IV. Kapitola

103 14 2
                                    

Jak....co?! JAK TO, ŽE JE OTEC DOMA?!!!!!!!!!!!!!!!!! ,,T-tati?! co tu děláš?!" ,,Jenom jsem si přijel pro pár věcí. A kdo je ten vedle tebe?" zeptal se a ukázal na mě. ,,Můj přítel." odpověděl jsem a otec jen kývl a odešel. ,,Huh? Co to bylo?" zeptal se Akio a položil si hlavu na mé rameno. ,,Já nevím, lásko." odpověděl jsem a objal ho kolem ramen.

Tohle mě docela zarazilo. Otec přijde domů a jen řekne, vlastně jen kývl a odešel, na mě? Nechápu, že by Iniko neměl dobrý vztah s otcem? Objal jsem ho kolem pasu, i když jsme spaly přibližně sedm hodiny nějak se mi zachtělo spát. Víc jsem se na něj natiskl a zavřel oči.

Ten mrňousek se mi obmotal kolem pasu a znova usnul. Já zůstal vzhůru a přemýšlel nad tím, co se tu teď stalo. Tohle nebyl ten milí táta. Tohle byl náštvanej táta. Co ho asi tak vytočilo. Že by...............já? Ne ne ne ne ne...........nad tím přemýšlet nebudu. Asi po hodině čumění do zdi se Akio probudil a políbil mě............aaaaaa............NA BŘICHO?!!!!!!!! 

Zdál se mi pěkný sen. Hned jak jsem probudil jsem chtěl dát Inikomu pusu ale spíš sem ji věnoval jeho břichu. Zvedl jsem hlavu, ten jeho obličej byl k nezaplacení. Začal jsem se nekontrolovaně smát. Dokonce jsem i spadl na zem ale pořád jsem se řechtal.

Iniko toho využil a začal mě lechtat. ,,Ne...p-p-prosím, I-iniko...j-já......se p-po-očůrám.'' To Iniko přestal, políbil mě na čelo. ,,Tak to běž na záchod.'' Uchechtl se, praštil jsem ho za to do ramene. Když jsem si sedl nějaká bílá koule na mě skočila. Chvíli jsem byl vkolejení ale pak jsem si vzpomněl na kočičku. 

Akio začal hladit tu kočičku a já se jen usmíval. ON JE TAK KAWAII!!!!!!!!!! Je k sežrání!!!!!! Ahhhhh, já už ho chci tak..........ne ne ne, Iniko, on ještě nechce................ale...............když ten jeho zadeček..........VZPAMATUJ SE TY IMBECILE!!!!!!!! Zatřásl jsem hlavou a trochu se i pro fackoval. ,,Iniko? Co děláš?" zeptal se mě Akio a díval se na mě nechápavým pohledem. ,,J-j-já...........n-n-no.............p-p-p-přemýšlel..................ahhh.....................PŘEMÝŠLEL SEM NAD TÍM, JAK TO SPOLU DĚLÁME!!!!! JÁUŽ TO NEMŮŽU VYDRŽET!!!!!" začal jsem tam křičet a pak jsem hlavu zabořil do polštáře. ,,Iniko..........kun......... proč si to neřekl dřív." tuto větu jsem nepochopil.

No jo se taky musím přiznat. Taky jsem nad tím přemýšlel. Položil jsem kuli na tem a šel jsem si sednout na Inikoho klín. ,,Hele...j-já nad tím taky p-přemýšlel. T-tak co k-kdyby...j-sme to z-zkusily?'' Teď jsem se mohl jít do soutěže o to nejvíc červené rajče, určitě bych vyhrál první místo. Raději jsem si položil hlavu na jeho klíční kost.

O-on.................ON O TOM TAKY PŘEMÝŠLEL?!!!!! AAAAAAAAAAAAA....................TAK TO SI DNES KONEČNĚ S NĚKÝM UŽIJU!!!!!!!!!!!!! Položil si hlavu na moji klíční kost a já ho začal hladit ve vláscích. ,,T-tak to dnes zkusíme. Ale pokud tě to bude bolet, tak řekni." řekl jsem a on jen kývl na souhlas. Sedl si do tureckého sedu a já se k němu nahnul a začal ho obdarovávat polibky. Přitom jsem mu začal sundávat tričku a pak ho povalil na gauč. Líbal jsem ho všude, kde se to dalo. Uchopil jsem jeho bradavku a začal ji třít mezi prsty. ,,Inkoaaahhhhh." zavzdychal tak krásně Akio a já už byl u jeho kalhot, které jsem začal rozepínat a pak je z něj strhl. Už zbývali jen jeho boxerky. Začal jsem mu je sundávat a nakonec také skončili na zemi. ,,Teď to trošičku zabolí." řekl jsem a strčil do jeho otvůrku jeden prst.

Jen trošku?! Dit to bolí jako čert! ,,Ne Inako!'' Ihned ze mě vytáhl prst. Obejmul mě, já jsem mu to taky oplatil, jen trošku křečovitě. ,,Chceš ještě pokračovat?'' ,,J-j-jo...ale nejde t-t-to nějak a-aby to ne-ne-nebolelo?'' Odtáhl se ode mě a jen kývl. Nechal mě na gauči samotného. 

Nepustím tě!Kde žijí příběhy. Začni objevovat