3 χρόνια αργότερα

1.8K 112 15
                                    

3 χρόνια αργότερα.

Ηταν ξανά η πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς. Τα δύο προηγούμενα χρόνια για άλλους πέρασαν πιο εύκολα και για άλλους οχι και τόσο. Η Ροουζ από την πρώτη στιγμή έδειξε τις δυνατότητες της τόσο στα μαθήματα όσο και στο πέταγμα. Από το δεύτερο κιόλας έτος είχε κατακτήσει με την αξία της μία θέση στην ομάδα του Quidditch. Ηταν ήδη αρκετά δημοφιλής και αγαπητή. Είχε απομακρυνθεί αρκετά από τον ξάδερφο της ο οποίος φαίνεται πως είχε προτιμήσει την παρέα του Σκόρπιους.

Τα πράγματα όμως φαίνεται να μην πήγαν και τόσο ομαλά για τα δύο αγόρια. Ο Σκόρπιους δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στα μαθήματα. Ηταν ένας ικανός μάγος και το απέδειξε αρκετά γρήγορα. Από την πρώτη στιγμή όμως ήρθε αντιμέτωπος με κάποιες φριχτες φήμες. Οι φήμες αυτές ήθελαν τον πατέρα του να μην μπορεί να κάνει παιδί. Έτσι σύμφωνα με ρα λεγόμενα των τρίτων ο Ντρακο και η Αστόρια ταξίδεψαν στο παρελθόν, όταν ακόμη ζούσε ο Βολντεμορντ, ο οποίος και τεκνοποιησε την Αστόρια. Σύμφωνα δηλαδή με αυτό εκείνος ηταν γιος του Βολντεμορντ. Από την στιγμή που οικογένεια Μαλφοι απομονωθηκε λόγω της επιβαρυμενης υγείας της Αστόρια οι φήμες αυτές καλπασαν. Και δυστυχώς για τον Σκόρπιους υπήρχαν πολλοί κακοπροαιρετοι μαθητές που ήθελαν να του θυμίζουν αυτές τις φήμες οποιαδήποτε στιγμή. Η Ροουζ δεν τον πλησίαζε καν. Την κοιτούσε να προχωράει, τόσο όμορφη και γεμάτη αυτοπεποιθηση μα εκείνη δεν του έριχνε ποτέ ούτε ματιά. Αντίθετα φαίνεται να την ενοχλούσε ιδιαίτερα που ο ξάδερφος της έκανε παρέα μαζί του. Το τρίτο έτος όμως ηταν το χειρότερο στη ζωή του. Λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα η μητέρα του έφυγε από την ζωή. Ένιωσε συντετριμενος μα έπρεπε να φανεί δυνατός και για εκείνον μα και για τον πατέρα του που ήταν ράκος. Αυτό έκανε. Στάθηκε δυνατός εξωτερικά και πάλεψε. Στήριγμα του σε αυτό ήταν ο Αλμπους. Μόνο σε εκείνον μπορούσε να πει πως ένιωθε, μόνο εκείνος τον έβλεπε να κλαίει.

Ο Αλμπους από την πρώτη στιγμή φάνηκε να έχει κάποιες δυσκολίες στην εκτέλεση ακόμη και των πιο βασικών ξορκιων. Το ίδιο συνέβαινε και στο πέταγμα. Η σκούπα αρνιόταν πεισματικά να τον υπακούσει. Διάφορα παρατσουκλια άρχισαν να προσκολλουνται στον Αλμπους. Η αλήθεια είναι πως όντας ο γιος του Χάρρυ Ποττερ όλοι είχαν ψηλές προσδοκίες απο εκεινον. Προσδοκίες που όσο σκληρά και αν προσπαθούσε δεν μπορούσε να φτάσει ούτε στο ελάχιστο. Το όνομα του όμως τον βαραίνε, ένιωθε πως του έκανε την ζωή δύσκολη. Έτσι είχε αναπτύξει μία έντονη κόντρα με τον πατέρα του. Το δεύτερο έτος του ζήτησε να μην τον συνοδεύσει στον σταθμό ενώ το τρίτο έσκισε μπροστά του την βεβαίωση που είχε υπογράψει ο Χάρρυ που του επέτρεπε να πάει στο χωριό των μάγων. Εκείνη την χρονιά όμως είχε αποφασίσει να του μιλήσει. Αυτό έκανε. Πριν αναχωρησουν για τον σταθμό του άνοιξε την καρδιά του. Του μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπιζει και πως πιστεύει πως αυτά τα προβλήματα οφείλονται στο όνομα του. Του είπε επίσης πως ορισμένες στιγμές εύχεται να μην ηταν πατέρας του. Τα λόγια αυτά πληγωσαν τον Χαρρυ που του απάντησε πως κάποιες φορές εύχεται και εκείνος να μην ήταν γιος του. Μετάνιωσε αμέσως αυτό που ξεστόμισε και ζήτησε συγνώμη από τον Αλμπους μα η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Στο τρένο τον πλησίασε μετά από πολύ καιρό η Ροουζ. Είχε μάθει τι είχε συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και τον Χαρρυ και θέλησε να τον παρηγορησει. Τα λόγια της όμως δεν τον ενδιέφεραν ώσπου αναφέρθηκε σε εναν time-turner. Πρόκειται για ένα κολιέ που γύριζε πίσω τον χρόνο, όμοιο με εκείνο που είχε η Ερμιόνη στο παρελθόν. Η Ροουζ του είπε πως το είχε βρει το υπουργείο και πως το φυλουσε η μητέρα της στο σπίτι τους. Τότε του ήρθε μία ιδέα. Μία ιδέα που δεν θα τους έβγαινε καθόλου σε καλό. Ή μαλλον σχεδόν καθόλου..

Ναι ξέρω λίγο περίεργο κεφάλαιο, απλά θέλω πριν αρχίσει να εξελίσσεται η ιστορία να σας δώσω το γενικό πλαίσιο των πραγμάτων. Αυτό έγινε όμως οπότε από το επόμενο κεφάλαιο η ιστορία ξεκινάει κανονικότατα! Επίσης θέλω να πω πως είμαι λίγο πιγμενη με την σχολή μου και τα ρώσικα οπότε πιθανότατα δεν θα ανεβάζω κάθε μέρα. Μέρα παρά μέρα θα υπάρχει ΣΊΓΟΥΡΑ κεφαλαιο αλλά για κάθε μέρα θα το προσπαθώ. Αυτάαα

Καλή συνέχεια ♡

New Generation. (Scorpius & Rose) [ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ] Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα