Kuro a Yami

136 11 0
                                    

To nemyslí vážně!
Ale to, že ho nudí znamená, že mu moc neublížil, to je dobře. Vyšel jsem z pokoje a šel do toho jeho, konečně jsem si ho mohl prohlédnout, kdybych ovšem na posteli neuviděl svého spolužáka. Zhrozil jsem se.

"Garry!"

"A-Aki?"

Okamžitě jsem k němu přiskočil a rozvázal ho. Skočil mi okolo krku a rozbřečel se. Zaskočil , ale i tak jsem ho začal konejšivě hladit po zádech. Po hodné chvíli jsem se ho zeptal:

"Garry dokážeš si to vyndal?"

Věnoval mi zmatený pohled, ale potom mu to hned došlo. Překvapil , protože po pár pokusech se mu to opravdu povedlo. Chudák začala v něj vytékat krev a Nagovo sperma. Postavil jsem se vedle postele.

"Pojď musíš se umýt."

"Díky."

Pomohl jsem mu si sednout, postavit se a při cestě do koupelny, jsem mu ještě řekl, je zticha. Poslechl a pomalu jsme se dostali do koupelny zavřel jsem za námi.

"Dokážeš se umýt?"

"Pokud je tam zeď, tak určitě." Zasmál se, je to velký optimista, ale je taky dost naivní. Než se umyl jsem zašel do místnosti a vzal jeho oblečení. Pomohl jsem mu obléct, boxerky a kalhoty, ale tričko jsem mu ještě nedal, musím ho ošetřit. Naštěstí šrámy na břichu nebyly do krve, štěstí.

Vzal jsem si tedy hojivou mast a opatrně mu ho začal natírat, občas syknul. Když jsem skončil, omluvil jsem se mu a znova mu pomohl vstát a přepravit se do mého pokoje. Muselo to být komické, on který je o hlavu větší než , se nechá podepírat, někým tak malým.

Každopádně jakmile jsme se dostali ke mně, tak jsem ho položil na postel a došel mu pro vodu. Chtěl jsem něco říct, ale předběhl .

"Tak kvůli tomuhle jsi nebyl ve škole? Kvůli němu?"

Sklopil jsem pohled.

"Proč to děláš? Proč to prostě nenahlásíš, že ti Jyubo dělá takové příšerné věci. Jen se na sebe podívej jsi celý od krve."

"To je ten problém, on to totiž není Jyubo a navíc nemůžu se bránit jsem moc slabí."

Vykulil na oči a se syknutím se posadil.

"Cože?! On to není Jyubo, jak to, vždyť je to on!"

Nenávidím ho -> miluju ho?Where stories live. Discover now