Deel 47

8.8K 409 80
                                    

WEER EENS EEN XXL DEEL! 😍

Ik waak langzaam uit mijn slaap en vestig mijn blik op mijn wekker.

07:30

Kapot vroeg, ik kan nog zolang uitslapen maar ik heb geen slaap meer, helaas. Ik sta op en loop naar de douche waarna ik onder de warme stralen ga staan.
Ik douche enorm lang en wanneer ik zie dat mijn hele huid rood kleurt stap ik snel de douche uit.

(Schrijfster: jullie douchen lang dus zij ook hahahaha)

Ik spoel me mond en ik doe een beetje vaseline op me lippen en wimpers en wat dag crème.
Ik doe een witte Kenzo jurkje aan die tot me knieën komt die beetje los valt met een zwarte legging en over het jurkje een dun wit vestje.
Ik doe mijn gebedskleding aan en bid het ochtend gebed.

Ik kam mijn lichtbruine stijle haren in een staart en doe een luchtje op van Primark. Ik pak mijn tas en stop de nodige boeken erin en mijn andere spullen zoals deo, een beetje geld en een borstel. Ik loop naar beneden en zie mijn moeder in de keuken afwassen. "Goedemorgen mama" zeg ik en plant mijn lippen op haar wang. "Sbah al ghair benti (goedemorgen dochter)" zegt ze en lacht naar me. "Wat zie je er mooi uit" zegt ze en ze kijkt me bewonderend aan. Ik bloos en bedank haar. Ik pak een broodje en stop er sla, kaas en tomaat in en drink een glas water.
"Waar is Samir?" Vraag ik. "Hij is naar zijn vriend vertrokken" zegt mijn moeder. Ik slik het broodje door en knik. Ik was mijn spullen af en loop naar douche waar ik mijn tandenpoets. Ik pak mijn leren jasje en mijn zwarte Adidas superstars.
"Mama ik ga!" Roep ik naar boven. "Is goed beslama hbiba (doei schat)" zegt ze waarna ik de deur uitga.
Ik loop naar de halte en ga op weg naar school.

Wanneer ik op school ben aangekomen zie ik Yasmine al vanaf de verte al zitten. Wat wel gek is dat Yasmine eerst me vriendin was en me toen achterliet en toen werd Maissa mijn vriendin en die heeft me nu ook achter gelaten en misbruikte me voor Soufiane en ik heb Yasmine nu als vriendin terug gekregen.
Toevallig hé?

Ik lach naar haar en ga naast haar zitten ze heeft een hele leuke schattige outfit aan. Een zwarte pantalon met een wit truitje en een klein zilver kettinkje en haar Chanel schoentjes. "Je ziet er mooi uit" zeg ik oprecht en glimlach. "Jij ook" zegt ze en we lachen met elkaar. "Ik zag Soufiane gisteren.." begint Yasmine. "Waar?" Vraag ik. "Stad met Maissa.." zegt ze zacht. "Ik zag ze zelf ook" zeg ik en kijk haar aan. "Wat erg voor je.." zegt ze en knuffelt me. "Mijn vertrouwen is compleet verdwenen" zeg ik. "Ik begrijp je" zegt ze meelevend. "Waar is Oussama?" Vraag ik. "Hij werkt nu in een ondernemer bedrijf" zegt Yasmine. Jongens hebben wel wat met bedrijven maar je verdient aardig wat.
"Oh grappig" zeg ik en lach wat zwakjes.

14:55

Nadat de lessen voorbij zijn zie ik Dounia en Leyla zitten met nog wat andere meiden en ze schenken me een vijandige blik waarna ik glimlach.

Ik loop samen met Yasmine naar de Mac Donalds en we bestellen een vis menu. We nemen plaats en eten ons eten op.
"Daar zijn Oussama en Soufiane" zegt Yasmine. Ik rol met me ogen en zie hoe ze glimlacht naar achter, naar Oussama.
Ze komen bij ons zitten en Oussama groet me en Soufiane geeft me een kusje op me wang. "Hey schat" hoor ik Soufiane zeggen. "Hey" zeg ik zacht en schuif een beetje op. "Hanane" zegt Yasmine. "Ja?" Vraag ik en kijk haar vragend aan. "Ik ga met Oussama naar zijn moeder" zegt ze. Ik zie hoe gelukkig ze is met hem en ik knik glimlachend waarna ze afscheid nemen van ons en ze weg lopen. Ik gun haar het beste. Alles op zijn tijd.

Alleen ik en Soufiane blijven over. "Soufiane ik wil je iets vragen" begin ik en ik zie dat hij me vragend aankijkt. "Vertel het eens.." zegt hij. "Met wie was je gister in de stad?" Vraag ik direct en ik zie zijn kaken aanspannen. "Je weet het hé" zegt hij en gaat met zijn hand door zijn haar. "Wat dacht je zelf? Hé? Dat ik dom ben of zo? Hoezo deed je het überhaupt? Maar ja ik kan er niet meer veel over zeggen ik wens je veel geluk met Maissa.." sluit ik boos af en loop snel de MacDonalds uit.

"Hanane wacht!" Roept Soufiane achter me waarna ik een hand om me pols voel. "Laat me los!" Roep ik boos. "Nee luister! Ik hou van je ik wil je niet kwijt raken.." zegt hij hijgend. "Ga naar Maissa of zo!" Schreeuw ik boos en geïrriteerd tegelijk. "Nee ik hou van je Hanane ik ga je nooit met rust laten, NOOIT!" Roept hij. "Jammer dat het zo moest gaan Soufiane" zeg ik met nadruk op zijn naam. Ik ruk me los en loop weg.

Wat een jongen wel niet met je kan doen..

-

Een lang deeltje ladies! Hoop dat jullie het leuk vinden 💕
School is killing me..

Xxx

Soufiane & Hanane Where stories live. Discover now