Del 11

947 25 0
                                    

-Oscars POV- 

Jag vaknar av att solen tränger sig in från fönstret och lyser upp hela sovrummet eftersom vi glömde dra ner gardinen igår kväll. När filmen var klar igår hade Omar somnat på soffan så Ogge bar in honom till deras rum. Jag och Felix bestämde oss för att gå och lägga oss för att ha krafter tills idag. Eller ja vi somna efter en ganska så het make out session, vilket var ganska Nice om ni frågar mig.  Jag vände på mig och möttes av Felix bara rygg som sakta åkte upp och ner. Han sov, djupt.  Försiktigt smög jag mig närmare honom och började rita små cirklar på hans rygg. Jag lämnade också blöta kyssar där jag vet att han är lite extra känslig bara för att väcka honom. Efter ett tag kände jag att hans andning inte var likadan som när han sover och visste då att han var vaken men låtsades sova.  Flinandes la jag min arm som redan låg på hans bara bröst lite längre ner mot hans mage. Jag drog min fingertopp mellan hans abs. Så lätt att man knappt kände det men det gav ändå så stor effekt, speciellt på Felix. Jag visste att Felix var extra kittlig där och att det gjorde honom galen om man gör så.  Det var liksom en av hans 'Hot Spots'. Och mycket riktigt såg jag att han började att le men höll ögonen slutna för att jag skulle fortsätta och jag fortaste med min finger aktivitet. Dock ökade jag takten för att det inte bara skulle var skönt utan även skulle kittlas. Felix började röra på sig och hans rygg började vibrera till försöket att gömma hans skratt. Men han misslyckades.  Jag började göra ännu lite hårdare och fortare och Felix skratt som han försökte gömma slank ut. Han vände sig om så att vi låg ansikte mot ansikte. Hans ansikte var så jävla flawless. Även på morgonen. Håret var så där sexigt ruffsigt och nyvakna ögon lös upp.  Nu när han låg mot mig kunde jag ta hjälp med min andra hand. Så min andra hand kröp ner under täcket och möttes av Felix mage. Jag började göra exakt likadant som jag gjorde med andra handen och Felix bröt ut i gapskratt. Han började slänga med armar och ben för att försöka komma ur mitt grepp. När han var nära på att komma ur puttade jag honom så att han låg på rygg och gränslade hans midja. Felix skratt blev nu typ skratt-skrik när jag ökade takten. 
"O-Oscar s-s-lu-ta!" Skrattade han fram. Jag började också le åt hur söt han var när han låg och vred sig under mig. 
"Aldrig!" Log jag. Felix slog äntligen upp ögonen på ett bra tag och hans smaragdgröna ögon mötte min. Han gav mig de där hund valps ögonen som jag nästan aldrig kan säga nej till och min blick försökte fokusera på något annat men det var så svårt att dra sig ifrån. Hans ögon har någon magisk kraft på mig. Jag kan aldrig sluta titta in i dom. 
"Sn-älla?" Skrattade han fram och tittade mig djup in i ögonen. Jag bara flinade ner på honom. 
"På ett villkor." Flinade jag och saktade ner farten på mina händer. 
"V-vad?"
"Jag vill ha en kyss!" Flinar jag. Felix tittar först konstigt på mig men sätter sig ändå upp. Jag slutar med min kittling och lägger händerna runt hans nacke. Felix stängde sina ögon och lutade sig mot mig. Jag gjorde detsamma och våra läppar möttes i en underbar kyss. Dock när vi skulle fördjupa den och öppnade munnarna drog vi snabbt ifrån. När vi öppnade ögonen och fick se varandras äcklade miner började vi gapflabba. 
"Okej, borsta tänderna först sen får vi fortsätta kyssas!" Skrattade Felix och jag nickade. Vi satt där en stund och bara tittade på varandra innan jag tog första steget upp ur sängen och Felix var snabbt med på noterna. Vi gick in i badrummet och borstade tänderna medan vi gjorde läskiga miner med massa skum i munnen som bara slutade med att vi började skratta och skum hamnade på golvet. Jag var först med att lugna ned mig och spotta ut skummet. Jag sköljde munnen och tittade på när Felix gjorde detsamma. När han vände sig om hade han ett stort flin på läpparna som jag besvarade. Innan jag visste ordet av det var jag upp tryckt mot kakelväggen med Felix hungriga läppar på mina. Han sög in min underläpp i hans mun och bet tag i den. Jag särade på läpparna och lät hans tunga möta min och de började genast en kamp om dominans. Felix drog sakta ifrån men bara för att ta luft. Han lutade sig in mot mitt öra och viskade:
"Hoppa!" Jag gjorde som han sa och han la sina händer på min rumpa och jag drog mina ben runt hans midja. Kyssen- eller nej- hånglet varade ett tag till, men sen kom jag på att vi skulle träffa den där danskorografen idag. Jag grymtade till och drog ifrån kyssen. Felix kollade förvirrat på mig. 
"Vi måste gå ner till de andra." Sa jag och han suckade. 
"De kan vänta." Sa han och lutade sig in för att kyssa mig igen men jag la handen för hans mun och tog ner mina ben från hans midja så att jag stod själv. 
"Nej det kan de inte. Och vi vill inte väcka några som inte ska vakna!" Sa jag och tittade menande ner på hans skrev och mitt egna.
"Jag vet att om vi fortsätter nu kommer vi inte sluta och då skulle det ha blivit två hårda problem som skulle göra så att vi blir försenade." Fortsatte jag och tittade menande på honom. 
"Jag hatar när du har rätt" suckade Felix och himlade med ögonen.

Vi gick ut genom dörren och jag log överlägset och gick sedan efter Felix. När jag kom upp till han slog jag till honom på rumpan.
"Waaa! Sa han och hoppad upp lite i luften, han tittade chockat bak på mig. Jag bara flinade och blinkade med ena ögat innan jag sprang förbi honom och skrek:
"Sisten ner är ett ruttet ägg!" Felix som den vinnarskalen han är började genast springa efter mig. Jag såg då att han var precis bakom mig så jag ökade farten en smula. Men till min förlust så är Felix längre än mig och har därför längre ben än mig och springer då fortare. Han var så nära att han nästan sprang över mig. När jag trodde att han skulle springa förbi mig gjorde han något väldigt oväntat. Han tog tag i mina ben och min midja och slängde upp mig över hans ena axel. 
"Nej! Släpp ner mig!!" Skratt-skrek jag. Om någon sov skulle de ha vaknat nu. 
"Aldrig!" Härmade Felix mig från tidigare. Han började springa ner från trappan. 
"Släpp. Ner. Mig!" Sa jag och försökte låta självsäker men mitt bubblande skratt som hela tiden slank ur mig sabbade det. Vi var nu nere på nedre plan och Felix stannade. 
"På ett vilkor" sa Felix och släppte ner mig så att jag stod framför honom. Han böjde sig ner och jag tittade chockat på honom. Han kan inte kyssa mig nu. De andra kan komma när som helst. Men precis när han var vid mina läppar så vek han av till mitt öra och viskade tyst så att jag kunde känna hans läppar mot mitt öra som fick en rysning att åka ner längs ryggen: 
"Att vi går hela vägen ikväll...!"


___________________
OJ, OJ, OJ
Hörni, vad tror ni kommer hända här näst?
Svaret får ni inom kort om ni fortsätter läsa min bok :)

Och för övrigt vill jag bara säga tack till alla er som röstar för det gör verkligen min dag bättre. Det kanske låter konstigt att bli glad för en röst men alla ni som skrivit en bok här på Wattpad vet vad jag menar!
Fortsätt gärna rösta, så kommer det ett nytt kapitel imorgon, bye;)

/Jojo

Friends With Benefits (Foscar)Where stories live. Discover now