3.5 SMS

388 13 0
                                    

Melinas perspektiv:

Jag känner hans lugna andetag mot baksidan av mitt huvud. Min hand söker efter min mobil på nattduksbordet. Jag kollar min skärm. Ett meddelande. Jag öppnar det.

"Tro inte du har vunnit honom. Du förkännar honom inte. Martinus älskar INTE dig. Han utnyttjar dig. Hora!"

Det jag läste fick mig att tappa andan. Jag går ut från appen. Allt som stog var sant? Eller hur? Han... älskar inte mig. Han kommer aldrig göra det. Jag måste sluta vara med honom. Innan jag faller påriktigt. Jag lägger tillbaks mobilen. Jag går upp från sängen. Det var jobbigt att lämna honom där. Jag sticker in på toaletten. Rotar i lådorna tills jag hittar det jag letar efter. Jag har inte gjort detta på länge.

Det vassa föremålet mot min tunna hud på underarmen tillsammans med det gamla ärren. Fyfan vilken jävla hora jag är. Att jag lät honom komma nära mig.

Jag kastar rakbladet mot kakelväggen! Faller ner mot marken. Aldrig! Aldrig någonsin ska jag gråta eller visa mig svag för någon! Tänker jag för mig själv och jag var fast besluten på det. Jag skulle aldrig vara svag något mer, aldrig. Jag har sagt det förut, men nu ska jag hålla det!

Jag torkar av mina underarmar. Jag kände ingen smärta. Ingenting. Jag grät inte jag kände inte att det sved eller gjorde ont jag kände inte ens sorg inombords. Det var som känslor var borta.

"Melina är du klar där inne?"

Där var rösten som gjorde mig svag. Jag gillar inte att känna mig svag. Martinus ska ut ur mitt liv och det är nu.

"Ja jag är klar kan du hämta en ren tröja. Sen kan du gå hem igen!" Säger jag väldigt högt.

"Eh varför ska jag gå hem när vi kan ha en rolig dag?"

"Är du trög eller?! Jag sa till dig att sticka så försvinn!"

"Ehm" jag har ett djupt andetag bakom dörren innan rösten hörs igen. "Jag gåår då..." hans röst gick upp sen ner. Han samlade mod för att ens svara mig.

Han som gjorde mig så svag är borta nu. Nu kan jag vara stark för man kan fan inte lita på någon! Jag måste tänka smart, utnyttja mina chanser och arbeta mig uppåt till toppen.

---

Jag går ut från gymmet. Jag behöver all styrka och jag behöver träna för att bli bättre än bäst!

Det är som om mitt hjärta tidigare var is men när Martinus kom in i bilden var han som solen och värmde långsamt bort isen runt mitt hjärta. Jag skulle ljuga om jag sa att jag ibte tänkt på honom. Jag måste krossat honom. Fan.

Långsamt åker den där jävla tåren ner. Jag torkar snabbt bort den. Jag sa aldrig igen eller hur? Exakt och det är de jag tänker hålla!

Imorgon är det uttagning för oss 9:or. Vi får uppträda med 1 låt på skolavslutningen. Jag ska bli den som uppträder. Sen på Onsdag kommer det ut vilka skolor vi kommit in i. Fan jag hoppas verkligen jag kommer in på skolan i Kanada!

Min mobil vibrerar till

"Bra att du lämnat honom. Annars hade han gått där sårad för jag vet allt om dig! Låt han va och jag berättar inte att du är en Santini!"

Det var ett till sms från den Anonyma människan. Vem fan var det?

Förlåt Martinus men detta är för din skull!

***

Vem fan är det som skickar dom sms:en?

Snap - camelia9803

Tack för alla röster och kommentarer! Vi har nått över 300 RÖSTER och jag e sjukt tacksam!

Don't Eat... | M&MWhere stories live. Discover now