Lonely

775 24 1
                                    

Kelsey's synsvinkel

Mahogany hader mig. Hun hader mig for at sladre til hendes forældre. Men jeg ved at hun en dag vil takke mig, og så har jeg heller ikke fortrudt.

Hun begyndte igen st komme i skole, men hun var forandret sig. Meget. Hun er blevet en lille dulle som render rundt sammen med Harley og Kristi. Hun tager Rio hvert fest der bliver holdt og drikker sig så fuld at hun altid ender i sø af opkast ved en busk. Jeg vil vædde med at hun sikkert også har været i seng med alle
Drenge til de fester.
Jeg til gængel er nu officielt LONELY!!

Mit ynglings fag er begyndt. Frokost. Faget hvor mig og mahogany altid slår os løs og æder som dyr, men som Harley og Kristi har mahogany åbenbart også en spiseforstyrrelse at se til.

FEDT!

Og hvem mahogany bruger tiden med er meget spændene.

Hvem tror i venner?

Ja! I har helt ret. Hun sidder næsten altid sammen med Cameron og player slænget, hvilket bringer os til Cameron og Nash's lille situation. De er blevet venner igen hvilket betyder at de er sammen 24/7. Nash gider ikke engang sige Hej til mig længere...

Det eneste jeg har tilbage er mine dejlige lækre pommes fritter og dejlige lækre Chris som forresten bestod med et flot, flot 10-tal.
Jeg glæder mig faktisk til vores lille date. Det har godt nok været 2 uger siden, men i modsætning Tim alle de andre snakker han idet mindste til mig. Af og til spiser vi også frokost sammen eller følges hjem.

Jeg smuge kiggede over på "de sejes" bord. aka der hvor mahogany og alle de andre sidder.

Cameron sidder og snaver med Harley, mens han har en hånd på kristis røv. FUCKBOY... han vænder sig om tager mig i at stirre på ham. Han blinker til mig oh fortsætter med hvad han havde gang i.

Jeg tager min telefon op og klikker ind på Facebook. Jeg støder på er opslag fra mahogany.

Hun skriver noget om en fest i hendes lejlighed på fredag.

Kan man være mere dum?

Mahogany's lejlighed er så skrøbelig, den overlever ikke festen...

"Kan du undvære de der fritter?" Sagde en velkendt drømme bag mig. Jeg vender mig om og ser Chris. Et stort, bredt smiller sætter sine aftryk på mit ansigt da mine øjne møder hans. Jeg rejser mig op og giver han et stort kram. "Så?" Siger han charmerende med et sødt smil. Jeg kigger undrende på han og han peger blikket mod pommes fritterne. Jeg skubber dem blidt imod ham og han begynder straks at spise dem.

"Kelsey?" Siger han pludselig. "Altså... jeg tænkte på den der date du lovede mig?" Sagde han direkte. Jeg mærkede varmen stige igennem hele min krop. Chris udstød et grin, men tog sig hurtigt for munden. Jeg prøvede ay se ondskabsfuld ud, men jeg tror mere st det fik mig til at ligne en 4åroh pige som ikke har fået sit fredagsslik. Chris og jeg begyndte at grine endnu mere og snart kiggede alle på os. "Bliver den date så til noget?" Sagde han begejstret og højt nok til at De andre hørte os. Jeg kastede mig i hans arme og samme gik vi ud af kantinen.

Jeg vidste at jeg havde pisset Cameron, Nash og mahogany af, men de skal fandme heller spolere mit liv.

Mig og Chris gik mod udgangen og satte os ved trapperne. "Så henter jeg dig på fredag klokken 19?" Spurgte han. Jeg nikkede og vi gik ind igen da det var begyndt at blive koldt.

DONNNNE!

Jeg havde allerede lagt planer for hvad jeg nu skulle lave soden bi havde fri. Jeg ville nok havde løbet en tur eller noget, men min seng savner mig sååå?

Jeg var en af de sidste til at forlade klasse værelset. Lide da jeg skal til at tage min taske bliver jeg hevet fat og nærmest kastet på et bord. Jeg sætter mig op og et par mørke øjne møder mine. "Husk nu at knuse hans hjerte gost og grundigt inden du kommer kravlende!" Sagde Cameron koldt og aggressivt. "Hvad ville Harley og din lille side chick Kristi ikke side til det her?" Svarede jeg med krydsede Arme. Han lænede sig helt ind til mit øre og åndede let ud. "Hvem?" Hviskede han flabet dør han gik.

Ugh?!?

Players want it tooWhere stories live. Discover now