Dead body?

775 24 3
                                    


Kelsey's synsvinkel

"hvor blev Nash af?" Spurgte rektor forvirret. Jeg trak på skuldrene og kort eget kom en tjener med noget mad.

"Kelsey, der er faktisk noget jeg gerne ville snakke med dig om..." sagde rektor søgmodig. Mit hvert sprang et slag over ved de ord. I film er der basically definationen af "jeg skal dø" eller "du har fucket op... Big time!"

"Er Nash... som de andre drenge?" Spurgte han. Det var sjovt så meget folk tvivlede på Nash's personelighed, det gælder også mig selv. "Uhh, Ja!" Svarede jeg hjerteløst og begyndere at dykke ned i det store tallerken med bacon i. Rektor sukkede og kiggede ned i sine hænder. Jeg havde på ingen måde ondt af rektor, han var en narrøv og kunne bare havde valgt det rette barn da de jo nu havde et valg om hvem de ville glemme og hvem de ville beholde?

Jeg mener ikke at jeg hellere ville være sammen med rektor end mor.

For at gøre det hele værre smed jeg salt i såret og spillede dum. "Altså ligsom Cameron ik? En egoistisk, arrogant Player der ikke har andet i hovedet end sex?" Sagde højlydt så de folk som sad omkring os kiggede skævt på os. "For det er sådan du tror Nash, så har du helt ret, ja faktisk har han lige igår haft en trekant med mahogany og Kristi. Og der gik vist nogle rygter om at han i torsdags knaldede med en 25årig historie lærer fra southside High" sagde jeg igen uskyldigt. Rektor kiggede med et fortabt blik på mig. "Hvad med dig...? Hvordan går det?" Spurgte han uinteresseret. "Det går meget godt, mine karakterer bliver bedre, og jeg har lige doneret 3ugers løn til rødekors!" Løg jeg. Jeg ville så inderligt gerne have ham til at fortryde hvad han gjorde sammen med mor. Og mor slipper heller ikke så nemt. Hun nyder at opleve hvor flabet og ondskabsfuld jeg kan være til dagligt.

Vi har altid hørt den med at mænd ikke er særlig snaksagelige når det kommer til følelser. "Er der et problem?" Spurgte jeg og prøvede at lyde afpressede. Jeg regnede ikke med at han ville åbne direkte op for mig, men det gjorde han... i den grad. "Ved du hvad kelsey, det er der faktisk. Ikke mange ved det, men jeg faktisk kristen, og jeg har lige siden Nash blev født også prøvede at få ham til at Tro på Gud. Jeg prøvede selvfølgelig også med dig, men det var jo lidt svært da du ikke vidste at jeg var sin far" startede han. Jeg himler med øjnene da han bragte dét emne på banen. "Gud forbyder samleje før ægteskab, med det er ikke det eneste problem. Han har jo ingen medfølese og leger med piger som om de var dukker?" Afsluttede han. Jeg kunne godt lide hans holdning til player slænget, så var der da noget ved han som ikke var fuldstændig idiotisk.

Da vi et færdig med at spise, betaler rektor og vi sætter kurs mod bilen. For at underholde mig selv i bilen går jeg på Snapchat. Jeg ser i de små cirkler at mange mennesker har lagt det samme på deres story. Jeg klikker på en tilfældig cirkel og for et kæmpe chok. Chris og Cameron var op og slås foran skolen. Det så voldsomt og blodigt ud. Ingen af de unge mennesker som stod rundt omkring gjorde noget ved det.

"Har du noget imod at sætte mig af her?" Spurgte jeg og prøvede ikke ag lyde så panisk som jeg faktisk var. Skolen lå ca. 1 minuts gang herfra og jeg ville helst ikke have at rektor skulle se hvad der forgik på hans skole. Han nikkede og kørte ind til side. Jeg nærmest løb ud af bilen og mod skolen. Slås kampen var stadig igang da jeg ankom. Jeg spotte Nash komme løbende mod Cameron og Chris ud fra menneskemængden. Uden at sige noget tager han fat Cameron, skubber Chris væk og og begynder at banke ham sømand ikke længere kan se at det faktisk er Cameron der ligger på jorden. Jeg prøver uden hæld at mase mig igen alle menneskerne. Mit hjerte slog alt for hurtige slag nu, og jeg kunne på hvert tidspunkt falde om.da Nash er færdig med Cameron rejser han sig fra asfalten og kigger ondskabsfuldt på Chris. Han går aggressivt imod ham og skal til at slå ham da en ung pige træder ind foran Nash.

"Melanie?" Mumlede han og blev mere normal i ansigtet.

En høj sirene lød og alle de jævnaldrende børn som stof i en cirkel rundt om Nash, Chris og Cameron stak af. Jeg løb hen imod Cameron som lå i en blodig pøl asfalten. "Cameron?" Hviskede jeg i skræk. Intet. Jeg fældede en tårer uden at vide hvorfor. Er det her ikke hvad Cameron fortjente...

Jeg overbeviste mig selv om at den endte grund til at jeg græd var at jeg havde fået det her til at ske. Min lille løgn om at mig og Cameron havde været i seng, havde givet Nash sit klik. Jeg kiggede op på Nash som stod og kiggede intenst ind i pigens øjne. Chris sad op ad væggen og kunne næsten heller ikke bevæge sig.

Jeg kiggede tilbage på Cameron og brød ud i tårer. Hans blod var overalt og jeg kunne ikke lade vær med at tænke på det værst mulige senarie. En 17/18årig drengs bagravelse.

En ambulance stoppede ikke lang fra os og en flok mænd kom løbende ud. Som refleks tog hårdere fat om Cameron da ambulance mændene bad mig holde afstand. Jeg tænkende ikke et sekund på Chris, selvom det nok var ham der var den uskyldige...

Langt og dramatisk kap...
lad os bare kalde det en 2k special!😅

Steeeeem og skriv gerne en kommentar!😊
Luv U!❤️❤️❤️

Players want it tooWhere stories live. Discover now