1.

12K 255 207
                                    

Γεια σας! Είμαι η Ιλιάδα Rude, είμαι μια δεκαεφτάχρονη ελληνογερμανίδα και έχω άλλα τρία αδέρφια. Τον δίδυμο αδερφό μου Οδυσσέα που με περνάει 2 λεπτά. Τον Αχιλλέα που είναι δεκαπέντε και την δίδυμη μικρότερή του αδερφή κατά πέντε λεπτά Ανδρομάχη ή αλλιώς Μάχη για συντομία. Ο μπάμπας μου, Όμηρος Rude, είναι Γερμανός επιχειρηματίας. Η μαμά μου, είναι η Ελένη Παρασκευά και είναι Ελληνίδα.

Τα μαλλιά μου είναι ξανθά και τα μάτια μου πράσινο ανοιχτό με λαδί, κάτι ανάμεσα. Είμαι ψηλή γύρω στο 1,70, αδύνατη και αρκετά γυμνασμένη.

Ο αδερφός μου Οδυσσέας έχει ξανθά μαλλιά και τα ίδια μάτια με μένα, είναι ψηλός 1,90, αδύνατός και γυμνασμένος.

Ο άλλος μου αδερφός Αχιλλέας, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα ματάκια. Είναι πιο ψηλός από μένα στο 1,80, γυμνασμένος και αδύνατος.

Και τελευταία και καλύτερη αδερφή μου Ανδρομάχη, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια όπως όλοι μας και είναι λίγο πιο κοντή από μένα. Κάπου στο 1,67, είναι κι εκείνη αδύνατη και γυμνασμένοι.

Είμαι πρωταθλήτρια στο Μποξ, στο παρκούρ, στο σκέιτμπορντ, όπως και στο streat dance. Στη Γερμανία ο διαγωνισμός που πέρνω μέρος είναι στο Μόναχο, όπου και μένω. Εγώ είμαι η αρχηγός της ομάδας Dreamers of streat. Στην Γερμανία το γκραφίτι, το steat dance, το παρκούρ και το σκέιτμπορντ είναι διαγωνισμοί.
Εδώ και πέντε χρόνια, κατακτώ τα βραβεία και τα μετάλλια στο μποξ, στο παρκούρ, στο σκέιτμπορντ και στο γκραφίτι. Και η ομάδα μου στο streat dance. Επίσης, κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι αυτοί οι διαγωνισμοί του Μόναχο είναι διαδιδομένες σε όλη την Γερμανία.

Στην ομάδα μας είναι ο Μαξ, κολλητός του αδερφού μου, αλλά και δικός μου, η Κάιλι, κολλητή μου κι ο Μάρκους.

Back to reality.

(Μετάφραση συζήτησης στα γερμανικά)

Μαμά- ΆΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΊΟ! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ Ο ΜΑΞ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ!

Μαξ- ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ!!!!

Ίλια- ΣΚΑΣΤΕ ΡΕ ΤΩΡΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ! ΠΩΩΩ ΠΙΑ! ΑΜΑΝ.

Οδυσσέας- ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΝ 8 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ! ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ;

Αχιλλέας- ΑΜΑ ΞΑΝΑΦΩΝΑΞΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΤΕ!

Μάχη- ΣΚΑΣΤΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΜΟΥ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!

Μην μας παρεξηγείτε. Αυτό γίνετε κάθε μέρα.

Διπλή Ταυτότητα Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα