Capitolul 11

539 25 3
                                    



- Fii atentă, Megan! Matt, am strigat adoptând o atitudine superioară și un surâs ștrengăresc.

- Ce este? M-a întrebat fratele meu făcându-și apariția în dreptul ușii de la bucătărie.

- Megan are ceva să-ți spună și...
- Nu, nu am nimic de spus. Totul este așa cum zici tu, Eva, a rostit tensionată săgetându-mă cu privirea.

- Megan, trebuie să-i spui lui Matt să... îți guste ciorba pentru că este divină!

- Asta era?

- Da, Matt, a răspuns ea răsuflând ușurată, iar eu eram foarte mulțumită pentru că am speriat-o și cu siguranță avea ceva să-mi spună.

Matt a fost de acord că ciorba era foarte bună și după ce a plecat, Megan s-a întors spre mine arzând de furie și nu îmi doream să știu ce a gândit în acele momente.

- Spune ceva, i-am cerut nerăbdătoare.

- Bine. Îl cunosc pe Emilian de aproape jumătate de an și este omul meu din interior. La început îmi dădea raportul des, dar în ultima vreme nu am mai primit nicio informație de la el...

Cred că Lorenzzo îl suspectează, dar nu pot ști cu exactitate până când el nu-mi spune. Emilian va scăpa foarte greu din ghearele lui Lorenzzo deoarece mama lui, Kate, este fiica celui mai aprig dușman al lui Lorenzzo și anume Diego Vargas, un om periculos care de curând a aflat că Emilian este nepotul lui și îl vrea cu orice preț. Mă tem de un război între Vargas și del Castillo pentru Emilian.

- Dar de ce a fost bătut? De ce a plecat în Mexic?

- Lorenzzo este un om crud și așa se întâmplă de fiecare dată când Emilian se răzvrătește împotriva lui. El nu știe cine este mama lui și i-am promis că îi spun dacă mă ajută să strâng dovezi împotriva lui Lorenzzo. Asta este tot, Eva. Tot ce ți-am zis rămâne între noi!

- Între noi, Marina și Brianna, am corectat-o zâmbind larg.

- Eva!

DUPĂ O LUNĂ

A trecut o lună în care  i-am mai trimis câteva scrisori lui Logan și deja eram prieteni, am aflat cine a ascuns scrisorile pe care el i le-a trimis Briannei și de ce...

Făptașul a fost chiar Caleb, verișorul ei, iar motivul a fost bună starea Briannei deoarece el credea că ea avea să sufere mai mult având vești de la el și fiind într-o relație la distanță.

L-am confruntat, i-am înțeles motivele și am decis să-l las pe el să-i spună totul verișoarei sale când va fi momentul potrivit, iar între timp eu și Logan am devenit cei mai buni prieteni și în fiecare scrisoare îi spuneam câteva ceva despre fata pe care o iubea, dar în ultimile săptămâni nu am mai primit nimic de la el.

Logan era un bărbat de 23 de ani, cu un trup bine sculptat, înalt, cu ochii verzi sclipitori, părul de un blond închis și zâmbetul lui cald cu siguranță îți lumina ziua, însă cel mai mult admiram loialitatea sa față de patrie și curajul de care dădea dovadă în misiuni.

Caleb și Marina s-au transformat peste noapte în Tom și Jerry, adică nu se mai înțelegeau deloc, dar în același timp nu puteau exista unul fără altul. Ea era implicată într-o relație cu Austin, tipul atletic, iar Caleb fusese schimbat de gelozia care zăcea în el, însă chiar și așa nu avea curaj să-i mărturisească sentimentele sale Marinei și prefera să se certe cu ea zi de zi încât am ajuns să nu-i suport când dădeau unul peste altul...

Brianna era aceeași fată rece și dură, iar uneori parcă vorbea cu mai multă ușurință despre Logan și nu știam dacă asta era bine sau nu...

Dragă inimă, de ce el?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum