Story time...

678 22 3
                                    


Kelsey's synsvinkel

Cameron er stadig ikke kommet tilbage, hvilket bekymrer mig. Isabel kom over og spurgte mig om det var Jonathans time der skulle til at starte. Jeg er faktisk smigret over at hun kom til mig og ikke de andre. Hun har den samme stil som mig (ikke ludder stilen) og nu vi er hed emnet, har jeg fået stuerast i 2 uger for at tage til Vegas og for at klæde mig som en ludder. Mor er sur på mig, Nash er sur på mig, Mahogany er sur på mig, af en eller enden grunde ignorere Cameron mig og selv rektor er "skuffet" over mig. Isabel er virkelig min eneste chance for ikke at være Lonely. Derfor skal Cameron IKKE også lege med hende. Det bliver over mit lig!
Jeg så godt hvordan han kiggede på hende og jeg så godt hvordan han kiggede på hendes røv.

Jeg koncentrere mig om opgaverne men bliver afbrudt. "Fandt i bogen?" Siger Jonathan højt og begejstret. "Hmm..." siger Cameron uinteresseret. Isabel kigger ned på mig og smiler. Hendes læbestift sad ordenligt... er det et godt tegn?
Mig og lsabel snakker om alt mellem himmel og jord og hun faktisk virkelig sød!

Da timen er slut følger jeg Cameron med øjnene til han går ud af lokalet. Jeg følger efter ham og indhenter ham. Jeg skal mødes med Denise ved kantinen og 5minutter så min lille konfrontation skal være hurtigt. Jeg stille mig foran han om kigger han truede i øjnene. Intet. Hans blik er tomt og koldt. Han prøver at gå udenom mig, men jeg tager fat i hans overarm som jeg forresten ikke kan få hele min hånd rundt om. "Hold dig væk fra Isabel!" Siger jeg hårdt og koldt og får derefter
Videre mod kantinen. Cameron skal ikke Fucke det her op for mig!

På vej til kantinen ser jeg Nash som også har fået fingrene på Isabel. Med raske skridt går jeg imod dem. "Hey, jeg ser at du har mødt min bror!" Siger jeg spolerede. "Nash? Er han din bror?" Svarer Isabel overrasket. Jeg nikker og spørger ind til deres lille samtale. "Han fortæller mig bare om da han donerede 10.000 dollars til velgørenhed!" Fortæller hun. Jeg ruller med øjnene. En ring jeg har lært og Isabel er at hun er VIRKELIG godtroende. "Fortalte han også det, tja er LØGN?!" Svarer jeg flabet. Isabel kigger flovt ned i gulvet. "Kom Isabel, der er vist nogle ting, jeg er nødt til at forklarer dig" siger opmuntrende.

"Hold dig væk fra Cameron og han slæng..." Starter jeg. "Players?" Spørger hun. Jeg nikker. I samme øjeblik går vi forbi mahogany og Kristi, det er længe soden jeg har set dem med Harley... Fuckgirl drama... "det er skolens bitches!" Siger jeg da de går forbi. "De mangler dog deres lille boss" afslutter jeg. Jeg fortæller hende lidt om klikerne og og undervisningen. "Hvad med dig?" Spørger hun. "Mig... jeg er bare en pige som viser en anden pige du st på skolen!" Siger jeg kejtet. Hun udstøder et grin og kigger forventningsfuldt på mig. Jeg sukker og begynder at tale. "For er par måneder siden opdagede jeg at en af skolen Fuckboys var bin bror og at skole rektoren er min far..." begynder jeg. Hun kigger overrasket på mig og er ved at flække af grin. "Senere begyndte en af skolen playere at jage  mig og ligefrem kidnappe til Vegas!" Fortsætter jeg. "Og sidst men ikke mindst blev min bedste veninde alkoholikker og misbruger og forlod mig derefter og blev en bitch" afslutter jeg. Isabel er mundlam, men sonden hun har fået mig til at tale skipper hun ikke så nemt.

"Hvad med dig?" Spørge jeh lusket lusket. 

Hun sukker og kigger ned i sin mad.

"Hvor skal jeg begynde" siger hun opgivende.

"Det hele startede for ca. 1 år siden, alle piger kunne ikke fordrage mig og alle drenge gjorde grin med mig fordi at jeg er latino" starter hun. Jeg kan se at det er hårdt for at fortælle sin historie så jeg gør det klart for hende at hun ikke behøver st fortælle det, men hun insistere. "Jeg var populær... frisk, energisk, sjov... endda cheerleadere holdleder!" hun fælder et par tårer hvilket for mig til at glide min hånd trøstende op og ned af hendes ryk. Det er mærkelig at tænke på at den her Way-over-my-league Pige faktisk også havde haft struggles i fortiden. "Men jeg ødelagde det hele! Jeg forelskede mig i verdens største player..." begynder hun.

ALDRIG DØM ANDRE!
Du ved ikke hvad de kæmper med i hverdagene...😑

Selv hvis de ser super lækre, sammensatte og glade ud betyder det ikke at det sådan de har det!

Tro mig....

Men husk endelig at stem, del og kommenter☺️

Luv you!❤️

I gør jeg selv en tjeneste ved bare at tie stille om hende der altid sidder bagerst i klassen!

Players want it tooWhere stories live. Discover now