Brother from another mother

641 25 2
                                    


Kelsey's synsvinkel

"Godt nok er du min datter, men din opførsel er simpelthen uacceptabelt!" Siger rektor hårdt. "Du er bortvist i 1 uge og du har stuerest!" Siger han igen. Mine øjne bliver store. Godt nok kan han bortvise mig, men ikke give mig stuerest og det skal jeg nok gøre klart for ham! "Lad vær med at spille min far!" Svarer jeg flabet. "Jeg er din far!" Råber han og slår hænderne ned i bordet. Hele min krop ryster og jeg er yderst chokeret. Rektor? Det kan godt være at han ligner en ældre playboy model, men jeg havde aldrig forventet dette!

"Okay, så vær min far. Min far som skred fra mig da der blev for hårdt at tage sig af sin famile!" Svarer jeg aggresivt og går ud af kontoret. Hele min krop føles kogende varm af vrede og det gør ikke det hele bedre at jeg stadig ikke har nogen ide og hvor Cameron og Nash er og hvad de laver. Alle i gangen kigger dømmende på mig. Min vejrteækning bliver hurtigere og det føles som om at gangen at længere en normalt. Jeg begynder at læbe mod udgangen da en stemme i hovedet fortæller mig at jeg ikke har andet at gøre. Jeg når udgangen og skår døren op. De kolde efterår/vinter vind rammer mig med en blid brise. Jeg kigger rundt i parkeringpladsen og ser at Cameron's bil stadig ikke er kommet tilbage. Det sidste jeg hat lyst til er at komme hjem til mor som sikkert at stik tosset. Jeg orker ikke høre på al snakken om hvor virkelig uartig og ustyrlig jeg er blevet. Jeg kommer hurtigt i tankerne om den eneste person jeg jaer Lyst til at være sammen. Ikke Isabel, ikke Cameron, ikke Nash, ikke... jeg har ikke flere personer... Wow. Men sagen er at jeg kun har lyst ril at være sammen med en person lige nu. Isabels abuela.... kvinden der hjalp mig med sine dejlige churros. Men det er ikke tidspunktet... mor ville blive bekymret og naiv og hele den mikroskopiske verden om mig vil nok gå helt amok. Jeg begynder at gå hjem ad. Sjovt nok...

Da jeg drejer ind ad en lille mørk gade for at skyde en genvej fortryder jeg hurtigt da der står en flok dreng og dealer med stoffer. Jeg vender mig om for at gå tilbage, men de har andre planer. "Hey!" Råber en af dem. Jeg vender mig om igen og kigger kejtet på dem. "Kom lige her over" siger han roligt. Jeg kigger rundt omkring. Her er ingen, så hvis jeg bliver myrdet er der vel ingen til at vidne det... jeg går langsomt over mod dem. "Hurtigere, vi bider ikke" forsikrer han. Jeg sætter farten op og går hurtigere over mod ham. "Du  kender mahogany... ik?" Spørger han og krydser armene. De andre drenge stiller sig i en cirkel rundt om mig. "Nej..." lyver jeg. "Sig til den lille luder at hun skal komme med pengene inden for 2uger!" Råber han aggresivt. Jeg er magtesløs. En lille lav pige mod 8 høje, muskuløse dreng. Jeg er ikke wonder woman?!

"Okay..." siger jeg lavt og kigger ned i jorden. "Awww tak, hvad laver du forresten alene herude?" Spørger han og kigger nysgerrigt på mig. De andre drenge har stillet sig bag ham og kigger med samme udtryk. "Jeg skulle bare hjem" siger jeg og rynker brynene. "Virkelig? Så tidlig?" Spørge han. "Jah... jeg blev bortvist" svarer jeg og retter rykken. "Husk at det sejt at være klog!" Fortæller han. Jeg nikker og alle de andre er enige. Det her er virkelig mærkeligt... hvorfor skulle de gå op i sådan noget?

"Så hvorfor blev du bortvist?" Spørger han interesseret. Jeg før mig grundige overvejelser. På ene side lyder det virkelig som om at de faktisk er interesserede (hvilket der ikke er mange som er...) og på den anden side er de jo ikke lige frem helt 'gode'

Jeg vælger at skubbe at kerne til side og fortæller dem ALT. De ser meget ovarrakskede ud. Han tager en seddel og kuglepind og af lommen og skriver noget på den. "Hvis du har mere drama" siger han, giver mig seddelen og blinker til mig fær de går. Jeg kigger ned på seddelen og ser at han har skrevet sit nummer.

Det var hurtigt....

Kapitel 50!!!!🔫🔫

Og så var vi nr. 2 i teenage fiktion igår!!😱

Jaaa! Jeg ved godt at det er lidt sent i forhold til at jeg altid udgiver om morgenen....

Undskyld for at i ikke fik flere kapitler igår, man havde virkelig ikke tid!

Stem, del og kommenter!❤️

Players want it tooWhere stories live. Discover now