Shut the fuck up!?

826 23 0
                                    


Kelsey's synsvinkel

"Okay, okay allesammen sæt jer ned!" Råbte læren ud i klassen. "Idag skal vi jo på udflugt til grand Canyon og overnatte der" fortalte hun. Alle pigerne sukkede dybt mens drengene sad og hylede som en flok aber. Vi havde fået af vide at VK skulle på udflugt fo længe siden og at vi skulle have pakket til idag. Jeg kiggede rundt i klassen men kunne ikke få øje på Mahogany. Øv. Alene i vildmarken.

"Lad os lige gennemgå sovegrupperne" sagde læren igen.

Det var meningen at jeg skulle sove sammen med mahogany, men siden hun vat sådan et kæmpe fjols ikke at dukke op skulle jeg sove sammen med Harley og Kristi. De største bitches jeg nogen sinde har mødt.

I bussen sad jeg sammen med aaron. Han var nok den mest uskyldige i player slænget. Jeg kunne lige frem godt lide Aaron. Han var næsten som en bror for mig, en bror som ikke overvåget dig 24/7. En bror som ikke flippet helt ud hvis du drak et lille sip alkohol eller hvis jeg bare var ude til kl. 22.00. Jeg må indrømme at jeg er en lille smule træt af Nash. Jeg elsker ham og alt det der lort, men han virkelig også bare for meget.

"Så, kelsey" startede aaron. Jeg kiggede nysgerrigt på ham. "Dig... og Chris field" sagde han igen med et smil på læben. "Det ik noget... bare lektie hjælp" sagde jeg og kiggede den enden vej. "Okay... så siger vi det" svarede han og udstød et lille grin. Jeg vendte mig om og han udstød flere grin. Jeg fyrede ham en lammer og han tog dig på skulderen. "Av, kelsey!" sagde han og stoppede med at grine. Jeg ignorerede ham og kiggede ud af vinduet da jeg mærker noget hårdt ramme min skulder. Jeg vender mig om og ser aaron sidde og se helt stolt ud. Vi kommer næsten (for sjov) op og Slås da Nash kommer op til os. "Hvad har i gang i?" Sagde han og spolerede vores grineren moment. Vi ignorerede ham begge. "Aaron?... kelsey?" Sagde han igen. Jeg kiggede på aaron og rullede øjne. "Kelsey!" Sagde sn mere aggressivt. "Hvad er der, Nash?!" Nærmest råbte jeg og fik hele klassens opmærksomhed. Jeg rejste mig op og gik længere ned i bussen til jeg spotter Cameron sidde og nærmest sluge Harley. Jeg havde lige taget mod til  mig og skulle til at gå forbi da bussen pludselig stopper hårdt op. Jeg falder ned på Cameron og Harley og de kigger begge skævt på mig. "My bad" siger jeg og rejser mig hurtigt op. Jeg går ned bagerst i bussen. Jeg opdager at alle pladser er taget og kigger rundt i den lille bus og opdager at den eneste alene plads tilbage er bag Cameron og Hans lille dulle. Jeg nummer mig selv ned i sædet og tager musik i ørerne for at overdøve lyden af tunger der klasker sammen. Min playliste er ikke på 5timer...

Det var blevet mørkt udenfor og Cameron og Harley var endelig falder til ro. Nu sad de bare op ad hinanden og gav hinanden komplimenter. "Du så fucking dejlig, skat bla, bla, bla..."
jeg har virkelig ikke noget imod deres forhold. Det eneste der irretere mig er at jeg skal høre på det.

"Jeg ved godt de fleste er trætte nu, men vi er her lige om 20 minutter" startede læren og rejste sig op. "Vi starter med at slå vores tælte ud og imens dukseholdet laver mad går vi andre en tur med vores sovegrupper" afsluttede hun smilende.

Fedt!

Vi steg af bussen og gik resten af vejen til der hvor vi skulle overnatte. Klokken var 18.30 da vi ankom og siden vi var i slutningen af oktober måned var det allerede blevet mørkt.

Vi begyndte at sætte vores telte op... eller jeg var begyndt mens Harley og Kristi flirtede med Cameron og nogle af de andre. Efter ca. 20 min er jeg færdig og jeg beslutter mig for at spørger vores lærer om jeg ikke gerne må gå rundt med nogle af de andre, men jeg bliver afvist. Det værste var nok at Harley og Kristi ikke engang gad se grand Canyon så jeg måtte nærmest tigger dem. Vi kom til en ende med det og hvis vi gik rundt sammen i en halv time skyldte jeg dem begge en form for tjeneste.

Vi endte med at gå sammen med Cameron, Nash, aaron og Taylor.
Jeg gik forrest sammen med aaron og Nash, mens de andre gik et stykke bag ved os.

Mig og aaron talte meget imens Nash bare lyttede. Aaron var jo så god at bringe Chris op igen. "Hvad sker der egentlig med dig og Chris?" Spurgte Nash pludselig. Jeg ignorerede ham og skiftede emne. "Jamen det er vare lektier" svarede aaron sarkastisk. "Kelsey, Chris har altså været anholdt før?" Sagde Nash. "Nash altså, det er bare lektier!" Sagde aaron og prøvede at efterligne mig. "Kelsey, Chris er altså far-" afbrød jeg Nash. "Hold nu kæft Nash!?" Råbte jeg nærmest. Han kiggede såret på mig og de andre kiggede også på os. "Du skal altid fortælle hvad jeg må og hvad jeg ikke må! Hvem jeg må være sammen med og hvem jeg ikke må være sammen med!" Råbte jeg igen og før han nåede st svare var jeg allerede gået.

Ja, jeg var nok for hård ved Nash, men jeg kunne ham bare ikke mere...

Players want it tooWhere stories live. Discover now