TWENTY-TWO

1.9K 51 20
                                    

Louis P.O.V.

Dit had ik echt niet verwacht. Ik kan er echt niet tegen als mensen gaan huilen, dan ga ik ze altijd te zielig vinden. Wil ik ze helpen. Jaimy is naar boven gegaan. En Liam en Harry zijn boodschappen doen. Niall zit verslagen op de bank. Ik heb Niall wel eens zien huilen, en dan hij verdrietig was. Maar dit, ik heb deze jongen nog nooit zo gezien. Ik wil de vrolijke en blije Niall terug zien.

Na een tijdje is Niall weer een beetje rustig en heeft hij alles weer onder controle, Jaimy is nog steeds boven en Liam en Harry zijn nog steeds niet terug. "Euhm Niall" begin ik. Hij kijkt op en kijkt me aan. "Ik heb met Jaimy gepraat toen ze uit school kwam, en ze zei dat ze een vrouw/meisje mist. Iemand waarmee ze vrouwen dingen kan overleggen" "Oh" dat is het enige wat Niall zegt. "Euhm, Ja. We krijgen hier niet 1,2,3 iemand in huis" lacht hij.
"Jongens, dit moeten jullie horen. Ik heb net een knap meisje ontmoet" begint Liam als hij de woonkamer nog niet  eens in is. "Ik liep tegen haar op en toen lieten we allebei onze boodschappen vallen. Toen, Euhm. Toen. Toen wou ik haar helpen een toen kwamen onze hoofden tegen elkaar en toen kuste ze me" hij laat zich vallen op de bank. Niall draait zijn hoofd naar mij, ik snap wat hij bedoelt. "Heb je haar nummer?" Vraag ik. Liam komt naar me toe lopen en laat zijn telefoon zien. En hij knipoogt naar me. "Goed gefixt Payno" ik sta op en geef hem een schouder klopje. "Ik ga even naar Jaimy" zeg ik en loop naar boven.

Ik klop op haar deur, maar ik hoor niks. Ik loop naar binnen en Jaimy ligt op haar bed muziek te luisteren. Als ik op haar bed ga zitten gaat ze rechtop zitten naast me. "Gaat het wel?" "Jawel" ze legt haar hoofd op mijn schouder. En ik geef haar een kus op haar hoofd. Het geluid van een telefoon verprutst een beetje het moment. Jaimy pakt haar telefoon. "Het is Emma. Mag dat" "Tuurlijk" Jaimy neemt op en houdt haar telefoon voor haar gezicht en zwaait  naar Emma. "Heee Jaim, What's Happend?" Vraagt Emma. "Mijn ouders zijn overleden" er rolt weer een traan over haar wang. "Wat" hoor ik Emma schreeuwen. Ik leg een hand op Jaimy's been. En zij legt haar hand daar boven open kijkt me aan. "Jaimy, wie zit er naast je" lacht Emma. Jaimy draait haar telefoon zo dat je mij ook ziet.

"Jaim, dit heb je niet tegen me gezegd" Emma wordt helemaal rood. "Hai Emma, ik zwaai naar Jaimy's telefoon. "Hey Em, ik bel je straks nog wel" "is goed lievie" Jaimy zwaait naar haar telefoon. "Tot strakss"

"Jaimy, ga je nog even bezig voor school een uurtje. Dan roepen wij je wel als het eten klaar is" "Lou, ik heb daar echt helemaal geen zin is" ik trek mijn wenkbrauwen op. "Oke Oke" ze gooit haar handen in de lucht en pakt haar schooltas en loopt maar haar bureau. "Goedzo Jaim" ik knipoog naar haar en sluit haar kamerdeur.

Ik loop naar de woonkamer toe. En zie Niall met een zak chips op de bank zitten. Ik schud lachend mijn hoofd als hij me aan kijkt. Liam zit in zijn dromen, te denken over zijn kus vandaag. Ziet er wel grappig uit dit

Jaimy P.O.V.

Denk maar dat ik nu al dat huiswerk ga maken, ik vraag het wel gewoon aan Rosé of in de groepsapp of iemand mij foto's wil sturen.

J: Jaimy
R: Rosé

J: Heey Rosie😂💞, zou je me alsjeblieft foto's willen sturen van je antwoorden van het huiswerk?

R: Tuurlijk wil ik dat doen😘 alsjeblieft

J: Awh, super dankjewel ❤️

R: ☺️

Nu snel dit overschrijven en kan ik naar beneden. Ik pak mijn boeken en begin met het overschrijven van biologie. Als een van de jongens hier maar niet achter komt dat ik dit aan het doen ben.

