You mad?

867 23 1
                                    

Kelseys synsvinkel

Jeg gik ned af gangen, stadig uden mahogany som havde fået madforgiftning. Jeg gik hen mod mit skab og tog min geografi bog frem. Jeg vendte mig om blev mødt af de smukke brune øjne på denne jord. Cameron. "Du kan ikke fortælle nogen om igår" sagde han koldt. Før jeg nåede at svare var han allerede væk. Var der ikke meningen at skolen største player, Cameron skulle prale med vores lille kys. Hvorfor skulle det nu være hemmeligt? Ikke fordi jeg var glad for det, nej, det var en fejtagelse som aldrig skal gentages. En smutter, som jeg meget gerne snart må glemme.

"God weekend" sagde læren og vi begyndte alle at pakke sammen. "Kelsey, kan jeg lige snakke med dig?" Spurgte læren. Jeg nikkede og satte mig ned igen. "Kelsey, jeg ville bare lige rose dig" sagde læren. Jeg kiggede undrende på ham. "Dine karakterer er virkelig blevet bedre!" Sagde han og smilede stort. Jeg fattede endelig hvad han mente. Skolen havde bare været det sidste jeg har tænkt på i løbet af de her uger, men aligevel går det godt for mig. "Men altså... der er jo en af 3.g'erne som godt kunne bruge lidt hjælp" sagde han igen. "Ja, faktisk har han selv valgt dig" afsluttede han. Jeg prøvede st fonde frem til hvem det kunne være, men sandheden er at jeg ikke rigtig kender nogen af 3.g'erne. "Hvem er det?" Spurgte jeg. "Chris field" svarede han. Jeg smilte for mig selv da jeg hørte navnet. Chris field. 3.g'ernes Konge ville have mig til at tilbringe 1time hvert dag med ham. Godt nok i selskab med alle de mest dejlige lektier, Men HALLO! Han er lækker og har ikke været i seng med alle piger på skolen! Jeg takkede ja til tilbuddet og tog hjem.

Jeg løb op på mit værelse og lukkede døren efter mig. Så hurtigt jeg kunne ringede til mahogany, men som den Klodshans jeg er tabte jeg min tlf på gulvet lidt under min seng. Jeg dukkede mig for at samle den op da jeg opdagede det klammeste nogensinde! Min telefon var landet på et brugt kondom. Jeg gyste og fandt er stykke papir og tog det op. Jeg smed den hurtigt ud og nærmest løb ned til min mor. "Mor?" Spurgte jeg skummelt. "Ja, skat?" Svarede hun i færd med at skære grøntsager. "Det er længe siden vi har snakket" sagde jeg igen. "Vi snakker da hele tiden, skat. Kan du da ikke huske huske her til morgen da jeg bad dig om at tage skraldet ud?" Svarede hun. Det overraskede mig at mor ikke vidste hvad jeg mente. Det var altid hende sol plejede at ville snakke så meget de der tideligt teenage år. "Jaja, men du ved... som vi plejede da jeg var mindre?" Sagde jeg. "Altså... har du fået en ny kæreste? Har i haft sex enddu?" Sagde jeg og hævede min stemme en smule. Hun kiggede chokeret på mig og rynkede brynene. "Kelsey skat, sådan spørger man altså ikke om" og kiggede stadig chokeret på mig. "Så det er altså rigtigt. Du har altså haft sex i min seng?" Sagde flabet. "NEJ kelsey, det har jeg ikke og jeg bryder mig ikke om den attitude!" Sagde hun hårdt. Jeg kunne se på hende at hun at hun talte sandt og kun få sekunder efter faldt det mig ind hvis brugte kondom det var. Jeg undskyldede og tog hurtigt mine sko på. Jeg gik med faste skridt mod Cameron's hus.

Da jeg ankom bankede jeg forsigtigt op døren. Jeg havde planlagt en mere dramatisk scene, men havde ikke mod til det og desuden kunne det godt være at det måske kun var hans mor som var hjemme. Jeg ville have at hun skal tro jeg er en indbrudstyv?!

Jeg var glad for at jeg ikke bankede voldsomt op døren da Cameron's mor lukker mig ind. "Hej søde" sagde hun blidt med at varmt smil. Jeg smilte tilbage og spurgte efter Cameron i samme øjeblik kommer han stormende ned af trappen. "Kelsey, hvad laver du her?" Sagde han undrende. "Må jeg lige snakke med dig?" Sagde jeg og smilede er falskt smil. Han tøvede. "Jeg skal til træning om 10min så jeg har ikke rigtig tid" svarede han koldt. Hans mor var gået tilbage ind i stuen. "Nej du skal ej, Cameron?" Sagde jeg. Jeg vidste at Nash og Cameron gik til football træning sammen og at Nash ikke trænede om fredagen. "Hvad vil du, kelsey?" Spurgte han irriteret. "Hvorfor så sur, Dallas?" Spurgte jeg flabet. Han trak på skuldrene, vendte sig om og gik op igen. Jeg stod helt alene i entre'en og besluttede mig derefter for at gå op til Cameron. Jeg spottede et drenge værelse og fik derind. Cameron lå i sin seng og kiggede på talefonen. Kan kiggede ikke engang op på mig og jeg nå være ærlig, det var der han virkelig pissede mig af. "Cameron fUcking Dallas, først mobbet du mig gennem hele min skolegang. Derefter truer du Nash med at voldtage mig og for ham næsten til at dræbe sig selv. Som det liderlige fjols du er, har du sex i min seng. Og så fucking kysser du mig og beder mig om ikke at fortælle det til nogen?! Tror du, det er dig som skal være sur på mig!!" Råbte jeg og for endelig hans opmærksomhed. Han rejser sig op og kommer helt tæt på mig. "Jeg orker ikke at skændes Kelsey. Kan du ikke bare tage hjem?" Hviskede han hårdt med sammen knebne øjne.

Uden at tænke mig om fyrede jeg min håndflade ind i hans kind. Han tog sig på kind og trådte forskrækket et par skridt tilbage. Han kiggede op på mig igen, men denne gang med at andet udtryk. Hans øjne slog lyn og det samme gjorde mine. Han trådte med runge skridt tættere på mig og da han var tæt nok skubbede han mig op ad væggen. Han holdte mine arme fast mod væggen og hviske vredt i mit øre.

"Det kommer du til at fortryde!"

Players want it tooWhere stories live. Discover now