Typical

91 16 53
                                    

Има неща от живота като цяло, които така и не разбрах за 16тте си години живот, като например "Каква е целта на един живот?" или "Защо ни е нужно да откриваме нещо ново за себе си и Света всеки ден, че да просперираме?", но това е много философско. Нещо по-семпло, което все още не схващам, е ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ СЕКСА БИВА СЧИТАН, ЗА ЖИЗНЕНОВАЖНА ФУНКЦИЯ?

Да започнем с това- да, асексуален съм, но това по никакъв начин, не значи, че не знам какво е секс, или че ми е тема табу. Напротив, със секса съм в много добри отношения: пиша смътове почти всеки ден, макар и да не публикувам толкова често, говоря и се шегувам относно него. Човешко е, не отричам, но чак жизненоважно?
Lemme tell you, bitch.
Жизненоважно е да пиеш вода, за да не се обезводниш, и да пълниш стомаха си с храна, че да имаш енергия, а не да запушваш разни дупки по тялото си.

Ето real life пример: Когато от любопитство и мерки за безопасност искаш да си направиш изследване за сексуално предавани болести, защото никой не е защитен, а и презервативите не са 100% сигурна протекция, то това е "претенциозност" и "инфантилност". Но когато искаш да си спукаш девствената ципа НА 14 ГОДИНИ, това се счита за "зряло" и "отговорно"... НЕ БРАТ, ТВА НЕ Е ОТГОВОРНО.

Или ето пък още един пример: Преди 3 дни (тая глава е старичка 😂), както знаете, а може и да не знаете, започнахме училище. С една вече завършила приятелка се уговорих да метнем номер на класа ми и да ги накараме да мислят, че е нова ученичка. За мое учудване, всички се вързаха, като някои по-късно свързаха 2 и 2. Но днес беше ден на реализация за повечето, след като тя не дойде на училище, защото има работа. По-забавната част? След признаването, че въпросната "нова ученичка" е завършила преди 4 години, последва въпроса "И кво? Еба ли я?"... Виж ся, #НеЧеНещо, ама извинявай? Любезно ще те помоля да повториш, докато си събувам чехъла, че да те зашлевя като една истинска латино алфа мама. ЗА ЧИЙ ХУЙ ЩЕ ТИ ДРЕМЕ ДАЛИ СЪМ ЕБАЛ МОМИЧЕ, БЛИЗО 10 ГОДИНИ ПО-ГОЛЯМО ОТ МЕН? И за протокола- не, не съм. В такива моменти се досещам, че класа ми не знае, че съм ейс, камо ли пък панромантичен... 😂

Ах, само едно ми липсваше от това училище - това да annoy-вам всеки един учител и ученик и да съм недостижим, защото BITCH, I'M MADONNA. 😂
#ТиКвоЗнаеш?

#ТиКвоЗнаеш?Where stories live. Discover now