Het is inmiddels al kwart voor 6 en ik ben nog steeds bezig. Dit duurt echt veels te lang. "Jaimy kom je, wat ben je aan het doen" zegt Harry als hij binnenkomt. "Huiswerk maken" zeg ik met een onschuldige lach. "Je was aan het overschrijven he" "Sshhht" jemig, kan hij dat nog harder zeggen. "Please Hazz, tegen niemand zeggen" smeek ik hem. "Neee, doe ik niet. Maar kom je we gaan eten" ik sta op en loop naar hem toe. Hij geeft me snel een kus op mijn hoofd en loopt achter mij aan naar beneden.

"Is je huiswerk af" vraagt Louis als ik de keuken in kom lopen. "Jaja" lieg ik. "Dan kom laat je het zometeen maar even zien" hij legt zijn handen op mijn schouder en duwt me naar voren. Ik ga naast Niall zitten. Ik voel zijn hand op mijn been, ik pak hem vast. "Komt goed Jaim" fluisterd hij. "En ik weet ook wel dat je dat huiswerk niet af hebt" ik kijk meteen op. "Niks zeggen jij!" Lach ik. Hij schud lachend zijn hoofd.

"Morgen komt Sophia langs jongens" zegt Liam. Zijn hele hoofd wordt rood als hij de naam Sophia uitspreekt. "Oeh, Payno. Wie is die Sophia" zeg ik. "Euhm, nou ja kijk. Ik hoop dat ze mijn nieuwe vriendin wordt" hij kijkt naar beneden en glimlacht heel erg. Zo schattig als Liam zo kijkt. "Cutee" lachen wij 4.

Na het eten is Louis volgens mij vergeten dat hij ging kijken of ik mijn huiswerk af had. Ik ga op de bank liggen en pak mijn telefoon erbij. Op watsapp heb ik veels te veel appjes gekregen.

Jason❤️ (4)
Rosé💓 (50)
Emma👩‍❤️‍👩 (40)
4A1😬 (245).

Jemig, die groepsapp van de klas slaat ook echt nergens op. Niemand heeft volgens mij wat te doen in hun leven. Ik klik Jason's naam.

Jason: Hee Jaim❤️, wat erg van je ouders😧
Jason: En, Euhm. Zou je het misschien leuk vinden om wat met mij te gaan doen?
Jason: Als je het niet wilt snap ik het ook wel.

Met een brede glimlach kijk ik naar mijn telefoon. "Wie is dat" Niall ploft naast me op de bank. "Niemand" ik druk mijn telefoon uit zodat hij het niet meer kan zien. "Jaimy kom op, je hebt toch geen geheimen voor je eigen broer" daar heeft hij misschien dat gelijk in. Maar binnen 5 seconden weten alle 4 de jongens het. En wat het oas ongemakkelijk is als je aan 4 jongens uit moet gaan leggen dat je verliefd bent. No way. Ik ga het alleen aan hem vertellen als hij het 'nu' nog tegen niemand zegt. "Oke Niall, luister. Als je het maar tegen niemand zegt" ik wijs een vinger naar hem. "Jaja" hij komt dichter bij me zitten. "Vertel" hij kijkt me met puppy ogen aan. "Ik ben, Euhm." "Zwanger!" wat denkt dit kind. "Nee gek" ik duw hem naar achteren. "Grapje toch" lacht hij. Hij vindt ze eigen grappen echt de leukste, wat een sukkel is het soms ook. "Ik ben, verliefd" ik voel mijn hoofd rood worden.

"Wat schattig" ik kijk achter me en zie Liam, Louis en Harry daar staan. "Dit bedoel ik dus" zucht ik geïrriteerd.

Ik wil opstaan maar Niall houdt me tegen. "Jaim, dit is misschien minder leuk nieuws. We gaan vrijdag naar Ierland terug. Voor de begrafenis  van mama en papa" ik knik en loop naar boven.

Als ik op mijn telefoon kijk zie ik dat het alweer half 8 is.

Pak mijn tas snel in, ik heb echt geen idee welke boeken ik erin heb gegooid.

Echt geen zin in school morgen. Ik kan wel proberen te fixen dat ik niet naar school hoef.

Slim Jaimy, heel slim.

HALOOH, allemaal.

Sorry dat ik zo lang niet geüpload hebt. Hopelijk vinden jullie het niet zo erg. En wat vinden jullie van de nieuwe schrijfstijl?

Overmorgen weet een update

Xx Sophie😘

NIET BEWERKT

I'm A HoranWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu