Vegas - del 1

716 19 2
                                    


Kelsey's Synvinkel

Store, multifarvede angriber mine øjne og ved straks at vi er ankommet til Vegas. Mit hjerte begynder at slå hurtigere af glæde, ja GLÆDE. Godt nok ville jeg ikke være her med Cameron på en torsdag aften, men jeg elsker virkelig Vegas, jeg plejede at komme Tit da jeg var yngre, godt. Nok ikke for at feste eller spille casino.

Vi kører gennem den oplyste by og stopper ved en stor bygning. Det stor Security lige udenfor og en lang kø af mennesker. Jeg sukker. Skal jeg virkelig vente i den kø, for at komme ind. Vi stiger ud af bilen og Cameron tager fat i min hånd. "Husk at det også kan være farligt her" hvisker Cameron og holder mig tæt ind til ham. Vi går forbi køen og ind ad døren uden at blive stoppet. Vi træder ind i et mørk, men aligevel oplyst rum. Et stort, larmende rum med musik så høj hele Nevada kan høre det. "Gør hvad du vil, men hold dig tæt til mig" siger han mens vi maser os op til baren. Vi fu der to pladser os sætter os. Cameron bestiller to drink og kigger rundt på alle de svedige, unge mennesker. Han øjne stopper ved en poge med sort drenge kort hår. Hun dans sexede op ad 2 drenge og man kan tydelige se Cameron's trang til at joine. "Jeg klarer mig!" Siger jeg som tegn til at kan skal gå op og danse med hende. "Er du sikker?" Spørger bekymret, men aligevel utålmodigt. Jeg nikker og han smiler taknemmeligt tilbage på mig. Jeg iagttager begge deres bevægelser, men bliver afbrudt af en lidt ældre mand. Han er omkring 20-25 år gammel og ret køn. "Jeg ville tilbyde dig en drink, men jeg kan se at du allerede er godt igang" siger han og udstøder et grin. Jeg kigger på bar-Bordet hvor halvdelen af min mojito er drukken, mens Cameron's stadig står urørt. Jeg smiler til ham og skimmer at Cameron kigger lidt her over. Jeg smiler bekræftende til ham og han sender mig et frækt blik. Manden sætter sig ved siden af mig og lægger blidt sin hånd på mit lår. Vi snakker lidt og indimellem fører han sin hånd længere op. Jeg fjerner uopmærksomt hans hånd mens vi snakket videre. "Hvor gammel er du egentlig?" Spørger han. "20" løg jeg. Han er tydeligvis ældre end jeg, og hvem ved... måske er jeg til lidt ældre mænd? Jeg kigger ud på danse gulvet og ser at Cameron er forsvundet mellem menneskemængden. Jeg må indrømme at jeg var mere tryk da han var hvor jeg kunne se ham. "Vil du med ud på toilettet?" Hvisker han i mit øre. Tusind tanker flyver gennem mit hoved. Mener han det jeg Tror? Hvor er Cameron? Hvad ville mor, Nash, mahogany og alle andre ikke sige?

Jeg kommer frem til at jeg ikke kan være en pige version af playerslænget går det ikke at jeg er så tilbageholdende. Jeg nikker stille og vi går sammen mod toiletterne. Alle toiletter helt fyldt så han trækker mig med ud til en dør bag baren. En kold briser rammer mig da vi træder ud, men før jeg når at tænke mig om skubber han mig op ad en stor container. Han begynder at kysse mig hårdt og trækker op i min kjole. Min værteækning bliver hurtigere og nu er der ingen vej tilbage...

Da vi er færdige kysser han mig blidt på læberne, tager sine bukser på og går ind igen. Jeg kan ikke beslutte mig for om jeg kunne lide et eller ej...

Det er ikke min første gang. Min første gang var kejtet og akavet, en oplevelse som jeg vil gøre alt for at glemme. Kort efter retter jeg min kjole og går ind igen. Jeg har det både godt og dårligt på samme tid.

Det føltes Dejligt, men også så forkert...

Jeg begynder at kigge rundt efter Cameron, men finder Intet. Det her diskotek er også, alt, alt for stor og jeg vil virkelig ønske at jeg ikke lod ham gå. Jeg bestiller en øl og bæller den hurtigt. Denne her aften vil bare gå i smadder hvis ikke jeg fuld, som i lige nu!

WTF?!😳

Hvorfor skulle kelsey med hvis Cameron aligevel bare skrider fra hende?🙄

Weekenderne går alt, alt for hurtigt....😭

Stem, del og kommenter!❤️

Players want it tooWhere stories live. Discover now