Съдбата ме roast-на??? (не е кликбейт)

107 14 10
                                    

Я ВИЖ ТИ, ТИНО БИЛ ЖИВ 😱😱😱

Начи, много ме мързи напоследък да пиша. Муза също нямам. Обещах да кача в "Не е Нужно Да Знаят", ама ме мързи. Както и да е...

Може би някои от вас знаят за спиритуализма ми и как ми се меша навсякъде, да днес съм дошъл точно затова. Да ви разкажа как съдбата ме роустна.

Аз съм конспирационист и обичам да човъркам в детайлите. Накратко ще дам backstory: всичко започна от "Когато Марни беше там", след това премина в "Крал Гарван", а сега чета "Белият Бим, черното ухо". Какво значение има това? Ами никакво на пръв поглед, но има едно нещо, което свързва и трите книги. Птици. При това не какви да е птици, ами особено бекас.
В "Марни", той беше главен фокус от крилатите създания, в "Крал Гарван" беше само споменат, въпреки че там бяха споменати всякакви книги, а в "Бим" това е първата птица, която той улавя в гората. Както и да е.

Търся си аз из Уикипедия, излиза че е застрашен в България и е част от червената книга още от 1985. Първоначално го сметнах за заплаха или предупреждение, че съм в опасност. Ама не се отказах до там.
Намирам онлайн червена книга на България. Търся бекас, оказва се, че не е най-застрашеното копеле, и че още е позволено ловуването му. Задрасках теорията със заплахата. Продължавам нататък. Потърсих звук/песен/вик, каквото и да е, на бекаса, в случай, че е нещо специфично... nope. Звучи като досаден комар, който лети много бързо, за много кратко време. (Ще сложа клип в края на главата, за да го чуете)
Сега ще ви съкратя увъртанията и глупостите и ще ви кажа какъв е резултата. Името на това изчадийце на английски е woodcock. Woodcock. Като дървен хуй. Духчетата буквално са ебават с мен, че съм сингъл... 😢
#ТиКвоЗнаеш?
#МалеОнкогаНеСъмПолзвалТояТаг
#ЕтоВиИКлипчето
#КютавоКълбоПера


П.С. Как разбрах, че е съдба, а не съвпадение? "Марни" и "Крал Гарван" си ги взех едновременно, а "Бим" дойде с читателският колет, за който съм абониран. По-странното с "Бим" беше, че баба ми, която ми чете книгите преди мен, за да ми каже дали да ги чета и аз, ме попита къде ми е книгата от колета, а аз без дори да се замисля й казах, че я чета. Дори не я бях започнал. Фъкин духчета ме роустват...

#ТиКвоЗнаеш?Where stories live. Discover now