1ο

443 27 16
                                    

Ο Ντράκο και η Μαριάννα είχαν ήδη ξυπνήσει και έπαιρναν το πρωινό τους στην κουζίνα, ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια του Μότσαρτ έπαιζε σιγανά στο δωμάτιο.

"Ακόμα να καταλάβω σε τι ακριβώς χρησιμεύει η κουζίνα" ο Ντράκο ήπιε μια γουλιά από τσάι του,"Θα μπορούσαμε κάλλιστα να φέρουμε λίγα από τα ξ-"

"Για όνομα του θεού Ντρακο, δε θα φέρω κανένα από αυτά εδώ μέσα"
Η Μαριάννα δάγκωσε ένα μικρό κομμάτι από το κρουασάν της και τον κοίταξε σηκώνοντας το ένα φρύδι.

"Η κουζίνα είναι πάρα πολύ χρήσιμη, εκτός αν δε θέλεις να σου φτιάχνω αυτές τις υπέροχες μηλόπιτες που σου αρέσουν"

Το βλέμμα του Ντρακο ξαφνικά σκοτείνιασε.

"Δε θα τολμούσες" της είπε ξερά

"Ω ναι θα τολμούσα" η Μαριάννα τον κοίταξε με ένα πονηρό χαμόγελο και σηκώθηκε να μαζέψει τα πιάτα από το τραπέζι, δεν ξέχασε βέβαια να του δώσει ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο.

Καθώς έβαζε τα πιάτα στο πλυντήριο, μια συσκευή που ο Ντρακο ακόμα και τώρα κοιτούσε με φανερή περιέργεια η Μαριάννα γύρισε και τον κοίταξε με ένα σαστισμένο βλέμμα.

"Είμαι τελείως χαζή" είπε και χτύπησε ελαφρά το κούτελο της,"Τα γενέθλια του Σεβερους είναι σήμερα!"

Ο Ντράκο έμεινε με το στόμα ανοιχτό, δεν ήξερε αν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε μια νύχτα μαζί με τον νονό του, συνήθως αυτές οι επισκέψεις δεν κατέληγαν και πολύ καλά.

"Θα πρέπει να πάμε, να βρεις κάτι καλό να φορέσεις" του είπε κοιτώντας τον από την κορυφή ως τα νύχια.

"Γιατί δε σου αρέσω έτσι;" ο Ντρακο φορούσε μόνο μια λεπτή μπλούζα και ένα αρκετά κοντό σορτσάκι το οποίο ήταν σίγουρα μόνο για παραλία.

"Φυσικά και μου αρέσεις" του είπε και κάθισε στα γόνατα του,"Αλλά δεν μπορώ να σε κυκλοφορήσω έτσι, θα μας πάρουν με τις πέτρες"

"Και αν δε θέλω να πάω" τη δοκίμασε και πάλι χαμογελώντας πονηρά, πολλές φορές ο Ντρακο αναρωτιόταν αν του άρεσε τελικά να την εκνευρίζει μόνο και μόνο για δει που θα έφτανε τελικά η πονηριά της.

Το χαμόγελο της Μαριάννας έγινε ειρωνικό, κάτι το οποίο τον τρόμαζε, και μάλιστα πολύ.

"Τότε δε θα ξαναπάρω μήλα, ποτέ" του απάντησε και σηκώθηκε από τα γόνατα του πηγαίνοντας στην κρεβατοκάμαρα έχοντας ψηλά το κεφάλι.

Δείπνο Γενεθλίων | Severus Snape ✓Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα