. Legyenek nagyon szép álmaid és millió csókot küldök. Szeretlek*

Egyszerre vagyok boldog, hogy van nekem és szeretem ő pedig viszont, és egyszerre vagyok csalódott, mert hetente egy 2-3x eljátsza ezt.. Így megint egyedül vacsorázok. Nem haragszok rá csak olyan furcsa. Ott van Namjoon, Hope, Kooki, Tae és meg Jin is és így is ilyen sokáig dolgozik.
Hope és Tae az akivel ha úgy van találkozom, beszélnek velem és segítenek ha kérem, meg néha Kooki.
Jin az akitől mindig tanácsot kérek ha valami bajom van vagy új ötlet kell.
Namjoontól kicsit tartok, ritkán van nagyon jó kedve és néha, mintha féltékeny lenne rám úgy néz, és mindig Yoongival van.

*Semmi baj szerelmem, nincs gond csak pihenj néha, kérlek. Te is álmodj szépeket én is küldöm a csókokat. Szeretlek!*

Miután elküldtem az üzenetet kiszálltam a mostanra kihűlt vízből és felöltöztem. A kanapén a TV előtt meg vacsoráztam majd elnyomott az álom. Hajnalban kelhettem fel és mentem a szobámba aludni, de mielőtt elnyomott volna újra az álom beállítottam a telefonomat, hogy időben kelljek fel. Mindent elszeretnék intézni amit terveztem.
Kipihenten ébredtem és ahogy nyujtózkodtam zajt hallottam lentről. Gyorsan fel kaptam a köntösöm és a zsebébe csúsztattam a telefonom. A szekrényem fiókjából kivettem a pisztolyom és lassan a fal mentén indultam lefelé. A nappaliból vagy a konyhából jön a zaj. A konyha felé indulok, mert ha ott van fegyverhez tud jutni. Hirtelen ugrok az ajtóba és szegezem a fegyvert az idegenre.

-Jézusom Jio!! Csak én vagyok Jin..Yoongi adott kulcsot, hogy készítsek neked valamit. Tae is itt van a nappaliban. ~kezében egy fakanál van amit majdnem eldobott ijedtében. Ez idő alatt Tae is be sétált a hangzavarra.
-Úristen kis rendőr csajszi. ~nevet és egy kicsit megijedt Tae.
-A frászt hozzátok rám.. Én mindenre fel vagyok készülve. ~sóhajok és elteszem a fegyvert.
-És mindig rosszra gondolsz. ~mondata után vissza fordul Jin az étel elé.
-Rendben fiúk most, hogy meg bizonyosodtam arról, hogy nem betörők vagytok elmegyek és felöltözök. ~indultam meg kifelé, Tae pedig kijött az elő szobába mikor felfelé mentem a lépcsőn.
-Pedig így is szép vagy. ~nagy mosollyal áll az ajtónak dőlve.
-Köszi. ~furcsa, de aranyos is viszonzom mosolyát.

Átöltöztem és lementem a fiúkhoz. Együtt meg reggeliztünk és felajánlották, hogy segítenek nekem a teendőimben. Elmentünk nagy bevásárlásra, hogy legyen bőven alapanyag itthon. Vettem új ágyneműt a kis szerelmes páromnak, mert holnap jönnek. Vettem Jin segítségével Yoonginak egy nagyon szexi fekete pólót és egy boxert. Tae minden hülyeséget fel próbált amit csak tudott. Csináltunk róla néhány képet és Jinről is csináltam egy két képet, mert a kedvemért ezt-azt fel vett ő is.

-Hova menjünk ebédelni? ~kérdeztem a fiúkat miközben be pakoltuk a szatyrokat a kocsiba.
-Főzzek nálad valamit? ~várta Jin a válaszomat, de Tae közbevág.
-Neeee mennyünk együnk valahol,  majd én fizetek. ~mind kettőnkből kitört a nevetés a nyávogó hangján.
-És hova menjünk? ~nézek Tae-ra.
-Mindegy csak menjünk, éhenhalok. ~beültünk mind a kocsiba és elmentünk a legközelebbi étterembe.

Mindannyian meg ebédeltünk és Tae tartotta a szavát mert meghívott minket. Elkísértek még bankba és postára majd haza vittek. Kipakoltunk a vendég szobában, felhúztuk az új ágyneműt és kitakarítottunk.

Olyan, mint ha a testvéreim lennének akár miről beszélhetünk és mindig hülyeskedünk. Yoongiról is sokat mesélnek még a sulis időszakról, én is az én régi tini korszakomról. Meghallgattuk Tae első szerelmét ami nevetést váltott ki mind a hármunkból.  És Jin történetét amikor egyszer lebukott a főző tanfolyamon, hogy a konyhában estek egymásnak egy pasival. Elmondták, hogy Jin, Kooki és Nam is melegek. Hope az együtt él 5 éve a barátnőjével, Tae-nak meg nincs szerencséje a csajokkal. Én is elmeséltem sok személyes és nem olyan privát történetet.
Majd olyan 6 óra felé elmentek mert nekik is van még munkájuk meg magán életi dolgaik. Megfőztem Yoongi kedvencét,mert úgy tudom ma nálam alszik. Elővettem egyik új csinos ruhámat és kicsit ki csíptem magamat. A vacsora készen van én is elkészültem.
Amíg van időm becsomagolom a születésnapi ajándékát, mert nem lesz időm a napokban ha jönnek Majáék.
Azt mondta Yoongi itt lesz ő is végig, hogy megismerhesse őket. Jimint már ismeri, de nem annyira, egyszer vagy kétszer találkoztak. Szóval most mindenki mindenkit megismerhet.
Eldugtam az elkészült ajándékot és vártam.
Olyan kilenc óra felé csöngettek.

Ez az eddigi leghosszabb részem, remélem tetszeni fog nektek babák!  Ha igen, akkor csillag+koli. Puszikaa  😘😘 sietek a kövivel.

Te vagy a vesztem!Where stories live. Discover now