Luderen...

774 20 0
                                    


Kelsey's synsvinkel

Nash har ret. At være kold og ondskabsfuld er jeg efterhånden blev god til... men jeg har ingen hensigt om at lave om på det. Folk har i årevis behandlet mig som skrald og nu er det deres tur!
Ingen og jeg siger ingen! Skal slippe fra at træde mentalt på mig og leve videre som om intet var sket.

Jeg tager en lille sort crop top på og nogle stramme, korte, hullede, sorte shorts. Derefter krøller mit hår og lader det hænge ned over skuldrene. Min makeup plejer at være rimelig naturlig, men ikke idag. Idag overdriver jeg med en knaldrød læbestift og alt for overdreven contour. Min eyeliner er on fleek og så er det ellers mod skolen. Jeg kører normalt ikke i skole, men idag skulle min entre jo være dramatisk... eller mere end den plejede. Jeg tager den sorte Range Rover og begynder at kører. Jeg føler mig usædvanlig utilpas i de små klæder jeg har på. Jeg parkere bilen og sætter kursen mod hovedindgangen. Alle øjne lander på mig og jeg sørger for at vrikke endu Med røven. Da jeg træder ind i skolen spredes min Victoria secret parfume hurtigere end lynet. Folks blikke hænger fast på mig indtil jeg træder inf pige toilet og støder på en tyk røg. Jeg vifter røgen væk med mine arme og ser hurtigt hvis skyld det er jeg ikke længere dufter af Taylor Hill... mahogany. Hun står med en cigaret i hånden og kigger ud i røgen. Mine øjne møder hendes. Hun smider cigaretten på gulvet og træder omhyggeligt på den. "Luder" siger hun før hun forlader toilettet.

Jeg kan egentlig godt forstå at det var hendes første tanke om mig, men det er vel også meningen. Altså på en måde i hvert fald. Folk skal se mig på en ny måde, en møde så de tænker "hende kan vi ikke fucke med" "for så gør hun vores liv til er levende helvede" Jeg tager mod til mig og træder ud af toilet. Jeg begynder at gå mod matematik. Jeg ser døren... som er spæret... af Cameron og 3 andre piger omkring ham.

FUCKBOY.

Jeg stiller mig foran dem og de kigger alle bitchy på mig. "Må jeg komme forbi?" Spørger jeg akavet. En af pigerne rykker sig og jeg går igennem. "Hvorfor fanden gjorde du det?" Siger pigen som står tæt op ad Cameron.

For at pisse hende endnu mere af vender jeg mig om og råber til cameron. "Tak for sidst!" Råber jeg begejstret til Cameron. Han kigger kejtet tilbage på mig og det samme gør alle andre. Jeg smiler lidt for mig selv og går videre.

Titlen som skolens ludder er måske heler ikke så slem alligevel?

Det er jo ingen løgn at playerne er ret så attraktive speciel Cameron, med alle de blå mærker og ar. De fleste piger ville nok sige at det er frastødende, men ikke jeg. Jeg har en svaghed for det, og skolens ludder må jeg være sammen med hvem som helst, ik?

Jag tager plads bagerst i lokalet ved siden af en flok sports idioter. Nogle af dem pifter og den slags.... jeg ignorer og sætter mig på stolen. Jeg må indrømme at jeg er virkelig utilpas lige nu. Vores lærer har også meget fokus på mig, selvom han prøver at skjule det. Jer blinker en enkelt gang til ham hvilket omgående giver gør ham pissed.

***

"Tak for timen!" Siger han selvsikkert da timen slutter. "Bliver du lige, kelsey?" Spørger han nervøst. Jeg nikker og går op til karterer hvor han står. "Hvad fanden har du gang i?" Spøger han fornærmet. Jeg kiggede ned på mine fødder og spottede den lille bule i hans bukser. Jeg udstøder et grin og han fatter hurtigt mistanke. "Vi ses!" Siger jeg med et smil på læben og forlader timen.

Jeg sætter kursen mod kafeteriet da jeg spotter 2 øjne på min røv. Selvsikkert går jeg op til personen og skubber han op af skabet. Daniel hush. En sports idiot som forresten har kæreste på. Hans muskuløse ryk rammer skabene og et mindre brag lyder. Jeg placere min læner på hans og et snav udvikler sig. Han tager fat om taljen på mig og vender mig sådan så det er mig der står op ad skabene. Jeg fører mine hænder og til hans hår og trækker han endnu tætter på mig. "Din Fucking idiot!" Råber en pie bag ham. Han træller sig forskrækket væk fra mig og jeg skynder mig væk. Jeg griner lidt for mig selv da jeg er kommet et stykke væk fra dem. Jeg kigger op på støder på Nash. "Tag dig sammen kelsey!" Siger han skuffet og tager sin hoodie af. Hans t-shirt inden under bliver trukket er lille stykke med op så hans markerede six pack viser sig. Han rækker hoodie over til mig. Jeg krydser stædigt mine arme og lader ham stå. "Jeg kan også godt bare sige det til far som siger det til brenda?" Siger han ned på mig. Nash har tydelig vis det damme problem som mig. Han omtaler rektor som far, men mor som brenda. Jeg tager opgivende imod hoddien og smider den over hovedet. Det er rimelig stor og dækker hele mit outfit. Jeg sukker og går koldt forbi ham.

Han havde det fint med alle de andre piger som render halvnøgne rundt rundt på skolen, men når jeg viser lidt mave og røv skal han begynde at spille overbeskytende!

Tooorsdaaaaag😊
Dagen før DAGEN!

Jeg håber ikke at det gør noget at bogen ikke er rettet, men hvis det gør så lad mig endelig vide det!❤️

Players want it tooWhere stories live. Discover now