Tanıtım

285K 4.7K 885
                                    

Medyada hazan var👆

"Hayatım hiç toz pembe olmadı, o renkleri ben seçtim, ben karıştırdım, ben yarattım. Ortaya çıkan hep siyahtı... Bu hep böyle oldu. Sanki kaderle yemin edilmiş bir anlaşma gibi siyahtan karanlığa gittim. Karanlığın en derinine indim. Orda üşüdüm, kırıldım, en büyük acılarımı yaşadım. Sonra bende acı çektirmek istedim kırdım, mahvettim. Bana ulaşmaya çalışanları, bir hiçliğe savurdum kendi benliğimi..."

"Sonra ne oldu biliyor musun Hazan?" Diye fısıldadı titreyen sesiyle. "Seninle gördüm bazı şeyleri ilk kez yaşadığımı hissettim. Işte o an anladım ki kalbime ben değil sen hükmediyormuşsun." Sıkıntılı nefesini dışarı verirken sessizce soludu. Gözümden akan yaşları silerken konuşmaya devam etti, "sen yeni doğan bir gün gibisin.. ben ise batan akşam güneşiyim ve sen Hazan Bannister bana onca yaptığın değisikliklerden sonra çekip gidemezsin! İzin vermem. Benimlesin." Dedi yemin edercesine..

Şuana kadar Ateş yaptığı en uzun konuşmayı yapmıştı. Ona seninleyim demek istedim ama tek yaptığım sessiz gözyaşları dökmek..

Bakışlarındaki kararlılığın izleri 'seni bırakmayacağım' der gibi parlamıştı. Az da olsa endişesini gidermek ve birşeyler söylemek için dudaklarımı araladın ama titrek bir nefes almaktan başka bir şey yapamadım. Bedenim bu olayları daha fazla kaldıramadığından bilincim karanlığa gömüldü ve arkamdan Ateş'in esip gürleyen sesi kullaklarımı doldurdu...

Merhaba arkadaşlar, hikayemizin tanıtım bölümünü nasıl buldunuz..?

Bolca oy ve yorum istiyorum lütfen benim için oylarınız ve yorumlarınız çok çok değerli..

Sizi seviyorummmm❤

ACIMASIZ  [ TAMAMLANDI ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin