Unklear thougts...

696 27 1
                                    


Cameron's synsvinkel

" undskyld bro..." siger jeg uden at mene det. "Af alle piger i hele staten... hvorfor så kelsey!" Svarer han og banker hænderne ind i bil-tingen. Som refleks tager jeg ekstra hårdt på rettet. Jeg tager mod til mig og åbner munden. "Du kan ikke behandle hende som lort og så blive sur når der endelig er nogen som faktisk behandler hende med respekt hende!" Råber jeg. Jeg ved godt at jeg bør hold min kæft lige nu, men det kan jeg ikke. Han opfører sig helt seriøst som en eller anden idiot der ønsker at kelsey ender op som en katteglad, single 50årig?!

"Du vover på at knalde hende og så knuse hende hjerte derefter!" Truer han. Jeg bliver ligefrem ked af det af de ord, at knuse kelsey? Aldrig!

"Ved du hvad Nash? Skrid ud af min bil!" Beordre jeg. Han kigger truede på mig og flår så døren op. Uden at se på ham kører jeg koldt videre og efterlader ham. Jeg er træt af at Nash skal begrænse mine muligheder... jeg kører direkte hjem, parkere bilen og beslutter mig for at gøre det ordenligt denne gang. Jeg ved at kelsey er bortvist hvilket er er plus i forhold til min plan. Jeg tager en sort, strikket sweater på og en par sorte bukser. Jeg sætter mig ud i min bil igen og kører mid en blomsterbutik. En enkel rød rose faner hurtigt mit blik. Da jeg har fået rosen er det videre mod Kelsey's hus. Denne gang skal det være ordenligt og romantisk. Jeg har det godt med at snave hvor og hvornår vi har lyst til, men kelsey har virkelig hader mig gennem så lang tid. Jeg vil gøre det hel godt igen...
Jeg er ikke blevet blød på nogen måde, men kærlighed er noget som selv jeg har brig for. Det er noget som jeg vil have.... ja, players vil også have det.

Da jeg ankommer ringer jeg på dørklokken og et forkert syn rammer min øjne. Det var meningen at kelsey skulle åbne døren og bliver overrasket, ikke hendes mor... "Uhm... SU må være Cameron" siger hun og tager sig for hjertet. "Er kelsey hjemme?" Spørger jeg pinlig berørt. "Ja, men hun har stuerest!" Svarer hun hårdt. Jeg ignorere og går op ad den hvide trappe. En lang gang led døre over det hele viser sig, men en dør skyller sig ud. En dør med er sort skilt med navnet "kelsey" på. Jeg får mod døren og banker forsigtigt på. "Kom ind" råber hun. Langsomt åbner jeg døren og viser mig med roden i hånden. Hun kigger overrasket på mig. "Kelsey Simone... vil du tage på date med mig?" Spørger jeg.

Kelsey's synsvinkel

"Kelsey Simone... vil du tage date med mig?" Spørger han og smiler sødt. Han har en rød Rose i hånden hvilket får mit hjerte til at skrige!
"Cameron..." begynder jeg. "Nej" svarer jeg. Han smil bliver til en såret grimasse. "De sidste par dage har været en stor fejl... du er en player og date eller ej vil du altid være sådan. Jeg skal ikke være endnu en af dine små ofre" afslutter jeg og mener hvert eneste ord af hvad jeg siger. Jeg var lige ved at have sex med han igår og godt nok afslog han, men det ændrer ikke så meget. Han har såret så mange piger og det ændres ikke på et par måneder. Han har såre mig så utrolig mange gang siden vi var små og det kan jeg ikke tilgive. Jeg har tænkt klart de sidste par dags og har sikkert bare søgt trøst hvor end jeg kunne få det. "Farvel Cameron..." siger jeg koldt og lukker døren. Kort efter kan jeg høre skridt mid trappen og ånder lettet op. Det kan godt være at han ikke har tænkt sig at behandle mig som andre piger, men tanken om hvor hjerteløs han er mod andre folk er ikke til være hvis jeg skal være sammen med ham. Hans anslaget udtryk var dog det der ramte mig hårdest. Han så så oprigtig ked af det ud...

Men han skal nok glemme de her dage. Sådan er han bare. Sådan  alle playere bare og der kommer heller ikke til ændres de næste mange år...

Neeeeej!😵

Hvorfor kelsey!!😭

Jeg bliver helt ked af det af at skrive dette kapitel...

Men til det positive, jeg fri idag!!!!

Husk at stemme og alt det der...

Players want it tooWhere stories live. Discover now