Rogue cap.2

37K 1.9K 108
                                    

Silver pov

Soarele imi mangaie bland fata si ma trezeste dintr-un somn scurt si agitat. Nu ma simt deloc bine. Lupoaica mea a fost agitata toata noaptea. O durere cumplita imi traverseaza rapid tamplele si simt cum un val de greata ma arunca din pat direct in baie. Reusesc in ultimul moment sa-mi prind parul lung si matasos de culoarea argintului vechi,intr-o coada,si ma aplec peste vasul de toaleta scuturata de convulsii. Nu prea am ce da afara,in ultimele zile n-am mancat cine stie ce. Dupa cateva minute de icnit in gol ,ma bag sub dus,apa calduta calmandu-ma pentru moment.Desi am picioarele inca moi stau in fata oglinzii si-mi usuc parul. Cu un ochi critic imi masor corpul mic si subtire. Nu pot sa spun ca sunt dezamagita de ce vad. In ultimele luni am inflorit peste noapte. Sanii alta data inexistenti sunt acum plini si obraznici,soldurile frumos rotunjite si fundul bombat nu mai au nimic in comun cu forma plata si uscativa dinainte. Natura a fost buna si generoasa cu mine in ultimul an.Daca mi-ar fi dat si cava centimetrii in plus nu as mai fi cerut nimic,niciodata. Asa,raman cea mai mica din haita ,raman Puppy.

Arunc un maieu si o pereche de pantaloni scurti ,negre,tenesi in picioare si sunt gata de iesit afara. O scurta alergare poate imi va calma lupoaica nelinistita. Cobor cu grija scarile fara sa fac nici cel mai mic zgomot. Aiden,Alpha-ul haitei Hunters Darkness s-a intors la miezul noptii dupa o calatorie lunga si obositoare,asa ca nu vreau sa-l trezesc. Nu pot sa spun ca ma sperie dar nici nu stau prea mult in preajma lui.De cand Luna Blanche,mama lui,ma gasit acum mai bine de 12 ani flamanda si murdara in padure,am crescut impreuna cu el si Tayler,fiul cel mic.

Aiden are 24 de ani si este mai mare decat mine si Tayler cu 6 ani. Cand am fost adusa in casa lor,ma privit cu reticenta la inceput si mai apoi cu indiferenta.Nu ma ranit niciodata intentionat dar mereu,in sufletul meu,am tanjit dupa afectiunea lui. Pe la 15 ani stiam sigur ca sunt indragostita de el si eram terorizata la gandul cum il voi pierde cand isi va gasi sufletul pereche. Am incercat sa stau cat mai departe de el si sa-mi inabus sentimentele. Cu Tayler a fost alta poveste. Ne-am apropiat de la bun inceput si a fost tovarasul meu de joaca,fratele si aparatorul meu. Ne-am antrenat impreuna,ne-am acoperit unul pe altul atunci cand faceam vreo boacana si aproape intodeauna, tovarasi de detentie.De cand a fost ales noul Beta al haitei a devenit mai responsabil si matur .

Imi inclestez mainile pe balustrada cand simt ca picioarele mi-au devenit ca gelatina si fara sa ma pot stapanii las un geamat ascutit sa-mi iasa din gura. Ma prabusesc pe ultimele trepte si cu ultimele puteri strig:

-Mama!

Nu dureaza mult si simt bratele tandre ale Lunei,bratele copilariei mele,singurele pe care le-am stiut vreodata. Ma trage bland in poala ei si ma priveste ingrijorata cu ochii ei caprui si blanzi.

-Puppy,ce ai fetita mea?

Glasul mangaietor ma smulge din haul in care ma cufund si ma agat de ea ca de un colac de salvare. Un nou junghi imi strabate tamplele si ma lupt pentru o gura de aer. Plamanii mi s-au blocat si o transpiratie rece imi acopera corpul. Lupoaica mea e inebunita si ma lupt cu ea pentru control. Usa de la birou,de langa scara,e data de perete si un Aiden ravasit se repede spre mine. Simt cum o noua durere imi strabate corpul si scot un tipat puternic .Imi ingrop fata in pieptul Lunei si cu ultimele puteri o strang in brate.

-Puppy?

O voce groasa si senzuala se aude langa urechea mea ,corpul lui masiv fiind fierbinte langa mine. Brate lungi si puternice se incolacesc peste trupul meu si ma smulg din poala Lunei. Scancesc ca un copil si incerc zadarnic sa ma impotrivesc. Ma strange la pieptul lui lat si cu blandete imi ridica fata spre el. Strang puternic pleoapele si refuz sa ma uit in ochii lui.Un nou tremur ma cuprinde cand aud vocea neobisnuit de blanda care-mi sopteste:

- Uita-te la mine scumpo si spune-mi ce te doare!

Un sentiment straniu ma cuprinde si ezit sa-mi ridic pleoapele. O noua durere,mai puternica decat toate,ma face sa deschid ochii si sa ma inec intr-o mare de smarald,ochii lui. Unda de inalta tensiune care ne cuprinde pe amandoi ma lasa cu gura cascata. Lupoaica mea e in extaz. Si-a recunoscut sufletul pereche. Pentru o secunda ochii nostrii au fost de culoarea onixului si simt arsura care imi strabate pielea pe gat.Tatuajul in forma de lup care mi-a aparut sub urechea dreapta e semnul haitei noastre. Al meu ca si al lui, vor fi mai mari fata de al oricarui varcolac, noi suntem Alpha si Luna Suprema.

Cu sufletul la gura astept cuvintele ce va forma legatura dintre noi. Si astept.......Nelinistea ma cuprinde incet si simt un fior rece ce-mi infasoara inima. Pe chipul impietrit nu se citeste nici o emotie doar ochii par cuprinsi de flacari,flacari ce ard inghetat cate o bucatica din mine. Incerc sa-i scap din brate,mi-e frica ,dar nu de el,de mine,de ce as putea face. Mi-as vinde sufletul diavolului pentru un mic semn de dragoste,dragoste pe care eu o dau neconditionat. Ma tine strans,ma arde cu ura,tandrete,iubire,manie. Lacrimi neasteptate imi inunda fata cand ma simt aruncata in fata. Muchiile treptelor se imprima in corpul meu scuturat de convulsii atunci cand simt respingerea.Un urlet de jale se aude. E urletul lupoaicei din mine,acoperit imediat de cel puternic al lupului. Cosmarul ma copleseste cand sufletul meu pereche,aproape scuipa cuvintele:

-Nu,nu se poate,nu tu!

-Aiden,nu o face!

Luna implora la picioarele fiului ei ingrozita. Neputinta,durerea si disperarea se citesc pe fata celei ce mi-a fost ca o mama.

Un scancet mic imi iese si fara sa vreau intind mana spre el. Implor barbatul ce a devenit inceputul sau sfarsitul meu. Implor viata.

Se plimba nelinistit in fata mea,isi baga mainile in parul des si lung,ravasindul. Muschii puternici ai bratelor zvacnesc de incordare. Din cand in cand imi arunca cate o privire incarcata de ......nici nu stiu. Sentimente amestecate,furie,dorinta, ura , durere...

Ma smulge brusc de jos si ma strange puternic in brate. Imi afund fata in scobitura dintre gat si umar,trag puternic pe nas mirosul lui care ma inebuneste si pentru o clipa sunt in extaz. Dar totul dureaza doar o clipa. Fericirea e spulberata de vocea lui plina de jale.

-Ce sa fac cu tine?Tu nu poti fi Luna mea!

Durerea explodeaza brusc in mine si pierd contactul cu realitatea.

RogueUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum