Libri kedvezmények, moly.hu

2.7K 49 25
                                    

Sziasztok, még mindig nincs előrehaladás a kiadatással kapcsolatban, a nyomda gőzerővel dolgozik az első példányokon. Ez nem jelenti azt, hogy meg kell várnotok a boltokba kerülést - már Librin is elő lehet rendelni a könyvet, és házhozszállítás mellett bármelyik Libri könyvesboltba kérheted!

Ami még új dolog, hogy molyra is fel lett regisztrálva a könyv, arra kérek minden régi motorost, hogy molyon mondjon őszinte véleményt a könyvről, esetleg véleményezze, hogy minél több emberhez eljuthasson! Köszönöm annak, aki ezt megteszi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ami még új dolog, hogy molyra is fel lett regisztrálva a könyv, arra kérek minden régi motorost, hogy molyon mondjon őszinte véleményt a könyvről, esetleg véleményezze, hogy minél több emberhez eljuthasson! Köszönöm annak, aki ezt megteszi. :)

https://moly.hu/konyvek/barbara-whest-a-hallgatas-merge

Megjelenés után tervezek majd egy eseményt, ahol mindenkinek dedikálom a könyvét, esetleg beszélgethetünk meg ilyesmik, ahogy kívánjátok. :) 

Legyetek rosszak! :)

I'm Gonna Be a Daddy - Apucinak állok {Befejezett}Where stories live. Discover now