29 • 'Sürpriz'

122K 8.8K 2.8K
                                    

Multimedya: Barış Akarsu | Sevdim Seni Bir Kere (Ah ah mekânı cennet olsun. Çok severdim)

Keyifli Okumalar...

🍀
Esra Yağmurlu

"Ya beni bir dinleseniz." diye bağırıp tepemde dikilen ikilinin konuşmalarını susturmaya çalışsam da çabalarım nafileydi. Domuzların domuzu sevgilime dolma yaparken zaten yeterince yorulmamışım gibi bir de bu ikiliyle uğraşıyordum.

"Hayır, anlamıyorum," dedi Elif. "Yani bu kadar da salak olamazsın derken nasıl gidip de Azman'la sevgili olursun aklım almıyor."

"Demek ki o kadar salakmış," dedi Gül işaret parmağını dudağına bastırıp düşünürmüş gibi.

"Herif azılı çapkın kızım. Sen aklını peynir ekmekle mi yedin?" diye devam etti Elif.

Onlar yine hararetli bir tartışmanın içine girerken "Her şeyi öğrendi," diye bombayı bıraktım. İkisi de aynı anda sustu.

"Her... Her şeyi derken?" dedi Elif en sonunda tereddütle.

"Deniz'le olanları."

"Her şeyi mi?" dedi Gül şaşkınlıkla. "Nasıl?"

Onlara bugün olanları kısaca anlattığımda ikisi de tek kelime etmeden beni dinledi. Hatta konuşmam bittiğinden sonraki bir kaç dakikada bile ikisi tek kelime etmedi.

"Gercer denen şerefsizi öldüreceğim," diyen Elif'in öfke dolu sesiyle sessizlik bozuldu.

"Yani Azman hiçbir şey sormadı ve seni sevdiğini mi söyledi?" dedi Gül hayret içinde.

"Aynen öyle," dedim.

"Bu çok... garip," diye mırıldandı.

"Yoksa seni yine tehdit mi etti?" diye atıldı Elif.

"Hayır, söyledim ya. Soru sormayı bırak bahsini bile açmadı bir daha."

"Aklında kesin bir hinlik vardır. Ona güveniyor musun cidden?"

Dirseklerimi mutfak masasına dayayıp çenemi birleştirdiğim ellerimin üzerine koydum. "Saçma gelecek ama inanıyorum. Beni seviyor mu sevmiyor mu bu kadar hızlı emin olamam ama bana tek soru sormadı. Geçmişinle değil geleceğinle ilgileniyorum dedi. Bu çok güzel değil mi?"

"Aa! Bu iyice aşk böceğine bağlamış," dedi Gül hayretle.

"Kızım manyak mısın sen?" dedi Elif. "Bunun açıklaması şu: Geleceğinin içine de ben sıçacağım. Sen ne saf bir şey çıktın ya."

Sandalyeyi itip ayaklandım. "Beni bilirsin Elif. Bende onunkine sı-"

"Kod 22," dedi Gül anında telefonun ekran kilidini açarak. Elinden telefonu kaptım ve, "Demedim bir şey kızım." dedim dişlerimin arasından. "Hem senin daha mühim meselelerin yok mu? Mesela Burak isminde yağız bir delikanlı meselesi."

Gül'ün yüzü kızarırken "Ha o mesele!" dedi Elif tek kaşını kaldırarak. "Sıra sende. Dökül çabuk. Yoksa Esra'nın dayağından bir porsiyonda sana söylerim."

"Elif şey..." diye Gül gevelemeye başlamıştı ki fırsattan istifade aradan sıvışıp odama kapandım. Günün yorgunluğu omuzlarıma binerken uyuma eylemi hiç bu kadar güzel gelmemişti. Gözlerimin kapanmasıyla uykuya eş zamanlı bir giriş yaptım.

🍀🍀🍀

Diğer güne farklı bir başlangıç yapmamıştım. Hatta sevgilim denen hıyar her fırsatta kapımda bitmesine rağmen son derse kadar ne arayıp ne de sormuştu. Sadece okula giderken kapıma yeni bir telefon bırakmıştı. Allah'tan eski telefonumun aynısıydı da ses çıkarmamıştım. Sanırım o da pahalı bir şey alırsa kafasına fırlatacağımı anlamıştı. Gerçi son dersin bitimine doğru bana selamsız sabahsız bir mesaj atıp onu kampüsün 2. kapısında beklememi söylemişken bunu hala yapabilirdim. Yarım saattir buz gibi havada bu herifi bekliyordum çünkü.

KÜFÜR YOK! Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin