Good girl

719 25 3
                                    


Kelsey's synvinkel

Weeeeekend!!

Mig og Isabel har planlagt at tage på roadtrip. Ikke så lang, bare til Canada og tilbage. Jeg har stadig ikke fortalt hende om mit ønske om at skifte skole, og det har jeg heller ikke tænkt mig at gøre. Isabel har lige fået en ny start og jeg tror helt seriøst at jeg er hendes eneste ven. Hun er desuden også mik eneste ven såh?

Alting er vare noget rod... hvis jeg kunne spole tiden 6 måneder tilbage ville jeg 100% gøre det. Jeg ville olde mig til mahogany og aldrig finde ud af at rektor er min far. Cameron ville godt nok stadig være op nakken af mig, men ærlig talt ville det være bedre end det her lort. Jeg føler mig fanget i mig selv og har brug for at løsrive mig. College er mit eneste forsøg og jeg har store planer om måske endda at studere i Europa. Jeg guder hverken mor eller bogen anden. Men nu vi er ved emnet... det var meningen at de skulle have været tilbage igår aftes, men mor ringede og sagde at de først ville komme tilbage på tirsdag.

Fedt!

Og denne gang er det ikke sarkastisk. Isabels familie er virkelig søde, sjove og gør mig i mit bedste humør. Hun er virkelig heldig at have sådan en famile. Jeg har desuden også forelsket mig i spansk mad såååh...

"Er du klar?" Spørger jeg. "Kelsey... vi kan ikke tage på roadtrip aligevel!" Siger hun skarpt. "Hvorfor ik?" Svarer jeg og hjulet skuffelsen. Jeg havde faktisk glæder mig meget og så kommer hun bare med sådan en bombe? "Cameron holder fest iaften..." konstatere hun. Mit hjerte går i stå. Isabel som Havde opfordret mit til bare at ignorere ham, ville ny have at jeg skulle til hans fest?!

"Uhm... det gør du bare, jeg bliver her..." siger jeg lavt. "Nej! Det er din chance til at gøre ham jaloux!" Starter hun. "Du gør Ekstra meget ud af dig selv og flirter med en hel masse drenge!" Afslutter hun. Jeg kun godt lide ideen om at gære Cameron dårlig tilpas, men det vil ikke virke... Cameron er ligeglad med hvem jeg omgås og hvem jeg snaver med. Jeg vil dog gerne vise ham at der kys også er fortid for mig. "Ved du hvad... okay!" Svarer jeg med et smil på læben.
"Jeg har en helt perfekt kjole til dig!" Hviner Isabel.

***

"Værsågod!" Siger Isabel og rækker mig en lang, sort split kjole med v-Neck og v-back. Ikke alles første valg... jeg kigger skævt op kjolen. Isabel sukker. "Jeg ved godt at det ikke lige er en fest kjole, men du skal jo skille dig ud. Desuden er jeg sikker på at du kommer til at ligne en lille sexede churro i den!" Joker hun. "En churro? Virekelig?" Svarer jeg og griner med.

Jeg får kjolen på og går ind til Isabel igen. Hun kigger på mig med store øjne. "Hvad...?" Spøger jeg nervøst. "Det er fandme ikke nogen churro!" Svarer hun. Da hun også har fået en kjole på går vi igang med håret. Hun kigger grublende på mig. "Lad os glatte det..." siger hun med samme ansigts udtryk. "Hmm... ja... vi glatter det" beslutter hun sig for. Jeg sætter mig i stolen foran hendes makeup bord og hun begynder med mit hår. Da hub er færdig laver hun min makeup og gør så derefter sig selv klar. Isabel er fantastisk med hår og makeup og jeg indrømme at jeg kom til at se bedre ud end jeg troede. Klokken er 00.34 da vi tager af sted.

Den kolde brise rammer mig blidt hvilket for mig til at skelve. Det er efterhånden begyndt at blive koldt.

Ca. 100m fra Cameron's hus kan man allerede lugte alkoholen og høre den høje musik. Isabel går cool ind ad porten som fører ind til den store swimmingpool hvor mange fulde, unge mennesker leger og snaver. Vi går ind ad døren og en stærk lige af sved rammer os. Her er helt varmt og fugtig. Musikken er høj og der er alkohol over det hele. Jeg kigger rundt i rummet og er i min egen verden da Isabel afbryder. "Se, der er Cameron!" Råber hub for at overdøve musikken. Jeg kigger hen på ham og han ser og ikke. Han står ved et bord med drinks og øl på og kigger ned i sin skærm. "Henter du 2 øl?" Spørger Isabel lusket og blinker til mig. Jeg tøver, men nikker derefter og sætter kursen mod Cameron. Jeg tager 2 øl uden at få Cameron's opmærksomhed. Uhøfligt... med vilje giver jeg slip på en øllene så glasset rammer gulvet og bliver slået i hundrede stykker. "Undskyld..." mumler jeg uskyldigt. "Fuck det..." svarer Cameron ligeglad og går.

Måske er han virkelig ligeglad med mig? Måske har han ingen følelser?

Uden at tænke mig om tager jeg en glasskår og skær hurtigt i min hånd. Er støn slipper ud af Mike læber hvilket for Cameron til at kigge tilbage. Han kigger overrasket på min hånd som serber blod. Hans øjne viser for første gang i noget tid nu følelser. "Kom" siger han og ryster på hovedet. Sammen går vi ud i entréen hvor der ingen mennesker er. Han åbner en skuffe i en reol som står der og en hel masse rednings ting viser sig. Han roder kort rund i skuffen, men finder så et stort plaster. Han tager forsigtigt papiret af og klistre den på min hånd. Uden at sige går han hurtigt igen.

"Cameron vent!" Råber jeg.

Så nåede jeg lige at skrive lidt i flyet!😊

Er jeg den eneste der elsker fly og at rejse?😁

Men hjemme er også godt... sådan da?🤔
I hvert fald når det er fredag!!!

Stem, kommenter og del!❤️

Players want it tooWhere stories live. Discover now