Del 8

934 16 0
                                    

-Oscars POV-

Jag gick ut ur provrummet med ett stort flin på läpparna. Jag kunde höra hur Felix irriterat grymtade till inne från vilket fick mig att le. 
"Oscar kom tillbaks in hit. Nu!" Sa han surt. Men jag låsades bara inte om det och fortsatte ut i affären där Omar blev filmad när han blev frågad några frågor, av en av tjejerna som kommer följa med oss på den här
"High school turnen". Jag gick vidare till avdelningen med kepsar och såg en Broklyn Nets keps som fick mig att tänka på Felix. Hans favorit keps är hans vita Broklyn Nets keps och han har den alltid när han är orolig eller nervös för att göra något. Det är som hans turkeps, väldigt sött om du frågar mig.  Jag blev avbruten i mina tankar om Felix när en av tjejerna med kamera pickade mig på min axel. 
"Hi, Oscar can we ask you some questions?" Frågade hon. Jag nickade och gav henne ett helhjärtat leende. 
"Yeah, sure!" 
"Okey, so what are you most looking for to here in LA?" frågade hon och jag log mot kameran innan jag svarade. 
"I'm looking forword to show the american teenagers what we, the Fooo is and show them our music." svarade jag och tjejen fortsatte glatt på att fråga frågor som jag lika glatt svarade på.  Efter ett tag hade Felix kommit ut och alla hade blivit intervjuade en kortis och vi var klara att gå ut från den affären. 

"I'm hungry!" Klagade Omar (de blir fortfarande filmade och måste därför prata engelska hela tiden) 
"Well you'r always hungry!" Flinade Ogge och Omar tittade bara surt på honom innan han stack ut tungan och gick dramatiskt ifrån.
"I'm also hungry." Sa Felix. 
"Okey, we can go to subway. It's right over here." Sa en av tjejerna från filmteamet och pekade mot riktning där Subway låg.  När vi klev in i snabbmats resturangen kom en stark doft av varma mackor in i näsan.
"Felix du beställer åt mig du vet vad jag vill ha." Viskade jag i Felix öra. Han nickade . Omar samt en kamraman och en av tjejerna följde oss till ett bord. Felix kom där efter med en bricka fylld med mackor inslagna i subway papper och Ogge hack i häl med en bricka fylld med pappers muggar. Killarna ställde ner brickorna på bordet och började dela ut mackorna till var och en. Jag sökte med blicken efter Katia och såg att hon stod vi kassan och blev intervjuad medan hon betalda för oss alla. Den andra tjejen från teamet kom tillbaka med en bricka med mackor till filmteamet. När alla väl var på plats och hade fått sina mackor började alla äta och det enda som lät var prasslandet från inslagspappret. Tillslut bröt en av de amrikanska tystanden som började bli lite pinsam.  "So, a day in the studio what can that look like?" Frågade hon nyfiket. Vi killar tittade lite på varandra innan Felix började prata..som vanligt. 
"Ohh! It's crazy." Små skrattade han. 
"Yhea. One moment we can be skreming and the other moment we're dead serius!" Fortsatte jag. Tjejerna fortasatte fråga oss frågor om lite allt möjlig. Men sen kom en fråga som jag visste skull komma någon gång.  "Okey so I just have to ask this question, are you guys singel?" Frågade den ena med ett flin på läpparna. Jag visste mitt svar men jag visste inte Felix. För jag vet att om han säger nej så kommer jag bli ledsen och om han säger ja kommer jag att bli glad och det skrämer mig. Jag började att spänna mig. Men jag ska inte bry mig om han är singel eller inte för det angår inte mig. Han är bara min KK inget mer! 
"Well i'm singel" sa Omar och tittade på oss. 
"Yes, Im to!" Svarade både jag och Felix viket gjorde att jag började slappna av. Jag tittade på Felix som redan hade ögonen på mig och ett stort flin på läpparna som han snabbt fick besvarat. Vi satt så en stund och tittade på varandra och jag kunde inte sluta. Hans tydliga käkben, rynkorna som bildas när han ler, hans ganska smala näsa med endå så himla söta näsa, de bruna buskiga ögon brynen, ögonen med de lite grön/blå nyansen som jag så gärna tittade in i, det sandblonda håret som låg slängt över hans panna som passade så bra in i hans ansikte med ögonen. Och tillsist de ganska smala röd/rosa så kyssvänliga läpparna som gjorde hela hans ansikte perfekt.  Nej men vad är det jag tämker?
Jag håller väl inte på att få känslor för...
Felix?

Friends With Benefits (Foscar)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt