XV. Kapitola

35 2 0
                                    

Ráno jsem vstával normálně jak do školy a Akiovi nechal papírek se vzkazem, na kterém stálo, že to jdu vyřídit do té školy a rovnou mu vezmu ty knížky.

Došel jsem tam asi za deset minut, šel jsem dost rychle. Zamířil jsem si to rovnou do ředitelny, tam to vyřešil a spěchal Akiovi pro ty knihy. Vzal jsem mu čtyři knížky a šel domů. Akio už byl vzhůru a kreslil. ,,Hotovo!" řekl a položil kresbu na stůl. ,,Ahoj kocourku." řekl jsem a vešel do obýváku. ,,Ahoj Iniko, tak co, jak to dopadlo?" ,,Dobře. Do školy už nebudeme muset a vzal sem ti čtyři knihy." řekl jsem a položil to před něj.

No páni, bylo hodně tlustý. No co...mám na to 9 měsíců. ,,Chceš vidět tu kresbu?" Políbil mě, z toho se mi v břiše objevily motýlci. ,,No jasně že chci." Chytil jsem ho za ruku a on se posadil na gauč. ,,Zavři oči." Začal se mračit. ,,Chceš to vidět?" Jen si povzdychl a zavřel oči. Já jsem vzal kresbu do ruky, obešel jsem ho k jeho zádům. Pak jsem mu to dal přes oči, aby to co nejvíc viděl. ,,Už můžeš."

Otevřel jsem oči a žasl. ,,To je úžasný! J-jak to děláš?" řekl jsem, zaklonil hlavu a políbil ho. ,,Já ani nevím." odpověděl, obešel gauč a lehl si na moji hruď. ,,A-arigato, Iniko-kun." 

Pohladil mě po hlavě. ,,Nemáš vůbec zač." Obmotal jsem svoje ruce okolo jeho pasu. ,,Dojdu dát Miwe jídlo." Usmál se a dal mu cudnou pusu. Vstal jsem z jeho hrudi a šel do kuchyně. Do misky jsme ji dal maso. ,,Miwo! Jídlo!" Nemusel jsem dlouho čekat a už jedla z misky. 

Taky bych mu měl něco dát. Ale co? Pozvat ho do kina? Ne. Tak třebaaaaaaaaa.....................Romantická večeře!!!! Jo! a požádám ho o ruku!!! To by šlo. Začal jsem se culit jak debil a když Akio přišel do obýváku, začal se na mě podivně dívat.

Přišel jsem do obýváku a viděl Inikoho jak se culí. Vypadal tak zamyšleně a velice šťasně. Došel jsem k němu, vzal jsem jeho obličej do svých dlaní. ,,Proč se tak culíš?" Jen položil svoje ruce na moje. ,,To zachvíli uvidíš." Sundal mi moje ruce a dal si je do svých, má tak obrovské ruce. ,,Už se nemůžu dočkat." Zamumlal si pod vousy, ale i přes to jsem ho slyšel. Ale nechtěl jsem to moc řešit.

Zbývá už to jen naplánovat. Tak třebaa.....v pátek? To by bylo nejlepší. Touž je vlastně zítra. No co, dnes bych vlastně ještě mohl zajít pro prstýnky. ,,Pojď se mnou zítra na večeři." řekl jsem a usmál se na něj. On mi skočil kolem krku a já ho obejmul.

,,To víš že půjdu." Skočil jsem mu okolo krku, nasál jsem jeho přirozenou vůni.  Přestal jsem čichat tu dokonalou vůni a koukl jsem se mu do očí. ,,A kam pak půjdeme?" Moc se mi nechce na veřejná místa, navíc, by se na nás všichni dívaly. To bychom si to potom moc neužily.

,,Vadilo by, kdyby jsme šli na louku, kde by jsme byli pod hvězdnou oblohou?" řekl jsem a přitáhl si ho do obětí. ,,Vůbec ne. Ani by se mi nechtělo mezi lidi, moc by jsme si to neužili." řekl Akio a zabořil hlavu do mé hrudi. 

Zase jsem nasál jeho vůni, toho se snad nikdy nenabažím. ,,Nevím co ty...ale já jdu číst." Dal jsem mu pusu na nos a šel ke knihám které odložil na stůl. Vzal jsem si je všechny a šel do ložnice, abych měl taky trošku klid. Lehl jsem si do postele, i přikryl a začal hned první knihu číst. 

,,Já si skočím do města, pokud nevadí." řekl jsem a oblékl si bundu. Na to hned zareagoval, přišel zpátky ke mě a objal mě. ,,A co tam?" ,,To je překvapení." řekl jsem a dal mu pusu do vlasů. ,,Dobře, ale vrať se brzo." řekl Akio a já kývl na souhlas. ,,Tak já jdu." řekl jsem a zabouchl za sebou dveře.

Bylo tam hodně zajímavých věcí, ale i takových které jsem předpokládal. Nesmím pít, kouřit ani brát drogy. Ani s jedním nemám problém. Nesmím se koupat ve moc vařící vaně, prý bych jinak mohl potratit. Ale pak jsem zjistil hodně pro mě důležitou věc, sex můžu mít do 2 měsíců. (Nevím jestli je to pravda, takže když tak gome. XD)

Nepustím tě!Kde žijí příběhy. Začni objevovat