Florida - del 2

844 25 0
                                    

Camerons synsvinkel

Jeg var ikke sur på kelsey. Jeg vidste godt at hun ikke havde et så stort problem med mig som nash havde, men denne her tur til florida skulle ændre måden de alle så mig på. Nash skulle se å til mig som var jeg hans konge og kelsey skulle være så afhængig af mig som aldrig før.

Kelseys synsvinkel

I flyet kunne jeg ikke tænke på andet end Cameron. Der er andre fly til Florida og andre ferie destinationer, men jeg vidste godt hvad han var ude på. Han ville ikke have at vi skulle være glade og lykkelige uden ham. Han ville være centrum, han ville være guddommelig. Sådan er Cameron bare og der skal et mirakel til at det bliver lavet om på.

Da vi var landet prøvede jeg at spotte Cameron uden held. Det var som om han var forsvundet. Nash var oprørt over situationen og bange på mine vegne. Nash tog bevidst alt for meget ansvar over for mig, og det kunne godt blive en smule irriterende.

Da vi kom til sommerhuset regnede det voldsomt udenfor. Så fik jeg vidst ikke brug for den bikini alligevel...

Mahogany og sad og så the notebook mens drengene spille pool. Jeg havde allerede set the notebook sådan ca. 500 gange og det fik mig bare til at græde fra første sekund af.

Da det blev aften regnede det ikke længere udenfor så vi besluttede os for at gå ned på stranden og grille skumfiduser, men vi var jo så kloge at glemme skumfiduserne oppe i huset så jeg var nødt til at løbe op for at hente dem, DEJLIGT!

Jeg kunne intet se på stranden, men behøver man også det altså en strand er en strand og det eneste der bør være på en strand er vel vand og sand? Men de var ikke mit tilfælde.

På vej op ad stranden mærkede en hånd mod min nøgne fod. Jeg sprang panisk op og var som var så heldig at lande på en kniv som skar et dybt, dybt sår i min fod. Jeg skreg som refleks og alle de andre løb op til mig. Aaron tog sin iphone op af lommen og lyste på jorde. vi fik alle et chok da vi så hvad der lå på sandet

Players want it tooWhere stories live. Discover now