"Så elsker han mig ikke."

840 48 21
                                    

Jeg har hele aften i går brugt tid sammen med Martinus og Chanel, men det var ikke de samtaler der fyldte mit hovede. Nej, langt fra. Det eneste der blev ved med at fylde mit hovede er, at Alienor kommer i dag. Jeg håber Martinus og Chanel har fundet på noget at lave, og at de snart smutter. For om mindre end en halv time kommer Alienor.

"MARCUS." Råber Martinus ude fra gangen. "Hvad?" Spørger jeg og samler det sidste op fra gulvet. "Vi smutter nu. Hvornår må vi komme tilbage?" Hans hovede titter frem bag døren. "Øhh, det ved jeg ikke. Om et par timer?" Han nikker og smutter igen. Jeg kan virkelig godt mærke, at jeg ikke har fået min normale mængde af søvn i nat. Lyden af et kæreste par der ikke har set hinanden i langt tid, kan sagtens høres om natten. Men jeg var alt for træt og skræmt til, at afbryde dem.

Små bank på hovededøren kunne høres nede fra entréen, jeg skynder mig ned ad trapperne før nogle andre. "Hey." Smiler jeg. Hun ser op og smiler, men hendes øjne er helt opsvulmet og røde. Hun har grædt. "Hey, er du okay?" Spørger jeg bekymrende. Hun ryster på hovedet, jeg kan se hvordan tårerne igen danner sig i hendes øjne. "Hvad så?" Spørger jeg og trækker hende ind til mig. "Det er Eske." Aka idioten. Jeg sukker og trækker mig fra hende. "Skal vi ikke gå ovenpå og snakke om det her?" Hun nikker og træder indenfor.

"Så vil du fortælle mig hvad der er sket?" Vi har sat os i min seng. Hun sidder op af væggen. "Kan vi ikke se noget friends først. Jeg ved ikke om jeg er klar til at skulle stor tude foran dig." Smiler hun, men jeg kan tydeligt se at det ikke er rigtigt. Jeg nikker og finder min computer. "Øhh, vi skal bruge din Netflix." Siger jeg og finder netflix frem. Hun nikker og skriver sit login.

"Fuck, hvor jeg elsker friends." Indrømmer jeg da vi er færdig med den første sæson. "Jeg ved det. Hvem gør ikke?" Spørger hun. Jeg griner lidt. Vi har ligget i min seng og set friends de sidste par timer, og jeg har nydt det. "Han har været mig utro." Siger hun pludseligt. Jeg ser med det samme over på hende, hun sidder og stirre direkte ud i luften. "Oh." Hun ser ned igen. Jeg ligger min arm om hende og trækker hende ind til mig. "Hvad skal jeg gøre, Marcus?" Græder hun. "Hvad føler du at du skal gøre?" Hun tager en dyb indåndning. "Jeg ved det ikke. For jeg elsker ham virkelig meget." Sukker hun. "Jeg er virkelig ikke den bedste til så'n noget kæreste noget. Men hvis i elsker hinanden, så burde der ikke være noget eller nogen der skulle kunne komme imellem jer." Svare jeg. Og mener det halvt. Inderst inde ved jeg godt at jeg allerhelst vil have hun slår op med ham, for han fortjener hende i hvert fald ikke.

"Så elsker han mig ikke." Græder hun. Jeg sukker. "Jo, han gør. Ellers er han da godt nok den største idiot på to ben." Hun griner. "Du er den bedste."

---------------------
Spotify playliste: Want you to want me

Want you to want meWhere stories live. Discover now