Rogue cap.4

32.5K 2.1K 105
                                    

V-ati intrebat vreodata cum e o calatorie in infern? Nici eu! Dar am avut parte de ea trei saptamani si nu o data!Ba chiar de cateva ori pe zi! In urma acestui voaiaj fortat am ajuns o umbra. Silver cea dinainte s-a pierdut in labirintul durerii si ce a mai ramas e doar o carcasa goala. In afara de dragostea blestemata ce aproape ma impins in ghearele nebuniei,nu a mai ramas nimic. Sunt o papusa ce raspunde la comenzi. Deschid gura cand sunt hranita,fac dus cand sunt bagata in baie,nu stiu ce zi este,daca e noapte ,soare sau ploua. Intr-un cuvant habar n-am pe ce lume traiesc. Odata cu lasarea intunericului frica ma inconjoara,e ora cand demonii isi fac aparitia. Cu fiecare noapte,cu fiecare cosmar ,ma pierd.Sunt atat de obosita si vreau doar sa inchid ochii si sa nu ma mai trezesc.
O apasare ca de sarut,pe gat ,ma scoate din amorteala. Cu varfurile degetelor ating usor desenul de pe pielea palida. E atat de frumos si e motivul pentru care inca mai respir. De cate ori alunec pe panta disperarii e suficient sa-l privesc si tatuajul negru in forma de lup e colacul de care ma agat,ultima mea speranta.
O mana blanda ma atinge usor si o voce calda imi aduce o umbra de zambet pe buze.
-Fetita mea,putem sta putin de vorba?
Ma incrunt usor,e ceva in tonul mamei,care ma sperie.Orice mi-ar spune ,presimt ca nu-mi va place. Imi fac curaj si ma uit in ochii ei.
-Uite scumpa mea,m-am tot gandit zilele astea si singura solutie e sa pleci.
-Sa plec? Unde sa plec?strig speriata.
-Linisteste-te! E ca o vacanta! La inceput vom fi amandoua,pe urma,daca iti place si te simti bine poti sa mai ramai. Silver,doar asculta-ma si daca nu vrei e in regula,eu nu te oblig la nimic.
Ma uit la ea terorizata. Parca stiind cum ma simt, ma cuprinde in brate si incepe sa vorbeasca.
-Stiu ca ti-e greu si din pacate iti va mai fi. Dar mai stiu ceva fetita mea,ceva ce prostul de fiul meu nu stie dar o sa afle. Nimeni nu te cunoaste mai bine ca mine si chiar daca nu te-am purtat in pantece,te iubesc ca pe copilul meu. Pentru ca esti copilul meu,sa nu uiti asta niciodata! Iubitul tau va primi o lectie pe care nu o va uita prea curand. Puppy,poate noi femeile nu suntem la fel de puternice ca barbatii dar categoric suntem mai destepte.
Asta e mama celui mai puternic Alpha,femeia care ma crescut si nu ma dezamagit niciodata. Hotararea ce se citeste pe fata ei ma face sa-i raspund" bine,facem ca tine" dar o ascult pana la capat. Incuvintez usor din cap si o las sa continue.
-Inainte sa devin Luna ,am trait in Canada si am facut parte din haita Blue Star. Tatal meu a fost un Alpha si mama un Beta. Cu asa o mostenire era de asteptat ca Aiden sa fie atat de puternic. Silver,eu cred in soarta si soarta te-a adus aici. Pentru fiul meu! Esti puternica copila,esti perfecta pentru el! Si o sa-si de-a seama si el! Promitem doar ca atunci cand va veni dupa tine ,ai sa-l faci mai intai sa se tarasca ca un sarpe.
Fara sa vreau imi scapa un mic chicotit. Ma strange mai tare in brate si ma saruta pe frunte,oftand.
-Mi-a fost dor de sunetul asta. Au fost momente cand am crezut ca n-am sa-l mai aud niciodata.
Simt cum ochii mi se umplu de lacrimi si am un nod cat un pumn in gat. Imi trag usor nasul si ma lipesc mai bine de ea.Ii fac semn sa continue.
-Vom merge in Canada. Fratele meu ne asteapta si fiul lui,noul Alpha a fost de acord. Faptul ca si-a cunoscut de curand sufletul pereche si intelege ce simti,l-a facut sa fie nepasator la ce se poate intampla.Si crede-ma ca va fi urgie aici cand Aiden nu te va gasi. Tayler si Jay au primit ordin clar sa aiba grija de tine.
-Saracii,daca patesc ceva? Daca nu ma lasa sa plec?intreb eu.
-Fetito,eu sunt Luna si mama lor! Daca vreau sa fac shopping la Paris,merg la Paris. Eu fac ce vreau si nu trebuie sa dau socoteala nimanui. Si tu ai sa mergi cu mine! A,si stai linistita in privinta barbatilor,pentru ca sunt barbati,nu? Se vor descurca ei.
Ma uit la femeia de langa mine si nu pot sa cred. Stiam ca e puternica dar totusi,e mama lui. Mama lui care ma ajuta pe mine si care vrea sa il raneasca. Se uita in ochii mei si imi spune ca si cum mi-ar fi citit gandurile.
-Nu vreau sa-l ranesc,doar ii dau o lectie. Inainte de toate e copilul meu si il iubesc,si vreau sa fie fericit. Silver,fericirea lui esti tu! Daca vreodata ai sa uiti ca te iubeste sau te simti pierduta e suficient sa te uiti in oglinda.
Usor,cu un deget,atinge semnul de pe gatul meu continuand.
