Takip

168 26 15
                                    

Sabah herzamanki gibi kalkıp rutin işlerimi yaptım. Bugün Arsel abinin yanına gidip birkaç birşey ögrenmem gerekiyordu. Okuldan sonra direkmen Arsel abinin yanına geçeceğim icin kendime fazla özen göstermedim. Hoş,göstermesem bile güzeldim.

Kumsalın kombini

Kumsalın kombini

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

A

rabamı garajdan alıp okula doğru sürmeye başladım.

rabamı garajdan alıp okula doğru sürmeye başladım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

O

kula hızlı bir giriş yaptım. Herkes bahçedeydi ve kel müdür konuşma yapıyordu. Takmadım ve arabadan indim. Daha doğrusu takan pek kişi yoktu yeni dallama ve grubu dünkü bankta oturuyodu. Baktığımda bana bakıyordu ve yanlarında iki de sürtük vardı. Onlara bakarak sırıttım. Ne kadarda ucuzlardı. Bad boyumuz kaşlarını çatmıs bakıyordu. Müdürün sesi hâla kulaklarımı doldururken sinirlerim bozuldu:
"Şu sikik çeneni kapa beni yanına getirtme lan"diye gürledim. Herkes müdürü dinlemeyi bırakmış sınıflarına dağıldılar. Müdürün yanından geçerken
"Birdaha sabahları o dilinin açıldığını görmeyeceğim"dedim ve sınıfa geçtim. Arada bir konuştuğum ve aramın birtek onunla iyi olduğu bir kız var. Aynı sıradayız. Adı Defne.
Beni görünce "Sen dün yeni gelen çocuga ne yaptın öyle yaa"dedi. Bende hiç bozuntuya vermedim.
"Daha hiç birşey yapmadım Defne,ayrıca sen beni ne zamandır hesaba çeker oldun"dediğimde korkmuştu ve sustu. Arkadaşta olsa haddini bilecek. Ben sadece kardeş dediğim insana iyi olurum. Sana değil amk.

Neyse ders başladıktan beş dakika sonra kapı açıldı. İçeri dallama ve grubu girdi. Hiçbirsey demeden yerine oturdular. Hoca,
"Güven,birdaha tekrat etme"dedi.

Demek adı Güven.

"Emin olun söz vermeyeceğim"dedi.

Vaay gelir gelmez benim yerimi almaya çalısıyor demek. Sinirlenmiştim. Kimse benim gibi davranamaz lan.

"Bana baksana sen. O çeneni kapat yoksa olacaklara karışmam"dedim.

Piç piç sırıtırken,
"Nolurmuş atarlı"dedi.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Nov 04, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Sadist'in VeliahtıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin