Florida - del 5

853 22 0
                                    

Kelsey's synsvinkel

"dagen vi skulle hjem duggede hun op i lufthavnen og fortalte nash det" afsluttede han. "wow" sagde jeg stille. Nash havde gjort en pige gravid for kun 2 år siden og hun havde oven i købet beholdt barnet. Det var surrealistisk at nash var far. Jeg forstod endelig for fuckt op hans liv er og hvorfor han var så overbeskyttende over alting. "nash fortalte mig det ca. en uge efter vi var kommet hjem" sagde han igen.

Resten af dagen var meget rolig. Kort tid efter vi havde snakket faldt jeg i søvn på cameron og han lod mig bare ligge uden at prøve at forføre mig eller noget...

Cameron's synsvinkel

Mig og kelsey havde det sjovt sammen i dag, hun var endda så sød at falde i søvn. Ca. en halv time efter hun falt i søvn bar jeg hende ovenpå og lagde hende på min seng. Jeg kiggede fik øje på hendes fod som var viklet ind i bandage og fik faktisk ond af hende, men hun var trods alt også grunden til at min bedste ven ikke kunne fordrage synet af mig og den tanke pissede fuldstændig af. jeg gik ned igen og satte mig ved vindueskammen da jeg fik øje på en ungpige som drivåd forbi stranden, jeg genkendte pigen da der slog... hun var pigen nash gjorde gravid. Hun faldt flere gange men det stoppede hende ikke, hun rejste sig op hvert gang og løb videre. Jeg skyndte mig hen til hoved døren og åbnede den. Jeg mærkede kulden, køle min ned og begyndte der efter at kigge ud efter hende, men det var forsent hun var væk.

Kelsey's synsvinkel

Jeg vågnede i en varm lun seng. Det tog mig lige et par sekunder før jeg opdagede hvor jeg var. Jeg satte mig op i sengen og kiggede rundt i rummet. der var ikke så meget i værelset. Et skab, et skrivebord og et par kufferter og tasker i hjørnet. Rummet var lyst og livligt, lige det modsatte af hvad cameron... eller, jeg ville ikke sige at den dreng ikke er livlig. Jeg havde forstillet mig pornografiske plakater og dameundertøj over det hele hvis jeg skulle forestille mig Camerons værelse, men nu var det her jo også kun et strandhus hvem ved hvordan hans værelse derhjemme ser ud... når ja, alle de piger han har taget med derop...

Jeg gik ud af værelset og ned af trætrappen. Jeg kiggede efter Cameron men kunne ikke få øje på ham. Jeg kiggede hen mod sofaen og så et par fødder stritte ud af enden. Jeg gik over til sofaen og så at Cameron lå der. Han så, så fredfyldt og rolig ud. Jeg agede stille hans kind med min hånd. Så varm. Jeg fjernede min hånd og kiggede på ham. Det synd han er sådan er kæmpe idiot, han var ellers så smuk...  "du må ikke stoppe" sagde han og idet hoppede jeg forskrækket op. Han åbnede øjnene og kiggede op på mig. "godmorgen prinsesse sagde han" sagde han igen. Jeg lagde armene over kors og lavede en sur grimasse med ansigtet. "du forskrækkede mig Cameron! " sagde jeg aggressivt. "det var ikke dig som havde en hånd i ansigtet" sagde han med et selvfedt smil på læben. jeg vendte mig, gik hen mod døren og begyndte at tage min slidte vans på. "Kelsey... vent" sagde han og sukkede. "der er vist noget du har glemt" sagde han og sendte mig elevator blikket. Det var først der jeg opdagede at jeg havde noget andet tøj på. En oversized T-shirt. Jeg kiggede ned i trøjen for at sikre mig Cameron ikke også havde taget min bh, og til mit held var den der stadig. "virkelig Cameron vil du have at jeg skal stå her foran dig og tage det eneste stykke tøj af, jeg på? " spurgte jeg irriteret. "nej, selvom jeg ikke ville have noget imod det. " startede han. "men jeg er bange for at hvis du ikke tager dit tøj med, så ser du det aldrig igen" afsluttede han. Han smilte lidt for sig selv da jeg afbrød ham. "okay, hvor er det" spurgte jeg og lagde armene over kors igen. "øh... jeg det ligger på sofaen" sagde han. Jeg gi over til sofaen og trak tæppet af. Jeg kiggede med store øjne på Cameron igen. "nårh ja, jeg tror squ det ligger på køkkenbordet" sagde han igen. Jeg gik så derefter ind i køkkenet og der lå tøjet... ville havde elsket at kunne sige, men Cameron var mere kompliceret end det og havde gemt mit tøj i huset. Flot, og min ynglings jeans var endda blandt mit stakkels tøj som lå gemt et sted.

Players want it tooWhere stories live. Discover now