-Cat timp asta va fi aici si sunt sigura ca nu-si va schimba nici macar cu o nuanta culoarea,sa stii ca te iubeste. Si pentru ca te iubeste,va gresi si te va ranii.
O strang puternic in brate si un strop din increderea ei se revarsa si-n mine.
-Trebuie sa ne pregatim de drum,maine plecam. Am sa te ajut sa-ti faci bagajul,nu vom lua multe lucruri. Exista si un adevar in minciuna asta. Planuiesc si o sesiune de shopping,am de gand sa fac praf cardurile iubitului tau.
-Dar am suficiente lucruri,ma plang eu. Stii ca nu-mi place sa bantui magazinele si nici nu ma simt in stare!
Rade amuzata si ma trage usor spre bucatarie. In pragul ei apar prietenii mei,conducatori ai haitei. Tayler ne priveste uimit si in acelasi timp bucuros. Nu ma vazut de mult in afara dormitorului meu. Jay Curiosul,ne intreaba direct.
- Ce e asa amuzant?
Fara sa-i bage in seama,Luna turuie in continuare.
-Scumpa mea dar nici nu va fi nevoie sa ne rupem picioarele prin magazine,cel putin tu! Stii ce-i un cumparator personal?
-Da.
-Ei bine,eu am unul. Vom sta frumos in apartamentul de la hotel,pe canapea,vom bea martini cu gheata si doar alegem ce haine vrem. Nici nu va fi nevoie sa le probezi,putem cere un manechin cu masurile tale. Hai,acum la masa! Si daca imi place cum mananci iti iau si o masina.
-O,Dumnezeule,nici sa nu te gandesti! Acum chiar sunt speriata. Mama e nebuna.
-Mai vedem!
-Luna, dar Aiden va da voie sa plecati cu Silver?sare Jay cu gura.
Cu o privire de gheata,Luna il masoara pe nefericit de sus pana jos si aproape mi-e mila de el.
-Baiete ,nici cand traia fostul Alpha,(si pune accentul pe Alpha),nu ceream permisiunea . Plec cand vreau si pot sa iau jumatate din femeile de aici daca am chef.Acum o iau pe Puppy,are nevoie de .....terapie. Si acum stergeti-o,mi-ati devastat frigiderul,v-ati saturat si aveti treaba!
Da sa plece si se opreste brusc. Se intoarce la cei doi,inca nauciti de tirada ei si spune.
-Am incredere ca veti pregati masina si oamenii care ne vor insoti.
Seara a venit cu repeziciune si eu nu mai aveam putere nici sa ma tarasc. Corpul meu e prea slabit si gandul ca am sa plec ma omoara. Incerc sa-mi fac singura curaj ca asa este bine dar lupoaica mea plange,jeleste lupul ce n-a apucat sa-l cunoasca niciodata. ,Curaj draga mea,o sa trecem noi si peste asta dar am nevoie sa ma ajuti'. Incerc sa o alin dar maraie nemultumita. In cele trei saptamani de agonie nu m-am transformat niciodata. Simt nevoia unei curse in adancul padurii,ca alta data,sa-mi curat mintea de toata durerea si suferinta adunata dar corpul meu refuza. E doar un sac de oase si piele. Am urcat doar un etaj si ma simt ca si cum am facut maratonul.
Intinsa in patul meu imi eliberez mintea de orice gand si incet,incet cobor bariera mintala. Las deschis canalul de legatura cu sufletul meu pereche.Daca nu-l pot vedea vreau macar sa-l simt.Fiecare fibra din mine tanjeste dupa el. Sunt doar o jumatate a unui intreg si aia sfaramata.
Senzatia de sarut pe gatul meu revine in forta. Cu barierele coborate vibratia e mult mai puternica si pot sa-i citesc emotiile mult mai bine. Prima data ma izbeste dragostea lui,dorul,suferinta,remuscarile si inca ceva,ceva de care nu-mi dau seama la inceput. Revelatia e ca un pumn in plina figura si ma face sa urlu in mintea mea. Sufletul meu pereche tocmai fute o catea in calduri.
-Te urasc! Gafai inebunita dupa o gura de aer si ma inconvoi de durerea ce ma sfasie in bucati mici.
-Ma deranjezi,maraie nemultumit.
-Sa te ia dracu Aiden,sa mergi in iad blestematule!suspin incontrolabil.
-Sunt deja acolo,iubito.
Imi ridic bariera si incerc sa-mi adun putina sanatate mentala care mi-a ramas. Il simt cum incearca sa deschida canalul dintre noi dar nu reuseste. Chiar daca legatura dintre noi nu e completa o mica parte din puterea lui e si in mine. Si ceasta putere noua imi da forta sa-mi reglez respiratia,sa-mi potolesc bataile inimii. Dupa minute lungi de agonie in care
m-am luptat cu mine ,am luat o hotarare. La dracu cu el si cu mine daca voi renunta fara lupta!
In intunericul noptii spun cu voce tare:
-Eu,Silver White jur pe viata mea ca voi fi sufletul tau pereche Aiden Hunter,voi fi Luna ta ,dar intai te voi face sa te tarasti,potaie!



In primul rand vreau sa va multumesc pt.voturile si comentariile voastre la cartile mele. In ultima saptamana m-ati trimis in Nirvana. Nu stiu sigur ce reprezinta semnul ala,cred ca vizualizari.Azi am vazut 1K si am luat-o razna. Daca nu am sa multumesc fiecaruia personal pt vot,va rog sa nu va suparati. Am sa va multumesc aici,la sfarsitul fiecarui capitol.

RogueUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum