page 16 (ohayou)

4.5K 428 272
                                    

"Günaydın!" Baekhyun gülümseyerek onu seyreden çocuğun yüzüne bir elini yerleştirdi. Yüzleri arasında pek fazla mesafe yoktu.

"Sevgili olsakda her şey aynı. Değişen bir şey yok." Dedi Baekhyun gözlerini kaçırırken... gerçektende güne her zaman olduğu gibi beraber uyanmışlardı.

Chanyeol onun için farklılık olsun diye yaklaşıp dudaklarını buluşturdu.

Baekhyun gözlerini kapatarak onun hareketlerini yakalamaya çalıştı. Sabah sabah bu his gerçekten güzeldi. Chanyeol ile uyanmak, Chanyeol ile öpüşmek... Chanyeol güzeldi.

"Chanyeol?" Kapının vurulmasıyla öpüşmeyi kestiler. İkisininde gözü büyümüştü. Büyükanne onları yine böyle görmemeliydi. Sevgili olduklarını da açıklamak kolay olmayacaktı.

Baekhyun sevimli bir şekilde gözlerini kırparken Chanyeol gülümsedi. Ne değişmişti ki? Chanyeol onu her zaman tatlı buluyordu.

"Yorganın altına gir, fark etmeyecektir." Büyük annesi gözlük kullanmasına rağmen görüntüyü pek seçemiyordu. Kabarık yorgan ona normal gelecektir.

Baekhyun yoganın altına kayarak kolunu Chanyeol'un beline sardı. Bu sırada kapının açılma sesi duyulmuştu.

"Neden ses vermiyorsun evladım?" Baekhyun bu kadına bayılıyordu. Çok tatlı konuşması vardı.

Chanyeol konuşmaya başladığında Baekhyun'un gözü onun aletine kaymıştı. Aklına gelen şeyler onu gülümsetti. Sonuçta sevgililer için bunlar normaldi...

Biraz daha aşağı kaydı ve başını kasıklarının üzerine doğru indirdi. Büyük anne Chanyeol ile konuşmaya devam ediyordu. Onu fark etmemesi için bir kere dua edip elini Chanyeol'un aletine bastırdı.

Chanyeol kaskatı kesilirken Büyük annesi, "Ne oldu?" Diye sordu.

"Y-yok bir şey..." Büyükanne odadan çık demesine kalmadan Baekhyun'un eli eşofmandan içeri girmiş, parmak uçlarını küçüğünde hissetmişti.

Chanyeol konuşmayı unutmuştu.

"Okula ne zaman gideceksin? Dün neden erken geldin? Akşam konuşamadık." Dedi Büyükanne. Chanyeol soruları duysaydı cevap verecekti ancak şuan cok kötü bir durumdaydı.

Bacaklarını kırarak kaldırdı. Baekhyun'un geri çekilmesini istiyordu ama Baekhyun içinden yarattığı alan için teşekkür ettikten sonra başını iyice gömerek boxer üzerinden dudaklarını sertçe bastırdı. Bilerek böyle ağır işler yapıp onu delirtiyordu.

Yavaş yavaş boxer üzerinden onu okşadıktan sonra elini yukarı çıkararak boxer'ın lastiğinden tuttu. Chanyeol çıldırıyordu. Alnından ter akarken Büyük annesi hâlâ kapıda ona nasihatler veriyordu.

Baekhyun ince parmaklarını aletine sardığında Chanyeol gözlerini kapadı.

"Chanyeol sen beni dinliyor musun?"

"Evet... Devam et..." Büyükanne kaşlarını çatarak baktı. Chanyeol'den cevap bekliyordu. Baekhyun sanki ona denmiş gibi devam etti. Chanyrol'un küçüğünü sararak boxer'dan çıkardı. Bir kere sıvazladıktan sonra beklemeden başını ağzına aldı.

Chanyeol'un kapalı gözleri açılmış, kocaman olmuştu.

"Baekhyun nerede? İki gündür göremiyorum onu."

"B-b-baekhyun." Dedi Chanyeol sakin kalmaya çalışırken. Baekhyun ise bunu duymamış gibi zevkle dilini gezdirdi onun yarığında. Daha hiç bir şey yapmamıştı ama Chanyeol çok şey yaşamıştı.

"Evet Baekhyun, nerede o?" Chanyeol çarşafı sıktı.

"A-aşağı," Baekhyun tutuşunu sıkıştırarak daha fazlasını ağzına aldı. "Gelince... konuşalım." Dedi Chanyeol pek anlaşılmasa da.

Baekhyun boşta olan elini kasıklarının üstüne yerleştirdikten sonra onu emmeye başlamıştı. Gözleri kapalı, yorganın altında havasız kalsada bunu rahatlıkla yapıyor gibiydi. Dudaklarını olabildiğince penisin etrafında sıktı.

Büyük anne söylenerek odadan çıktığında Chanyeol inleyerek gözlerini kapadı.

Bunu ona yapan düne kadar arkadaşı olan Baekhyun muydu?

"Baekhyun..." Baekhyun onu bırakıp yorganın altından başını çıkararak baktı. Saçları dağılmış, sıcaktan ise terlemişti. Dudakları kıpkırmızı dururken Chanyeol bu görüntüyle boşalacak gibi olmuştu.

Baekhyun bakışlarını kesmeden onun üzerine çıktı. Kalçalarını açıkta olan penisin üzerine yerleştirip üzerine uzanarak dudaklarını birleştirdi.

Chanyeol ellerini Baekhyun'un ince beline koyup oradan kalçalarına indirerek kendine bastırdı. Öpüşmeye karşılık verdiği an kapı yine açılmıştı.

"Hoşgeldin Baekhyun..." dedi Büyükanne imalı bir şekilde.

Merhabalaar arkadaşlar

Öncelikle oy verip yorum yapan herkese coook tesekkur ederim

Kendinize dikkat edin

Hoşçakalın 🎉💕

(B)est (F)uck (F)riendsWhere stories live. Discover now