part 4

148 6 0
                                    

Ik schaam me echt dat ik al zoo lang niet meer geschreven heb :/

Maar ik denk erover na om een KLEIN vervolg op my perfect day te schrijven maar daar komen later nog details over.

Sorry als er typfouten in dit hoofdstuk staan,

Maar ik typ dit op mijn Ipad.

Enjoy dit hoofdstuk (:

Jane's POV

Ik loop flink door tot ik bij Laura's huis aankom. Uitgeput druk ik op de bel. "Eindelijk! Ik was doodongerust! Waar zat jij?" "Laten we eerst naar binnengaan..." Mompel ik. Laura knikt en loopt naar de woonkamer. Je ploft in de zetel en zucht. "Wel?" Zegt Laura streng. Ze zit met haar handen gekruist in de zetel. Laura is echt een lief meisje en een geweldige vriendin! Maar soms kan ze net je moeder zijn...

Nadat ik alles verteld heb is Laura haar strenge positie al lang weg en zit ze bijna op en neer te springen in de zetel. Ik kijk haar aan als teken dat ze mag flippen en bereid me voor op het ergste. "JIJ HEBT MET HARRY F*CKING STYLES GEPRAAT. HIJ HEEFT JE EEN KOP KOFFIE AANGEBODEN BIJ STARBUCKS. IIIIIIEIEEIEIEIEIEIE!" Ik zucht diep. Ik snap echt niet wat Laura in hem ziet. Hij is vriendelijk en knap maar voor de rest? "Maar eum. Je hebt toch wel een handtekening gevraagd?!" Vraagt Laura hoopvol. "Oh snap. Vergeten." "OMG JANE DAT MEEN JE NIET!" "Sorry!"

Laura opent haar mond om nog iets te zeggen maar wordt onderbroken door mijn telefoon. Nog voor ik kan reageren grist ze hem van de tafel. Als ze leest wat er staat laat ze hem bijna vallen. Ik neem mijn gsm uit haar handen. Het is een twitter melding. '@Harry_Styles follow you.' En meteen begrijp ik waarom Laura zo verbaast is. Snel volg ik hem terug. En zet ik mijn gsm op trilstand voor ik hem in mijn zak steek.

Nadat Laura en ik een film gekeken hebben ga ik naar huis. Thuis neem ik mijn laptop, en als ik op twitter inlog zie ik dat ik een nieuwe dm heb. Hij is van Harry. 'Hey, je was zo snel weg daarnet... Ik wou gewoon laten weten dat ik het heel gezellig vond. -H x.' Snel typ ik iets terug. 'Ja sorry daarvoor... Maar ik had een afspraak die ik vergeten was... Ik vond het ook heel gezellig! Jane x.'

Ik loop naar de keuken en steek een pizza in de oven. Als de pizza in de oven zit loop ik terug naar de zetel, en zie ik dat Harry weer een dm gestuurd heeft: 'Okay (: dan zie ik je snel weer!' Ik typ nog snel 'Jup!' En 'slaapwel!' Terug, en neem dan mijn pizza uit de oven.

Impossible Love?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu